Двойният стандарт с който мъжете ни третират!!!

• 8 681
  • 191
  •   1
Отговори
# 120
Ами то никой не си ги слага тия красоти, за да си повиши шансовете за намиране на работа, а за намиране на мъж.
Поставяйки си въпросните атрибути, жените си повишават шансовете  да бъдат забелязани от мъж, а не да постигнат кариерно развитие, или академични успехи.

# 121
Не е много сигурно.
Даже напротив.
Една поддържана, красива жена с ерудиция се изстрелва много силно в кариерата.

# 122
  • Somewhere far away
О , аз онзи ден видях една и то за съжаление на крехка тийн възраст с нокти три пъти от нормалната за мен дължина /за мен нормалната дължина е напълно изрязани/. Та гледах, посмях се, после ми стана мъчно за майка й, но после си казах тя и майката е същата, най-вероятно е в същия пайнер стил, та няма за кво да я мисля и да съчувствам....  и винаги се питам един много важен въпрос - тия жени/ момичета как ходят до тоалетната с тия нокти?

# 123
Моите експерименти като млада бяха да съм червенокоса известно време и да съм къдрава известно време. Не говоря за кой знае какви неестествени промени. Но всеки си знае мярката. Grinning

# 124
Коя професия забранява оформяне на вежди и промяна на цвета на косата, формата на маникюра и подобни козметични промени? Или корекция на носа?

Иди на зъболекар или гинеколог/терапевт с орлови нокти и пак ще говорим, може и да заповядаш да видиш какво се случва с ноктенцата на студентки от медицински специалности, които се обучават при мен. За устенцата - сами разбират, че или сменят професията или си оправят визията.
Наскоро водих практикум по функционална диагностика, едната от участничките се ядосваше, че не може да изпълни техниките….Иди ги направи още по-дълги и извити и ще разбереш защо не ти се получава, ѝ рекох.

# 125
Явно като завършат и започнат практика им дреме на ноктите.

# 126
Дреме им, дреме им, на портфейлите, инстаграмите и фейсбуците, а когато се докараш до там, тоест - започнеш от там, да си зависим от отзивите и лайковете, почва да ти задремва и на ноктите Simple Smile

# 127
Много соц Много, сестрата сутрин ги инспектора колко са им дълги ноктите, имат ли червило и плитка, или късо подстригана.

# 128
Е, аз съм пропедевт-клиницист и преподавам физикален преглед. Извършва се с ръце и без ноктенца. Може и със, ако искаш среща с адвокати после Simple Smile
Сигурно много ти допадат полицайки с джуки,омазани с грим, вдъхват доверие голямо, макар че и те имат своето място в системата.

# 129
Като цяло тези адски дълги и грозни нокти, независимо дали са остри или тъпи, са мега лош вкус и грозни.
Така че – аз също бих ги изгонила с подобни нокти.

# 130
  • Somewhere far away
Какъв соц бе хора? Никога , ама никога не бих се доверила на зъболекар с нокти, какво остава за друг лекар!

# 131
Зъболекаря е с ръкавици, как ще му видиш ноктите?

# 132
  • Somewhere far away
Зъболекаря е с ръкавици, как ще му видиш ноктите?
Сериозно ли ме попита това ?
Хайде ще си отделя от времето да ти отгооворя - ако наистина ме питаш, а не е някакъв опит за шега или ирония и отговора ми ще е напълно очевиден.
Виждат се ноктите преди да си сложи ръкавици, той/тя не те посреща от вратата с ръкавици, после като приключи да работи по теб си ги маха и пак може да ги видиш, също като ме пипа и има нокти аз ще ги усетя и ПРЕЗ ръкавииците - имаш хиляда варианти и възможности да видиш  и усетиш дали е с гадни,, нечистоплътни нокти.

# 133
Маникюр не значи нечистоплътни нокти. Виждала съм хора с къси и черно под тях.

# 134
  • Далечният изток
Еее ма какви са тия крайности сега?! Гадни нечистоплътни нокти къде са, къде е маникюр...
Ми аз съм с маникюр, ходя на маникюристка всеки месец точно за да не са ми гадни и нечистоплътни ноктите.
Кви са тия глупости?!
Нито са ми дълги, нито извити, нито орлови, нито пък мръсни.
Май пишете тука колкото да не заспите.

Общи условия

Активация на акаунт