Въпроси за TBI Bank - 4

• 13 132
  • 327
  •   1
Отговори
# 285
Има нов лейаут приложението. Като отвориш таб Сейф се вижда всичко, не само касичката.

# 286
При мен също изчезнаха депозитите, а следобяд си бяха там. Няма ги в сейф. И вече не пише общата сума на спестяванията.
Освен това като отвориш да започнеш да спестяваш, възможността за откриване на депозит не е активна.

# 287
Не е от новия изглед на приложението. В раздела "Сейф" нямам спестявания.

# 288
При мен също изчезнаха депозитите, а следобяд си бяха там. Няма ги в сейф. И вече не пише общата сума на спестяванията.

И при мен е така отпреди малко. Получих лихвата за месеца в Касичка, прехвърлих я по сметката и от там всичко се промени и депозитите изчезнаха

# 289
При мен също ги няма. Касичката не се виждаше допреди час, но се появи.

# 290
При мен също ги няма. Касичката не се виждаше допреди час, но се появи.

Писах в чата на TBI, но още няма отговор.

# 291
Нещо е станало сега, или скоро. И при мен не се виждат депозитите.
Ще го оправят.

# 292
При мен също не се виждат депозитите. Сега забелязах, че като съм в началният таб, там където ти показва оранжевата карта неон, като цъкам върху нея и се въртят всички депозити, но все ги показва 0 евро. До колкото си спомням преди по този начин се превъртаха останалите сметки, но не и депозитите. Явно човъркат нещо системата, дано имат бекъп Simple Smile

# 293
И аз писах в чата, но никой не ми отговаря.
В другата банка, която ползвам, ми се е случвало да не мога изобщо да вляза в приложението. Там изпращат предупредителни съобщения за поддръжка на системата.

# 294
Да, и аз сега си виждам депозитите, с 0 евро. Явно ще ги слагат при сметките, не в сейфа.

# 295
И аз не ги виждам депозитите и общата сума . Поне в касичката ми се появиха 2 ст. лихва за месеца. Пише че спестяванията ми се увеличават. Ама абсолютното число ми изчезна Simple Smile. Снощи, към 19 часа всичко си беше наред. То и транзакциите отдолу в началната страница са изчезнали... Транзакцията, която се вижда е един депозит, който съм създавал 2023 год. И няма друго. Като цяло всичко е сбъгясано. Лошото е че ако се разчита на тая карта, сметки, зле е работата. Ще го оправят де, но голям срив. Но все пак трябваше да пуснат някакво известие, ако е някаква рутинна операция. И аз ги виждам под НЕОН картата, с 0-ла стойност в сметките депозитите (интересно как са създавани изобщо тези сметки с  0-ла лв.). Поне ще си вържат 120% печалба за тая година ако изчезнат напълно депозитите и ще са идеалната сделка на MYPOS собствениците Advent.

EDIT: Май го оправят, поне ми се появиха последните транзакции.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 04:06 от Seiko7075

# 296
Депозитите ми още липсват.
Виждам само част от транзакциите за последните няколко дена.

# 297
На мен също, сега проверих като ви прочетох мненията.

# 298
Да, и при мен ги няма. Но и много други функции липсват. Дано работят по проблема. Честно казано ми е притеснено.

# 299
Значи аз притеснение нямам за средствата чисто като средства. Просто си мисля че е несериозно, ако се ползва банката активно (сметки, преводи, карти, кредити, битови сметки). Да не излязат с някакво съобщение, становище. Някой нагоре писа че е писал в чата и мълчат, като партизанин на разпит.

Общи условия

Активация на акаунт