Аз отговорих на заяждането на Dincho. Тука като кажеш "руски" все едно натискаш копче. Веднага долитат едни заядници да провокират и да ти обясняват колко си тъп. Само че, не са намерили в мое лице човека.
Малко по-полека с тия дитирамби за английския език. Има достатъчно възможности за избор, така че думата "ТРЯБВА" изобщо не е адекватна.
Това че родителя обожава Русия или руския, не се предава по наследство... Децата не сме ние, живеят друг живот, в друг свят , на друг житейски етап са ..Тотално грешно е мисленето ..... Могат да изберат сами...... И Да, избор има...
За мен основен довод пък да няма задължително език от първи клас (че и от детската) си е от моята камбанария. Две от децата ми бяха с логопедични проблеми като малки. За тях беше крайно нежелателно да учат чужд език с коренно различна азбука, преди да са усвоили достатъчно собствения си. И това са деца, с които се е работило. А какво става с тези, на които не им е "роден" и въпреки две години предучилищна, не го разбират съвсем.Препоръчани теми