Въпроси за TBI Bank - 4

• 19 566
  • 458
  •   1
Отговори
# 435
Нямат. Само през браузър.
Вход с парола, тяхна, или през Евротръст. Аз през Евротръст влизам.

Сейко, не калкулирай загуби, защото за твоя план може въобще да няма такава отстъпка при онлайн плащане, през приложението. Щом е толкова стар.

# 436
Аз нямам депозит. Имам Биг Сейф, безсрочна сметка.
За депозити четох, че има такса за предсрочно закриване. Ако е преди шестия месец. Разликата в лихвите е минимална.

# 437
Аз нямам депозит. Имам Биг Сейф, безсрочна сметка.
За депозити четох, че има такса за предсрочно закриване. Ако е преди шестия месец. Разликата в лихвите е минимална.
Ами вече го направих за година . Догодина ще го променя. При биг сейф може ли да се прави директен превод, или пак на тях трябва да пиша. За предсрочно закриване на депозит ми казаха да им пиша мейл. Много странно ми се струва

# 438
Пиши в другата тема, че тук е спам.
Ще ти кажа.

# 439
Ще ти кажа.

Коя е другата тема? Интересно ми е да следя. Благодаря!

# 440
Ще ти кажа.

Коя е другата тема? Интересно ми е да следя. Благодаря!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1474027.new#new

# 441
При онлайн поръчка с неон карта имам отразено плащане в приложението . При Търговецът поръчката не е отразена , имало е бъг . Явно парите само са блокирани . В извлечението ги виждам в сметката , но в баланса на неона ги няма. Питах в офис след колко време , ако не са потърсени от търговеца ще се отблокират , изобщо не ме разбраха какво ги питам ... в извлечението си били там .
Някой да е имал подобен казус ?

# 442
При захранване на neon карта от приложението на TBI, от карта в друга банка, сумата е осчетоводена от другата банка. Но сумата не е получена в TBI : вече цяла седмица. Някои с подобен казус?
Ходих в офис на ТБИ, подадоха заявка към колегите си но още чакам. Звънях на спорта, същата работа: подадена била към колегите им. Писах в чата, същият отговор. Някои с някаква идея, сумата не е малка, досега не съм имала този проблем , и правя такива трансфери поне два пъти в месеца

# 443
  • София
Писах, че и моята транзакция беше одобрена, но парите не пристигат. Не са и тръгнали. Така че проверете си в първата банка най - вероятно са си там.

# 444
Проверих многократно, парите са излезли от първата банка.
Писах, че и моята транзакция беше одобрена, но парите не пристигат. Не са и тръгнали. Така че проверете си в първата банка най - вероятно са си там.

# 445
При захранване на neon карта от приложението на TBI, от карта в друга банка, сумата е осчетоводена от другата банка. Но сумата не е получена в TBI : вече цяла седмица. Някои с подобен казус? .....

Имах подобен случай преди година, през приложението бях направил три превода от дебитна карта на УК към ТБИ и единият от преводите не го осчетоводиха в ТБИ. При посещение в офис първо ми казаха, че понякога се забавят с няколко дни преводите. След справка в УК установиха, че парите са преведени, тогава от ТБИ  поискаха скрийншот на платежните и след още ден/два парите дойдоха в Неон сметката.

# 446
При захранване на neon карта от приложението на TBI, от карта в друга банка, сумата е осчетоводена от другата банка. Но сумата не е получена в TBI : вече цяла седмица. Някои с подобен казус?
Ходих в офис на ТБИ, подадоха заявка към колегите си но още чакам. Звънях на спорта, същата работа: подадена била към колегите им. Писах в чата, същият отговор. Някои с някаква идея, сумата не е малка, досега не съм имала този проблем , и правя такива трансфери поне два пъти в месеца

На няколко пъти ми се е случвало при top up да не се получават парите. Единия път бяха 1000лв и с голяма мъка пристигнаха, то беше ходене до офис, писане в чата, скрийншотове на транзакции, банково извлечение на операцията от другата банка. Около 2 седмици отне да се появи в TBI a уж трябваше да е мигновенно. Заради няколко такива случая изтръпвам всеки път като си зареждам картата.

# 447

На няколко пъти ми се е случвало при top up да не се получават парите. Единия път бяха 1000лв и с голяма мъка пристигнаха, то беше ходене до офис, писане в чата, скрийншотове на транзакции, банково извлечение на операцията от другата банка. Около 2 седмици отне да се появи в TBI a уж трябваше да е мигновенно. Заради няколко такива случая изтръпвам всеки път като си зареждам картата.
Най-накрая ги получих, след десет дни. Гокямо чакане, писане, звънене и ходене до офис. Вече и аз ще изтръпвам при всяко top-up.

# 448
Публикували са информация кое ще работи и кое не в последните дни на годината - https://tbibank.bg/news/%d0%bf%d1%83%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d1% … 0%bc%d0%be%d1%81/

# 449
Здравейте, знаете ли ако смениш телефона, как по дяволите да се логна? Започва да ми прави нова регистрация.

Общи условия

Активация на акаунт