Въпроси за TBI Bank - 4

• 11 284
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
Не е така. Лихвата се начислява на дневна база. Явно и те толкова са запознати - да си отворят сайта, там съвсем ясно е написано как се изчислява лихвата и какво се случва ако се теглят средства през месеца - https://tbibank.bg/lichno-bankirane/spestjavanija/kasichka/

# 166
Много се надявам да е така, на 01.08 ще ви кажа хаха

# 167
Няма никаква логика това което са казали... То ако е така, ти ще си напомпиш тая сметка с пари само в края на месеца че да вземеш лихва на колкото има тогава Joy Я ги питай става ли така, да видиш 6олко бързо ще се окаже друго...
Пише си го изрично че е на дневна база през месеца, а не на база само каква е сумата в определен ден.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 10:27 от natka

# 168
Никъде не дават така лихва, за един ден. То ще е много лесно, да внесеш и на другия ден да теглиш, а през останалото време на нула.

# 169
Абе аз да съм станал лихвен бос. Днес слагам парите, взимам лихвата, на другия ден слагам на едномесечен депозит, после пак за ден ... тия банкери изобщо мислят ли като съветват хората.

Имах за няколко дни голяма сума в касичката да кажем от 10 до 20 сто число на месеца. Но накрая на месеца си ми дойде добра сума , при почти нула наличност последните дни от 20сто до 30сто число в касичката. (смятано 1% год. лихва, за 1/3 от месеца)

# 170
Както винаги бяхте прави. Получих си лихвите. Знам аз къде да си питам хаха

# 171
И аз имам по-голяма лихва, въпреки че изтеглих пари в последните дни.

# 172
На някой да му е изчезнала касичката в евро? Свързах се с ТБИ, уж били налични, но не се вижда в апп-а.

# 173
Както винаги бяхте прави. Получих си лихвите. Знам аз къде да си питам хаха

Е аз що седя в Bg Mama - мъж на средна възраст Simple Smile. Разбрах, че с напудрените кокони в нашия офис, пък и чата им, няма да се разберем Simple Smile.

# 174
Някой имал ли е проблем с плащания на пос терминал. В лидъл и още една верига, постоянно ми отхвърля плащания. Казаха ми да си актуализирам данните, за една седмица се оправи проблема и сега пак ми отхвърля. Изобщо не мога да разчитам на картата.

# 175
Някой имал ли е проблем с плащания на пос терминал. В лидъл и още една верига, постоянно ми отхвърля плащания. Казаха ми да си актуализирам данните, за една седмица се оправи проблема и сега пак ми отхвърля. Изобщо не мога да разчитам на картата.

Веднъж ми се е случвало, но аз не ползвам често тази карта за плащане.

# 176
Нищо не знаете 😅 Моята карта работи с 2 кода,като  също не мога да плащам безконтактно.
 Казаха "Сменете кода на някоя от еди кой си банки и после ще ви иска при първо плащане кода".
Смених го. После отивам в магазина  плячащам и пак иска стария  код ,пак не става безконтактно .
Минаха може би поне 2м,трябваше да изтегля пари. Отивам на Уникредит и ми пише грешен код 3 ,4,5 пъти.Картата не се блокира 🤣🤣🤣 На 6 път пробвам със сменения код преди 2м и взе ,че стана.
Нямам думи.

# 177
Моята и контактно не работи. Ма не навсякъде. Чудя се дали да заявя нова пластика. Колкото и да нямат такси, ако не мога да разчитам на картата, за какво ми е.

# 178
Моята работи, платих с нея в Технополис миналата седмица.
Обаче имам друг проблем, за втори ми се случва.
Заплата получавам по друга сметка, пак в ТБИ. И от тази сметка прехвърлям в Неон. От там в Револют. Обаче снощи прехвърлих сумата - между собствени сметки, виждам транзакцията, а в Неон я няма сумата, съответно не мога да заредя Револют. Чак сутринта се появи. И транзакцията излизаше с дата 04.08.
Това е много неудобно за спешни плащания.
Не знам защо така се бавят средствата. Към Свободни пари веднага се прехвърлят, а към Неон не?

# 179
При мен не се бавят. Непрекъснато прехвърлям между неон и спестовна. Днес дори като не ми прие картата, прехвърлих по картата на сина ми пари, докато бяхме на касата и платихме. Да живеят blink преводите.

Общи условия

Активация на акаунт