"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 286 083
  • 7 675
  •   7
Отговори
# 5 205
  • Deutschland/HE
Да, странно е, че не се помни. Работех, получавах прилична заплата, но виждах как се справят приятели, родители.  Наистина беше много студена зима, отдавна не е имало такава.

# 5 206
  • Пловдив
Беше за няколко месеца, колко пъти да ви обясняваме, предварително планирано. Някакви хора трябваше да си разпределят държавата. Сега, обаче, няма да са месеци, а трудни, бедни и студени, поне 2-3 години. С една заплата ще можеш да си позволиш много по-малко. Дано да е за последно. В столицата топлото не е ЕВН, та ако може да си замълчите на топло. 🤣🥳

# 5 207
 Баш зетките имат още мама и тати, живи са им.
 Ще се оправят, а  и повторение няма да има.

Ако пък нещо страшно стане -ще го измислят да оцелеят, не са по-калпави от нас ,дето оцеляхме. По-добри са, да им го признаем.

# 5 208
Не са.
1997 беше най-добрата в живота ми за което съм безкрайно благодарен на Виденов

# 5 209
  • Пловдив
С тези резултати от матурите хич не съм убедена, че ще им е лесно. Но, то, евтина работна ръка навсякъде в Европа трябва. Най-много за това да им послужи мобилността. Заробени с кредити от жилища до телефони, със сравнително стабилни цени и доходи до момента.....Мама и тати също са вариант да ги приютят.

# 5 210
Аз не съм сигурна ,че някакъв тест на Европа е мерило за интелигентност. Пък нека греша.
 Виденовата зима бе благоприятна за далавери.
 На село се издържа по-добре ,че бяхме млади и гледахме стока, дворове и ниви. Не чакахме само на заплати. Носила съм в София тежки торби за подарък ,че няма там  нищо по много.

# 5 211
Голям зор да се оплюе как младото поколение за нищо не става. Като бяха по-добри резултатите от матурите преди, а образованието уж по-добро от сегашното, като че ли не са започнали много от българските имигранти на нискоквалифицирани бачкаторски позиции.

Кредитите за жилища навсякъде стават все по-недостъпни.

# 5 212
Става младото поколение. Да стои вторачено в телефона и да пропуска една камара възможности. Тези които наистина искат нещо, вече са на половината път за постигането му и въобще не ги вълнуват купоните по площадите.

# 5 213
Аз като гледам резултата на социалистическото образование  рева. ФБ  е документирал нивото, под морското равнище  е.
 Винаги има всякакви.
 Синът ми започна във ферма в чужбина, докато ни признаят дипломите.  После бе равен на заплати  и се доказа, че може. Дадоха му опит в най-добрите клиники, постигна си каквото иска. Не всички мият чинии.
 Точно свестните са по площадите ,не джукестите пластмасови кукли.

# 5 214
  • Пловдив
Единици бяха сериозни двойкаджии и неграмотни. Студа и зимата помните, па извадете си бележниците и това да си припомните. И тогава рядко по милост пишеха тройка. Поне имам база за сравнение.

# 5 215
Синът ми започна във ферма в чужбина, докато ни признаят дипломите.
.....
Точно свестните са по площадите ,не джукестите пластмасови кукли.
Ферма каза. Други сме били от 20:00 до 8:00 всеки божи ден, едносекторно почти на прага на FDP. На най-гадният ... Няма значение.
Ама бачкаш, ако искаш бързо развитие.

П.с. След като са свестните, може ли да ми обясниш за какво точно се радват на едно розово прасе сложено някъде в София?

# 5 216
Добри или лоши, глупави или умни, бъдещето е на младите. А кой е винавен, че младите са такива или онакива? Ние сме винавни и сега нямате право да ги хулите. Бъдещето не е наше. Младите имат право на мнение и имат право да действат.
Щом бай Мюмюн, който не знае български език и си продава гласа за 50лв на ДПСГЕРБНН, значи и младите хора имат право - и на протест и на глас какво да става в бъдеще в държавата ни.
И ясно се видя, че протестиращите последните седмици и дни са в много пъти павече от летните против еврото.

# 5 217
Бележникът за мен не е което да гледам. Гледам фб, възрастни неграмотни всякак, и с правопис, и с  виждане.
 Ще ти обясня, но не сега ,че чистя, и почивам,  старост.

# 5 218
  • Пловдив
Всеки има право на свой житейски опит, който да разказва. Протестът, овен зрелищност от дроновете, какво друго ще постигне. Тези хора там имат ли визия какво искат да се случи или просто не щат бюджета. По средата на декември сме, с евро след много малко и без бюджет. Прасето пак изигра всички и ще си измие копитцата в Дюбай за празниците. Сигерна съм, на базата но моя опит от протести, че ако това правителство не искаше да падне, нямаше да падне. Та, все още не ви е ясно кой организира протеста. Столът на властта, в момента, не е желан от никого. Защото който е седнал на него, той ще пере пешкира. Даже почвам да си мисля, че този бюджет нарочно беше точно такъв......

# 5 219
значи и младите хора имат право - и на протест и на глас какво да става в бъдеще в държавата ни.
Да ти го кажа и на теб. Бъдещето на България в момента се определя на избори. С най-голям дял на избирателите в България по последно преброяване са тези от 35 нагоре.
Успех

А да. Бай Мюмюн има също толкова право да гласува колкото и всеки над 18 години. Въпросът е как ще го накараш да гласува.

Общи условия

Активация на акаунт