Кога усетихте, че той просто вече не ви обича?

• 7 209
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
Е точно в супермаркета е като отърван. Трупа, хвърчи с количката, чете етикети бавно, после душите ни излизат докато занесем продуктите. Все едно сме център за бежанци.

# 31
Зависи кой плаща и кво се купува. Ако се пълнят торбите с лъскави парцали, които той плаща или удрят здраво по бюджета, нормално той да не е много на кеф

# 32
Когато спря да комуникира с мен.

# 33
Толкова ли е важно ! Simple Smile
Обичайте самите себе си.
Да чакаш някой да те обича...

# 34
Любовта се променя с времето - става обич, отдаденост, благодарност, щастие, привързаност, взаимност.
Тя не изчезва просто така без нищо.
Ако си мислела, че си обичала и са те обичали, а изведнъж всичко е изчезнало, значи
не е било любов никога.

Влюбването се променя, и направо и си изчезва, но любовта или обичта е избор, естествено за повечето неосъзнат като такъв.
Може да е период, защото всеки може да се сдуха и по принцип за всичко, и покрай всичкото и обичта да си го отнесе, докато трае периода, и даже не винаги може да се знае за кого точно е период. Може пък другия да е в период на несигурност и броене на прояви на обич- то някои хора са си перманентно там де.
Та, ако наистина е заминала, което трудно може да се знае обективно, по-трудното е усещането за лична издънка, от колкото загубата. Обаче как това може да е лична издънка, когато става въпрос за нещо което е извън личен контрол? Човек може да решава само той или тя кого и дали и колко обича.

# 35
Аз сега се сетих, че преди много, много години си бях втълпила, че ММ вече не ме обича. Grinning Той беше много изненадан. Защо бях решила така, дори не помня. Някаква вътрешна моя неуверености ми се бяха насъбрали разни неща и хоп ТОЙ виновен. Мисълта ми беше, човекът може кротко да си гледа мач, а вие да ревете в другата стая, че не ви е извел на ресторант и не ви обича.

# 36
  • ES
Като казахте супермаркет, веднъж с едно гадже се скарахме кой да плати сметката, всеки настояваше да я плати той. Касиерката ни гледа, гледа и вика, личи си, че не сте семейство 🤣

# 37
  • София
Като казахте супермаркет, веднъж с едно гадже се скарахме кой да плати сметката, всеки настояваше да я плати той. Касиерката ни гледа, гледа и вика, личи си, че не сте семейство 🤣
Именно. Когато всеки е на свой бюджет, любовта си е отишла.

Авторката не знае какво е любов. Взима сексуалното привличане за любов, а нараненото ѝ его не ѝ позволява да спре да мисли за него.

# 38
Когато си намери любовница и ми каза, че тя щяла да му роди близнаци. Понеже втората ми бременност беше с близнаци, но загубих единия в третия месец. Е тогава разбрах, че не ме обича вече.

# 39
Когато си намери любовница и ми каза, че тя щяла да му роди близнаци. Понеже втората ми бременност беше с близнаци, но загубих единия в третия месец. Е тогава разбрах, че не ме обича вече.
Трудно се изненадвам, но това ме смая. Imp
Гадно и жестоко.

# 40
Да. е@аси тапира.

# 41

Отървала сте се. Мъжете могат да бъдат жестоки. Сигурно има и жени, които нараняват с думи, но обикновено тая "чест" се пада на мъжкия пол.
Баща ми, който е нарцисист и цял живот е биел и тормозел майка ми, миналата седмица се опита да ме манипулира и мен за пореден път, но аз няма как да му се вържа. Ужасно безчувствен и глупав човек. Написа ми, че щял да ме лиши от наследство и че повече съм нямала баща - два кирлива апартамента в провинцията. Аз апартамент си имам. А баща му казах, че никога съм и считала, че имам.
Та нищо чудно да сте отървала детето си от един ужасен манипулатор и агресор, който само щеше да съсипе вашите животи.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 10:36 от black_meri

# 42
  • ES

Авторката не знае какво е любов. Взима сексуалното привличане за любов, а нараненото ѝ его не ѝ позволява да спре да мисли за него.
Имах в предвид, че аз исках да платя сметката, съответно той също предлагаше. Явно при семейните на касата се карат кой да не в плати

# 43
  • Sofia
Имах в предвид, че аз исках да платя сметката, съответно той също предлагаше. Явно при семейните на касата се карат кой да не в плати
Или просто вече са навлезли в рутината и знаят кой какво плаща.
Ние например не се караме кой да плаща или не - разделили сме си по някакъв начин разходите и изобщо дори не става на въпрос кой да плаща.

# 44
  • По света и у нас
Трудно се изненадвам, но това ме смая. Imp
Гадно и жестоко.
Горката любовница, с какъв кретен се е хванала. Трябва да черпиш.

Общи условия

Активация на акаунт