Въпроси за TBI Bank - 4

• 11 067
  • 261
  •   1
Отговори
# 225
Втори ден проблем с превалутиране и преводи в приложението...имали технически проблем и работели по него...Добре е човек да има алтернативен вариант за спешни случаи.
Затова имам няколко безплатни сметки и физически/виртуални карти(Revolut, Wise, iCard, MyFin, EasyPay, че и A1 Wallet и Pay By Vivacom, Paysera и Curve за финал). Досега Revolut не ме е предавал.

# 226
Аз имам бърз въпрос, ако някой знае със сигурност - с неон можем ли да плащаме в Гърция? Не помня миналата година ползвах ли я там.

# 227
  • София
Не разчитайте само на Неон за плащане.
Сега изобщо я няма опцията обмени валута...🤔

# 228

Еми развиват се по - бързо отколкото предполагаме. Те първи махнаха курсовата разлика за еврото с БНБ, значи вече минават изцяло скоро на евро Simple Smile преди официалното.

# 229
При мен я има като се отиде на Изпрати

# 230
При мен е там, където си беше досега. С последната версия на приложението ли си?

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 18:03 от ЧревоУгодник

# 231
  • София
С последната версия съм. Проблемът е в тях, току-що пак ми отговориха, че имат проблем с превалутирането и екипът им работи усилено за отстраняването му.🤬
Трети ден...

# 232
Да разбирам, че мога да плащам там с нея? Винаги имам поне две карти, разбира се, просто искам да знам дали мога и с тази

# 233
  • София
Да, можеш. С неон съм плащала из цяла Европа, единствено последно във Франция не минаваше безконтактно. Приятна почивка!

# 234
  • София
Днес си закрих евровата и спестовната сметка Свободни пари, която имах от преди, но продължавам да ги виждам в приложението, дали е нормално, при тези от вас, които са закрили така ли е?
Иначе девойката обяви, че таксата била само за разплащанелните, ако са замразени и ги отблокираш, попитах за евровата важи ли след като е към Неон и какво ще се случи с нея от 1.01 - на този етап нямала информация.

# 235
При мен изчезна веднага сметката в евро.

# 236
  • Варна
При мен изчезна веднага сметката в евро.
+1

# 237
  • София
Явно девойката нещо не е направила като хората, даже като ги отворя ми дава, че са със статус активни, пиша в чата, но явно са се променили нещата (отдавна не бях писала) дава ми само да избирам някакви опции, от които няма подходящи.
Доста лошо впечатление ми направи, докато ме обслужваше и звънна телефона, каза, че било спешно и изчезна в някаква стаичка, заряза ми личната карта и всичко и трябваше да я чакам 5 мин.

# 238
В чата напишете "връзка с оператор" Simple Smile

# 239
Здравейте,
попаднах на тази тема за TBI във връзка с това, че обмислям да стана техен клиент. Допада ми това, че може една и съща сметка да се ползва за дебит и кредит, че покупката може да се разсрочва на вноски, че няма такса за откриване и закриване на сметка, няма такса обслужване, 2 безплатни тегления от банкомат.
Но по-скоро ако може да споделите има ли нещо, което на вас не ви допада и което аз не знам, а трябва да се има предвид за тази банка, някакви подводни камъни.
Предварително благодаря на отзовалите се.

Общи условия

Активация на акаунт