Въпроси за TBI Bank - 4

• 26 700
  • 637
  •   1
Отговори
# 555
По обед и при мен "уж" тръгна..., обаче гледам- картата ми на "- "с не малка сума( а преди НГ умишлено я занулих и прехвърлих наличностите в спестовната сметка), отдолу  в последни покупки ми се мъдреха едни транзакции от края на август, като последни...и им писах на чат-а и сега пак ми липсват половината опции и още седи надписа, че работят по приложението.

# 556
Всичко е точно при мен.

# 557
  • София
Опитвам се да захраня едната касичка с пари от картата, но не ми разрешава да напиша повече от 3 цифри в полето за сумата, дали някой има този проблем?

# 558
Вече с една трансакция може да се прехвърлят максимум 1000 евро.

# 559
По-скоро е бъг. Няма логика да не можеш да направиш превод между твои сметки за по-голяма сума, поне до 5000 евро трябва да пуска.

# 560
Аз имам касичка в евро от преди. До 5000 на транзакция можеше. Как така сега е само 1000?

# 561
  • София
Опитвам се да захраня едната касичка с пари от картата, но не ми разрешава да напиша повече от 3 цифри в полето за сумата, дали някой има този проблем?

Да, пробвах се днес и същия резултат.
Да почнат утре работа, да изпият кафето, и ще оправят бъговете.

# 562
Сега исках да платя водата. Уж всичко точно, хоп, преход към евро, върнете се назад. Blush

# 563
  • София
Захраних Неон от картата ми в Epay и да максимум 1000е може да е транзакцията.

# 564
  • София
Още вчера сутринта платих таксата за входа през приложението - нормално мина всичко.

# 565
БоШке, дано го оправят, че имам много сериозни суми да прехвърлям, как по 1000€?!

Входа и аз го платих, но водата се закучи.
Утре ще пробвам пак.

# 566
Захраних Неон от картата ми в Epay и да максимум 1000е може да е транзакцията.
Може лимитът на картата на EasyPay да е толкова. Не ми се търси.

# 567
Здравейте! Аз съм нов клиент на TBI и не мога да разбера как да си направя PIN на картата? Уж следвах инструкциите,но не става. Номерът който е даден за настройване на картата не ми позволява да пратя на съобщение. Опитах в настройките,но сега не можах да изтегля пари от банкомат. Моля за помощ тук! Или трябва да  ходя до банката?

# 568
Здравейте! Аз съм нов клиент на TBI и не мога да разбера как да си направя PIN на картата? Уж следвах инструкциите,но не става. Номерът който е даден за настройване на картата не ми позволява да пратя на съобщение. Опитах в настройките,но сега не можах да изтегля пари от банкомат. Моля за помощ тук! Или трябва да  ходя до банката?

На номер 184343 съм изпратила някакъв номер (не номера на картата) и съм получила PIN кода преди 2 години.
Прочетете отново внимателно инструкциите и опитайте отново.
Може да пишете и в чата за съдействие.

# 569
Моите плащания за водата са минали снощи. Въпреки съобщението за прехода. Добре, че не пробвах втори път.

Общи условия

Активация на акаунт