Въпроси за TBI Bank - 4

• 27 741
  • 664
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Скоро преведох 7000лв и не ми начисли такса.

# 481
Всички преводи са безплатни. Но на транзакция може до 10000.

# 482
Много благодаря, това за до 5000 лв най-вероятно е на каса, а не през онлайн банкирането. Simple Smile

# 483
Някой, който е закривал депозит ми трябва.
Сутринта заявих закриване и още ми изписва
"Закрива се. Дай ни малко време".
Дали защото е неделя?

# 484
  • София
Според мене заради неделята.
Не съм закривала там, но и при конкуренцията като направех нещо в почивните дни се отразява в понеделник.

# 485
  • София
Аз бях писала преди, не е депозит, а евровата сметка, закриваха я две-три седмици, няколко пъти им писах, били подали заявката, пък трябвало технологично време, на въпроса все пак какъв е срокът за закриване ми отговориха, че няма такъв.

# 486
Неработен ден е.
Утре ще го оправят това с депозита .

# 487
Дано. Писах в чата, така ми каза Дани, 24 часа било технически.
Дано не ми объркат плановете, че ми трябват утре по обяд парите.

# 488
Същото е и със създаването на депозити. Някой път и в работен и в почивен ден. Аз имам много, дребни депозити, създавам закривам. Голяма "мъка" е. В началото даже, като създадеш депозит, "изчезваха" парите и не се виждаха нито в сметката на НЕОН-а откъдето ги създавах депозитите, нито в депозитите, нито в общата сума. И беше много изнервящо. Но понякога и за часове ставаше. Изчакай и следващия ден.

# 489
В офис съм и чух,че се забавя закриването на депозити.Стана ли номера вече при Deva??

# 490
Нищо не става до момента. А ми трябват спешно, в Бургас съм и трябва да внеса пари по предварителния договор за покупка на жилище.
Чакам в офиса, служителката води кореспонденция, да видим.

# 491
Нищо не става до момента. А ми трябват спешно, в Бургас съм и трябва да внеса пари по предварителния договор за покупка на жилище.
Чакам в офиса, служителката води кореспонденция, да видим.

Ей много неприятно. Ти вчера ли подаде закриването? Спомням си че казваше, че ти изтича някакъв депозит средата на декември. Този ли ти беше на падеж?

В офис съм и чух,че се забавя закриването на депозити.Стана ли номера вече при Deva??

Сигурно заради еврото нещо.

# 492
Да поясня за моя казус. Сигурно ще е полезно и за други хора.

Оказа се, че проблем е закритата сметка в евро, която по съвет на служител в офис и след предупредителните имейли през лятото за сметки без движение над 6 месеца, закрих в офис.
Е, сега системата си я търсела. Затова не можеше да приключи процеса по закриване на депозита.
Стана, но през приложението нямаше да успея сама.
И за другия депозит пак ми казаха, че по същия начин ще е.

# 493
  • София
Щом е станало - вече официално честито!
Аз не я закривам Е с/ка, периодично прехвърлям 10 Е насам натам - движение да има. Забавлявам се докато си пия кафето/чая.

# 494
Щом е станало - вече официално честито!
Аз не я закривам Е с/ка, периодично прехвърлям 10 Е насам натам - движение да има. Забавлявам се докато си пия кафето/чая.

Аз бях питала в офис за евровата сметка, по която няма движение, и ми бяха казали, че тя е обвързана с левовата и щом по нея има движение, не е необходимо и по евровата да има движение. И не съм "разкарвала" суми насам-натам.

Общи условия

Активация на акаунт