"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 267 830
  • 7 244
  •   1
Отговори
# 7 230
Антонио ми е от хората, които на всяко решение намира проблем. Аз пък днес установих, че млякото, което купувам, е с намалена редовна цена. А сега де.

# 7 231
Дефлацията е признак за обедняване на населението. Joy Така де, намалена покупателна способност.
Много хубава аргументация.

# 7 232
  • Далечният изток
Ето, поредно доказателство, че сме богати... Blush
Вече почвам да се обиждам като ми кажат, че не съм богата. Защо се мъчат така да ме принизяват?! Grinning

# 7 233
  • София
Някой мина ли да каже, че близо 60% от левовете са изтеглени вече? 
Ние ходихме до Перник за Сурва и на 4-5 места, на които случайно попаднахме и купихме по нещо, всички обявяваха цените в евро, връщаха в евро, имаха всякакво купюри и като цяло за мен Перник е в евро.

Захарен памук си купихме 1/2 лева и 1/2 евро стотинки, защити си намерихме монети в отделение в колата.

# 7 234
  • Буркина Фасо
Та, трябва да се обиколят близките магазини и човек да прецени къде ще му е най-изгодно финансово да пазарува.
аз обикалям, обикалям  и ус8тановявам, че най-евтината баничка ми е в Кауфланд  особено след 20 ч. и бия 120 км. за да си я купя.  ами така де, защо трябва да давам на местните търговци 5 лв. за баничка ? Simple Smile

# 7 235
Не съм предполагала, че баничката ще е тема, дето дъвчете вече няколко дни. Аз баницата си я правя.

# 7 236
  • Далечният изток
Може ли някой да ми снима баничка с цена 5 лева?

# 7 237
Почакай малко.

# 7 238
  • София
Едно от нещата в Перник днес беше баничка 🤣🤣🤣
Цената в евро, хората имаха пос терминал и евро всякакво

# 7 239
Когато имаме инфлация,това е пазарна икономика. Когато има дефлация,това е страшна криза. Yum

# 7 240
Заради тебе сега търся евро с щъркел от Андора. И зарибих и други хора.

Антонио, бирата в магазинчето до вас ти е по-скъпа, ама пък ти е близо. Важното е да имаш избор.

# 7 241
Не съм предполагала, че баничката ще е тема, дето дъвчете вече няколко дни. Аз баницата си я правя.

Някой хора явно ядат всеки ден баничка, 3 пъти на ден, че си смятат "поскъпването" в банички Laughing

# 7 242
  • София
Напомня ми на времето на хиперинфлацията. Тогава с обратен знак се опитваха да лъжат и в потребителската кошница бяха сложили пиано, казанче за тоалетна и подобни все стоки от първа необходимост.

# 7 243
Може ли някой да ми снима баничка с цена 5 лева?

Даже и по-скъпи има. От няколко години са модерни банички на извънземни цени. Например баница с манатарки, картофи и зехтин гледам в отзивите на мястото, че още март месец м.г. е била 6 лв. Най-вероятно за близо година са станали още по-скъпи.

Скрит текст:

# 7 244
Може би се има предвид голямата вита баница от пет лева в Кауфланд,а не малките банички.

Общи условия

Активация на акаунт