Въпроси за TBI Bank - 4

• 11 040
  • 261
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, самата карта най-вероятно. Потвърждавам, че и на мен ми се е случвало и с Револют картата също, сега като спомена, си спомних точно случай с двойно плащане с революта и разправията с техния съпорт беше пълен ужас. Дано не ми се налага с никоя карта повече да се занимавам със съпорт. Както казах, вече рядко вадя пластика от портфейла, всичко минава през Гугъл.

# 211
Здравейте, прехвърлих средства от левовата към евровата сметка, но изглежда че картата е свързана само с левовата. Така ли е?

# 212
Оправили за създаването на шаблон, но вече става като се отиде на вече минал превод и оттам се избира "Създай шаблон", а не излиза съобщение след края на настоящия превод

# 213
  • Пловдив
Здравейте, прехвърлих средства от левовата към евровата сметка, но изглежда че картата е свързана само с левовата. Така ли е?

Да ,  така е .

# 214
  • София
За какво ти трябва карта в евро?  Като плащаш с картата или онлайн,  превалутирането е по официалния курс.

# 215
За какво ти трябва карта в евро?  Като плащаш с картата или онлайн,  превалутирането е по официалния курс.

Всъщност има логика, мислех си че ще е по-удобно като плащам в чужбина. Но реално курса ще е същия така че май няма нужда от тази гимнастика.

# 216
  • София
Един месец изкарах в чужбина само с тази карта, не се наложи да ползвам резервен вариант. Имах и още една карта и кеш, защото нищо не се знае.

# 217
Хора, приложението ми се побърка. Иска да си въвждам кода изпратен по телефона и после иска ЕГН и накрая ми казва грешка, имала съм била регистрация и така наново по 5 пъти докато не ме допусне.

Звънни им - при мен казаха, че имало някаква "грешка" в профила ми. Оправиха го за 2 мин по време на разговора.

# 218
# 219
Да очакваме влошаване на условията. Thinking

# 220
  • Асеновград
Знае ли човек?

# 221
Моя опит с придобиването от външни компании сочи това.

# 222
Е що, може пък да направят функционалност като Револют, да си пазаруваш на капиталовите пазари. Ама като се знам, че нищо не разбирам, май само ще разглеждам Simple Smile.

# 223
Дано да са положителни промените!

# 224
  • София
Втори ден проблем с превалутиране и преводи в приложението...имали технически проблем и работели по него...Добре е човек да има алтернативен вариант за спешни случаи.

Общи условия

Активация на акаунт