❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 627
  • 795
  •   1
Отговори
# 285
здравейте, вие вече избрахте ли проследяващо АГ (за София). Аз нещо съм в голяма дилема Sad

# 286
Daniela Pehlivanova аз другата седмица ще пускам към тях. Днес си получих документите по Еконт. Дали може да ми кажете кога правят профил?

Аз не съм ходила до самата лаборатория за прена теста ,а го пуснах през Инвитро центъра на моя доктор ,защото той работи с тях .Там попълних директно документите и те ги изпращат направо от там за чужбина .А за резултата следя в cell genetic ,там ще го качат и ще ми изпратят имейл .

# 287
Аз се включвам с резултати от Veracity - току-що излязоха. Пробата я дадох предния четвъртък, така че стана за 6 работни дни. Не е намерен риск за нищо и има Y хромозома, така че доктор Панайотова позна! Scream Тя в началото тръгна да говори, че на този етап може с не повече от 50-60% сигурност да се каже и попита дали искаме да предположи, обаче след като погледна, каза, че е на 70% за момче и още тогава ми стана ясно, че явно е доста категорично. Grin Честно казано ние повече се надявахме на момиче, аз си нямам идея как ще се оправям с момчешки работи, ама ще трябва да се справим някак. Laughing

# 288
И моят резултат на Cell genetics излезе, всичко е наред и не си намирам място от щастие, чакаме момиченце. Най-съкровеното ми желание винаги е било някой ден да имам момиченце. 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

# 289
  • малкия йеросалим
Момичета аз да питам при вас отшумяват ли оплакванията?
При мен повечето отминаха- гърдите омекнаха,пак са чувствителни,но не като в началото. Гадене и главоболие имам рядко. Единствено остана това като съм гладна да ми се гади и да ми прималява, което отминава след като хапна.

# 290
Аз тази седмица повръщах повечко от обичайното (в 9г.с. съм, в неделя влизам в 10-та).
Вече нямам онова ужасно главоболие и умората понамаля, гърдите не ме болят, но самите зърна са ми болезнени и чувствителни при допир.

Но от седмица насам ме приболява корема ниско долу, тъпа болка, но си я има. Трета бременност ми е, но вече не помня нормално ли е, боляло ли ме е, та се притеснявам, макар че нямам кървене или някакви зацапвания.

# 291
Аз тази седмица повръщах повечко от обичайното (в 9г.с. съм, в неделя влизам в 10-та).
Вече нямам онова ужасно главоболие и умората понамаля, гърдите не ме болят, но самите зърна са ми болезнени и чувствителни при допир.

Но от седмица насам ме приболява корема ниско долу, тъпа болка, но си я има. Трета бременност ми е, но вече не помня нормално ли е, боляло ли ме е, та се притеснявам, макар че нямам кървене или някакви зацапвания.

И при мен са сходни нещата.

# 292
Аз не съм имала кой знае какви симптоми, но това което забелязах от началото на тази седмица (11 седм и половина) е, че дори и малкото симптоми които имах като сърцебиене и тежки и чувствителни гърди намаляха. В момента  усещането за тежест отмина и имам само  чувствителни зърна.

# 293
На мен симптомите, които ми останаха към момента (9та седмица) са изключителна умора и тежест в корема (все едно ми е адски издут като при тежко ядене).
Чудя се възможно ли е да са някакви дефицити на желязо, калций и тн
Чакам 12та седмица да направим пренаталния тест.

# 294
Аз не съм имала кой знае какви симптоми, но това което забелязах от началото на тази седмица (11 седм и половина) е, че дори и малкото симптоми които имах като сърцебиене и тежки и чувствителни гърди намаляха. В момента  усещането за тежест отмина и имам само  чувствителни зърна.
При мен е по същият начин като при вас, единствено зърната са ми чувствителни и понякога ме сърбят. Всички други симптоми изчезнаха в 11 г.с

# 295
Li

9 седмица имах същия дискомфорт в корема

# 296
Аз съм с първа временност, в 13та седмица съм и доколкото мога да преценя, имам леки симптоми- чувствителност в гърдите, до 11та седмица мнооооого ми се спеше и рядко имам някакви спазми.
Исках да попитам- вие приемате ли някакви добавки или витамини (фолиева, витамин Д, Б комплекс, омега 3)?

# 297
  • малкия йеросалим
Аз съм с първа временност, в 13та седмица съм и доколкото мога да преценя, имам леки симптоми- чувствителност в гърдите, до 11та седмица мнооооого ми се спеше и рядко имам някакви спазми.
Исках да попитам- вие приемате ли някакви добавки или витамини (фолиева, витамин Д, Б комплекс, омега 3)?
Аз пия само фолиева киселина.
А я ми кажете какви капки за нос мога да ползвам.От няколко дни съм съм с ужасна хрема и едва дишам.

# 298
И аз съм с този проблем, но при мен е ринит и ми бяха казали, че са ок, само да не съдържат кортикостероид.
Аз пия само фолиева киселина.
А я ми кажете какви капки за нос мога да ползвам.От няколко дни съм съм с ужасна хрема и едва дишам.

# 299
НиккиП, приемам фолиева киселина по 2 таблетки дневно, витамин Д 3000UI, мио инизол 2000мг. Омегата ще настоявам след 12г.с.

mama moni, аз бих препоръчала мехлем на хималая тъй като не е като капките за нос да дразни лигавицата: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010000211

Общи условия

Активация на акаунт