"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 140 976
  • 3 842
  •   4
Отговори
# 3 840
Аз съм за промяна в данъчната система. Прогресивен данък, без необлагаем минимум, без МРЗ и без минимална пенсия.
За редуциране на депутатите - също. 80 стигат.
Нашият свят не се слави със справедливост, още по - малко с почтеност, съвест и отговорност. Simple Smile

# 3 841
На Деян Николов сметката издиша от всякъде.  Къде ги гледа тия работи, явно в тавана.

Точно! Големият "капацитет" Деян Николов.
Така става точно като гледаш в тавана. Доработката на касовите апарати е някъде между 65 и 90лв, какви 200лв сънува. Има една камара фирми, които въобще нямат касов апарат, работят само с палщания по банка. Доста софтуери се ъпдейтват безплатно в рамката на абонаментното им обслужване(да са гледали като са сключвали договори с доставчиците на софтуери фирмите). По отношение на шаблони, договори и т.н, там също сумите са преувеличени. За обучението нямам думи, ама щом има луди да дават пари. В крайна сметка парите излизат от едни фирми и влизат в сметките на други фирми, оборот да става. Някои ще платят корпоративен данък Wink Преди няколко години доста по-големи суми се събраха, като почти всички фирми трябваше да си сменят касовите апарати с нови, които трябваше да имат връзка с НАП. 2-3 години след това пак доста трябваше да ги сменят или да плащат за доработка, за да работят в режим СУПТО. Тогава всички търговски софтуери, които обработваха плащания в брой трябваше да се сменят заради СУПТО-то и тогава от сметките на търговците излязоха доста повече пари, ама "капацитетът" Деян Николов май го беше проспал Simple Smile

# 3 842
Аз съм още дотук :

Етикети, менюта, каталози: всичко трябва да се отпечата наново, защото законът задължава двойно означаване на цените (в лева и евро). Средно по 500 лв. = 200 милиона лева.

Че и без евро не си ли актуализират етикетите, менютата и каталозите постоянно? Ще речеш, че по 20 години на едни и същи цени стоят...
Да се поучат от кварталния ни ресторант - в него само лепят едни листчета отгоре на цената всяка година. По за пет лева за 100 броя  в Офис уан.

Общи условия

Активация на акаунт