Въпроси за TBI Bank - 4

• 27 719
  • 664
  •   1
Отговори
# 495
Щом е станало - вече официално честито!
Аз не я закривам Е с/ка, периодично прехвърлям 10 Е насам натам - движение да има. Забавлявам се докато си пия кафето/чая.

Абе аз си я раздвижвам от време на време (с напомняния даже в гугъл календар). Но не съм я закривал и аз.
П.С. DEVA важното е, че сте си се оправили и не ти е навредило това недоразумение на плановете ти!

# 496
Щом е станало - вече официално честито!
Аз не я закривам Е с/ка, периодично прехвърлям 10 Е насам натам - движение да има. Забавлявам се докато си пия кафето/чая.

Аз бях питала в офис за евровата сметка, по която няма движение, и ми бяха казали, че тя е обвързана с левовата и щом по нея има движение, не е необходимо и по евровата да има движение. И не съм "разкарвала" суми насам-натам.
  И на мен така казаха.
Пък,ако решат да дръпнат 30лв няма и на умра,но съм сигурна,че няма на стане така.

# 497

Пък,ако решат да дръпнат 30лв няма и на умра,но съм сигурна,че няма на стане така.

Аз ще умра. Голям циция съм на банкови таксички и излишни лийкове. Особено НЕдопринасящи, към моето и семейно благополучие.

# 498
И аз мислех да я закривам евровата, ще е безполезна след 1 януари. Има ли друг начин на закриване освен в офис?

# 499
  • София
Има ли друг начин на закриване освен в офис?
Когато аз я закрих през пролетта, нямаше друг начин.
Остава, разбира се, някаква възможност да е имало функционални промени оттогава.

# 500
Исках да ви кажа за случката от тези дни.
На 16.12 ми се появиха 80лв върнати пари от един сайт, които си чаках. Всичко хубаво, но ми направи впечатление, че салдото ми е 40лв без да съм ползвала картата последните дни. Демек 80лв има по движението на сметката, но  салдото не е с +80лв.
Започнах да търся по извлечението..ама и там няма нищо. Днес чак отидох до офис и обясних ситуацията, но тя също не знаеше как така липсват и каза, че ще ми звънне. Никой не ми звънна, но преди малко сметката ми се увеличи с 80лв.

Та исках да кажа, че аз салдото почти не следя и ми направи впечатление само защото нямаше логика да е 40лв. Та не бъдете като мен, следете си нещата. Аз май ще запопна да позлвам другата ми карта. Даже се замилих за стари връщания на пари дали не е ставало същото. Вече всичко записвам, но не знам какво да мисля. Супер доволна съм от Тби, пт 2 години  ползвам и ги препоръчвам винаги, но какво ли щеше да стане с тези пари..и въобще дали това е бил единствения случай.. не знам.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 21:38 от MDD91

# 501
Имам рекламация към зооплюс от вчера, казаха до 7 дни ще се възстанови сумата. Днес виждам в транзакциите сумата на +, но още не е осчетоводена и не е добавена в сметката. Аз като пълен параноик, след като вече не мога да правя скрийншотове в приложението, си водя сметките в калкулатора и снимам там +/- 😃

# 502
Исках да ви кажа за случката от тези дни.
На 16.12 ми се появиха 80лв върнати пари от един сайт, които си чаках. Всичко хубаво, но ми направи впечатление, че салдото ми е 40лв без да съм ползвала картата последните дни. Демек 80лв има по движението на сметката, но  салдото не е с +80лв.
Започнах да търся по извлечението..ама и там няма нищо. Днес чак отидох до офис и обясних ситуацията, но тя също не знаеше как така липсват и каза, че ще ми звънне. Никой не ми звънна, но преди малко сметката ми се увеличи с 80лв.

Та исках да кажа, че аз салдото почти не следя и ми направи впечатление само защото нямаше логика да е 40лв. Та не бъдете като мен, следете си нещата. Аз май ще запопна да позлвам другата ми карта. Даже се замилих за стари връщания на пари дали не е ставало същото. Вече всичко записвам, но не знам какво да мисля. Супер доволна съм от Тби, пт 2 години  ползвам и ги препоръчвам винаги, но какво ли щеше да стане с тези пари..и въобще дали това е бил единствения случай.. не знам.
Точно поради тази причина се отказах да ги ползвам като основна сметка. Не мога да се занимавам и с това да следя правилно ли са ми осчетоводили парите.

# 503
Имам рекламация към зооплюс от вчера, казаха до 7 дни ще се възстанови сумата. Днес виждам в транзакциите сумата на +, но още не е осчетоводена и не е добавена в сметката. Аз като пълен параноик, след като вече не мога да правя скрийншотове в приложението, си водя сметките в калкулатора и снимам там +/- 😃
Да,първо се появават в транзакциите и после се появават и в баланс + .Така стават нещата вTBI.
Горе-долу всичко оправят ,но понякока чакаш,питаш  и се чудиш...

# 504
"Горе долу всичко оправят" 😅
Аз лично вече ще внимавам доста. Не ми е  правило впечатление преди така да идват късно..и то след моя намеса. Но пък и никога не съм се вглеждала..

# 505
"Горе долу всичко оправят" 😅
Аз лично вече ще внимавам доста. Не ми е  правило впечатление преди така да идват късно..и то след моя намеса. Но пък и никога не съм се вглеждала..
Ти си мислиш, че е след твоя намеса, но щяха да влязат в сметката ти така или иначе.

# 506
Може, но това се случи на 16.12, а точно вечерта  след моето посещение вчера ги получих.

# 507
Няколко пъти ми се е случвало- като попитам в чат-а, по-бързо ми ги осчетоводяват, иначе чакам няколко дни, но винаги са ми се появявали парите до 3-4 работни дни.

# 508
С връщания явно е по-особено, не знам точно по каква причина. Имах преди 2-3 месеца връщане на сума от поръчка, не съм дебнала постоянно защото сайтът е надежден и не съм се притеснявала. Та, след няколко дни видях че сумата си ми е постъпила обратно по сметката, но ми направи впечатление че транзакцията беше с малко по-ранна дата, със сигурност бях проверявала и след това. Не помня дали цеше с ден по-рано или да са били 2-3 дни, нито как са се падали спрямо почивни дни, т.е. дали са били все работни дни или не.

# 509
  • София
Аз редовно ползвам картата за онлайн пазаруване и често връщам, така, че това е обичайно при TBI , парите, които ми връщат да се осчетоводят в баланса след 3-4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт