Въпроси за TBI Bank - 4

• 16 441
  • 401
  •   1
Отговори
# 75
Вече два пъти правя превод към револют. Не по моя сметка. Защо не ми дава опция да запаметя плащането в шаблон. Може би се води международен превода, закащото е в евро, а сметката в лева. Но преди съм запазвала сметка в друга държава.

# 76
И за преводи в лева вече не дава да се запазва шаблон, от известно време е така.

# 77
Имат някакъв технически проблем с шаблоните и вече няколко месеца не могат да го оправят.

Вече два пъти правя превод към револют. Не по моя сметка. Защо не ми дава опция да запаметя плащането в шаблон. Може би се води международен превода, закащото е в евро, а сметката в лева. Но преди съм запазвала сметка в друга държава.

# 78
Преди малко исках да платя на каса в магазин с карта Неон и на два пъти се получи "неодобрено". По картата има наличност и не е блокирана. В събота плащах с нея и нямаше проблем. Каква може да е причината? Попитах Поддръжката, но още няма отговор.

# 79
  • Пловдив
Вчера си направих Неон сметка и чакам картата.
Може ли друг човек от друга банка с еврова сметка да ми преведе пари по моята еврова сметка?

# 80
  • София
Не знам за еврова сметка.
Миналата седмица/четвъртък вечер/ направих регистрация на ММ. Веднага след изтегляне на приложението и одобрението  му преведох 10 лв. в левовата сметка. После 5 от тях прехвърлих в евровата. В събота с куриер донесоха картата Неон и я активирахме.

# 81
Може, без проблем. Давате му айбана на сметката и превежда

Вчера си направих Неон сметка и чакам картата.
Може ли друг човек от друга банка с еврова сметка да ми преведе пари по моята еврова сметка?

# 82
  • Пловдив
Така, направих превод от евровата сметка към друга такава, пак моя и сумата пристигна веднага.
Но , не мога да открия как да направя шаблон. Къде се намира това?

# 83
В момента не работи създаването на нови шаблони. Ставаше след потвърждаване на превода, няма отделно меню за директно създаване на нов шаблон.

# 84
  • София
Да попитам в крайна сметка стана ли ясно тази такса за неизползвани сметки как се прилага?Преди месец моя мъж ходи в офис да си закрие сметка Свободни пари и му бяха казали, че неможе сега защото се очаквало до няколко дни да се появят някакви стотинки лихва, а той нямаше пари в нея, лихва така и не се появи, но служителката казала, че таксата се дължи когато искаш да ползваш вече блокираната сметка.

# 85
  • Варна
Ще стане ясно сигурно през януари. Според мен тези сметки ще се закрият, а в активните сметки ще излезе баланс -30 лв такса закриване. Само предполагам.
Аз ходих и си закрих евровата, останах само с карта неон.

# 86
На мен казаха,че няма смисъл да я затварям.Тя  си вървяла
 в пакет с левовата и  няма да дължа нищо като съм активна с едната.

# 87
И те не са наясно.
Моята нали я закрих, скоро ходихме с майка, да закриваме нейната Свободни пари и да открием депозит. Служителката каза, че за моята в евро не важала тази такса. Обаче предишната твърдеше, че важи.

# 88
  • София
След 1 януари няма да имаме нужда от евровата сметка към Неон, защото левовата щяла да стане еврова. Но аз още не съм я закрила, дори прехвърлих 5лв - прословутите какви 5 лева, които вече са какви 2.56Е.

# 89
След 01.01 не, но на мен ще ми трябва за 15.12. А нямаше движение от миналия юли.

Общи условия

Активация на акаунт