Къде греша? Какво искат жените?

• 3 245
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
Пич не очаквай особено адекватни коментари от хора живеещи от заплата до заплата и потънали е грижи и несигурност каквито масово са тук.  Въпреки това има доста попадения на пръв поглед. Значи когато всичко ти е осигурено, всичко ти идва на готово, най хубавото и без никакви усилия, това се получава. Човек губи цели, няма нужда да прави нищо и стига до една апатия в живота си и депресия. Имал съм възможност да водя такъв живот и не ми хареса точно по тези причини, за това избрах да строя, да права бизнес и да се боря да постигна нови цели.
Значи жена ти има нужда да прави нещо извън грижите по дом и дете. Да работи нещо което не изисква много усилия, но творчество и възможност за развитие, без значение колко ще изкарва като пари. От там ще се подобряват нещата ако има достатъчно мотивация и постигне резултати след някакъв период от време.

# 61
  • София
Аз ги виждам нещата като жената да е станала майка на всички, включително и на съпруга си. А това е много вредна схема, от която само тя може да излезе.  Присъединявам се към призива тя да започне да се занимава с нещо извън дома. Ако не работа, то някакъв курс за нещо...

# 62
Мъж, който си стой вкъщи о не се развива не е мъж. Ще доабавя, че може да ходите и по почивки. Щом имате средства и не работите обикаляйте света. Аз ако съм богатажка тама ще направя. Няма да искам да седя между четири стени затворена с мъжа си.

# 63
Ей, завидяхте на жената с богатия мъж и заваляха предложения, как да и се развали рахата.
Между другото нормалните мъже, не се прибират пияни и вмирисани, не знам от къде ви хрумват такива идеи.

# 64
Явно на жената нормален мъж не и харесва, трябва нещо по-хард, за да цени какво има.

# 65
Ако тази жена беше за завиждане мъжът и нямаше да пише тук. А в мъж, който за няколко ходини е подсигурил пари за поколения напред и сега си седи вкъщи, няма нищо нормално.

# 66
Екстра си е даже да си спокоен на тема пари.
Така човек наистина може да се отдаде на интереси, хобита, истински стойностни и творчески занимания, в това число и самопознание и усъвършенстване, както физически, така и духовно, ментално. Кой каквото го влече.
Липсата на интереси и самоусъвършенстване, развитие, говори за бедност – на ниво личност. Тогава колкото и пари да имаш и цялата свобода на света, пак ще си ограничен (от себе си очевидно) и ще дуднеш.

# 67
Жената може да е в депресия, да се е натрупала умора и хиляди други неща. За това - първо лекар, после дълга почивка на море, и междувременно домашна помощница. А в освободеното от домакинстване време, жената може за започне подготовка, за бизнеса, който си мечтае да развие. Човеко, възползвайте се от възможностите, които имате и не превръщайки съществуването си в скучен битовизъм. Ако е вярно, това което пишеш.

# 68
Предвид това, че много двойки са в подобно положение и без да са по цял ден заедно и без работа, не бих търсила проблма там. Бебешкият пубертет при някои деца е труден период. Когато детето ни беше на тези години нямахме финансови проблеми, работехме работа, която ни доставяше удоволствие и в същото време ни даваше възможност да имаме много време заедно. Бяхме млади, здрави и прави, мъжът ми поемаше грубо казано половината от грижите по детето и дома, но бях скапана психически от непрекъснатото внимание. Дъщеря ни винаги намираше каква дивотия да направи, като да си избие зъбите, например. Не мисля, че щяхме да сме спокойни с детегледачка, пак мислите ми щяха да са там, дори стресът щеше да е по-голям.
Почетете повече за този период, помислете как да си планирате деня, за да ви е по-леко, но най-важното, просто приемете, че трябва да се мине през него.

# 69
Пич не очаквай особено адекватни коментари от хора живеещи от заплата до заплата и потънали е грижи и несигурност каквито масово са тук.  Въпреки това има доста попадения на пръв поглед. Значи когато всичко ти е осигурено, всичко ти идва на готово, най хубавото и без никакви усилия, това се получава. Човек губи цели, няма нужда да прави нищо и стига до една апатия в живота си и депресия. Имал съм възможност да водя такъв живот и не ми хареса точно по тези причини, за това избрах да строя, да права бизнес и да се боря да постигна нови цели.
Значи жена ти има нужда да прави нещо извън грижите по дом и дете. Да работи нещо което не изисква много усилия, но творчество и възможност за развитие, без значение колко ще изкарва като пари. От там ще се подобряват нещата ако има достатъчно мотивация и постигне резултати след някакъв период от време.

Честно да ти кажа очаквах доста такива, но истината е, че измежду хора които не могат да го разберат имаше няколко много адекватни които ми помогнаха да изградя друга различна перспектива.

Благодаря на всички които бяха полезни.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 05:57 от RandomTatko

# 70
Да вметна, че дете на тази възраст няма нужда от специална храна и спокойно може да яде от вашата.

# 71
Не лишавай детето от качествена храна. То вече спокойно, може да яде от вашата храна.
Наемете чистачка, и да не е лъснато идеално, много важно.

# 72
Аз там не се бъркам.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 05:58 от RandomTatko

# 73
Аз не знам, защо излезе някакси така сякаш жената на автора е някакво депресирано мрънкало и нон стоп дудне?
Изпуснала ли съм някой пост?
Той каза, че понякога помрънквала, как върши много неща и продължава да си върши всичко супер, правят хубав секс, излизат и всичко им е наред?!?!...
Ами...просто от време на време и дотежава и мрънка на собствения си мъж, ами на кого да мрънка? На комшията?
Хора сме и милионери да сме все нещо ще дотежи.
Как така излезе, че понеже са добре финансово и мъжа и е нормален партньор и баща то тя няма право да гъкне, понеже на други някъде им е ехеее къде по-трудно?
И чистачка и готвачка и ред персонал да има - всяко живо човешко същество, особено пък с мъничко будно детенце от време на време пък се поизморява, помрънка малко на най-близкия си човек и продължава...
Нито се е отказала, нито вдига скандали, нито нищо.
Авторе, това че си осигурил финансово семейството си е супер, но не означава, че жена ти ще ходи нахилена като надрусана и ще ти благодари на теб и на провидението през 5мин, за да докаже, че го оценява.

Какво искат жените - искат понякога и да имат право да си помрънкат, в собствения и дом и живота да продължи.
Ако иска нещо друго, вярвам ще ти го каже.

С две думи - всичко е наред.

# 74
  • Out of the Mix
От мен имаш подкрепа, екстра сте си.

Хаха, идилийка. : )

Стига сте го юркали за хостеса, човекът каза, че жена му не обича, и иска да си чисти тя, както и да приготвя хапването, знае какво се купува и с какви продукти. Не само това, а той не стои, като дерибей, а помага с всичко.

Може би разговаряйте повече, върнете тръпката, нищо, че не е изчезнала съвсем, за да се "връща".
Като заспи малкото, правете си романтични вечери.

Не сте затворени между четири стени, а имате и двор, варианти много.

Може би жена ти ще се поуспокои малко, като порасне още малко малкото, след което удари рамо и нека почне да се занимава с бизнес или някакво начинание, за всички ви ще е по-добре, ще има раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт