"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 285 537
  • 7 669
  •   1
Отговори
# 5 220
  • Буркина Фасо
Говорим за зимата 1996-1997. Страшен студ, какъвто сега не съществува. Хубава работа и добра заплата, само ако заплащането е било в щатски долари. Иначе, вземаш аванс или заплата и до вечерта само няколко хляба можеха да се купят, бързаш да купиш каквото и да е, само и само да махнеш нищонеструващите левчета. Долара беше 3000лв. Наистина ли не помните? Народа помете жан виденов, румен гечев и другите изроди, заради които гладувахми и студувахме и лятото 1997 вече се бяха нормализирали нещата горе-долу с цените.
Нищо общо със сегашната ситуация и живот в България.

Левовете в марки, песента на Сашка Васева и нея ли не помните? Или не ви е изгодно да си спомните?
пускаш страшки. живяли сме го този период. имаше обезценка на лева, но не както го описваш.
всичко беше изкуствено създадено. тези, които са знаели какво се случва при подобна инфлация се оправиха и забогатяха. във всяка държава е било така. ние не сме единствените.
мен друго ми беше интересно - как в един момент всички животни спряха да дават мляко, яйца, месо, как всички силози изведнъж се изпразниха със зърно, как се изпари бензина  и след като падна Виденов ... о, чудо! животните започнаха отново своята дейност, заблеяха агънцата ....

# 5 221
  • София
Добрите стари конспирации. Още тогава трябваше да се забрани БСП.

# 5 222
Ми правителството на БСП, повечето големи икономически субекти (дето държат месото, житото и бензина) и взети кредити (които се изчистиха с инфлацията) в ръцете на комсомолци и Мултигруп, може и да е изкуствено, но нямам съмнения кой го направи. И сега си слушайте Румен Гечев

# 5 223
Еврото вече е факт. Хаос ще е един месец, когато ще се работи едновременно в двете валути.
Работя в търговски обект, провинцията. От месеци сме подали заявка за стартен пакет. Още чакаме, а дългите почивни дни идват.
Днес колега с магазин се оплака, че от банката му казали, няма Евро. И януари можеш да работиш с левове. Да, можем! Ще ни е най-лесно, но клиентите ни няма да са доволни. Дано другата седмица има развитие, иначе хич няма да е плавен прехода за нас, които работим с хора.

# 5 224
Ето го лъжеца, продължаващ да мами бедните заблудени души. С каква цел?

https://youtu.be/Gcd527YfXPs?si=jcrs8tsJ4K9NGdvx

# 5 225
  • Буркина Фасо
Еврото вече е факт. Хаос ще е един месец, когато ще се работи едновременно в двете валути.
Работя в търговски обект, провинцията. От месеци сме подали заявка за стартен пакет. Още чакаме, а дългите почивни дни идват.
Днес колега с магазин се оплака, че от банката му казали, няма Евро. И януари можеш да работиш с левове. Да, можем! Ще ни е най-лесно, но клиентите ни няма да са доволни. Дано другата седмица има развитие, иначе хич няма да е плавен прехода за нас, които работим с хора.
защо да не са доволни? пазаруването продължава както е било до момента?

# 5 226
  • на Мелмак
Защото не работиш с хора като продавач, иначе нямаше да питаш Wink

# 5 227
Ето го лъжеца, продължаващ да мами бедните заблудени души. С каква цел?
https://youtu.be/Gcd527YfXPs?si=jcrs8tsJ4K9NGdvx
Казах ви, януари ще е много забавен. Нямам търпение. 😅

# 5 228
  • София
Гечев и компания да не умуват много, а да ходят да обменят в евро, че останаха 19 дни.

# 5 229
  • Буркина Фасо
Защото не работиш с хора като продавач, иначе нямаше да питаш Wink
нали клиентите нямало да са доволни. аз съм клиент и ще съм доволен.

# 5 230
Нали ти трябва да даваш левове, те да ти връщат евро, не се прави на  дръж ми шапката.

Иначе как ще се разпространи еврото по хората.

# 5 231
  • Буркина Фасо
Нали ти трябва да даваш левове, те да ти връщат евро, не се прави на  дръж ми шапката.

Иначе как ще се разпространи еврото по хората.
може да ми връщат и левове през януари. няма да им се сърдя.

# 5 232
Да стоварват чуждо евро ,че българското изкупиха и не стига , аман.

# 5 233
  • Буркина Фасо
чуждо евро има колкото щеш. 

# 5 234
  • София
Викаш, самолета и на Бали. 🤣🤣🤣 Говори опита на поколението изтърпяло всички изцепки на властта от 89-та насам. Студ и глад мен не ме плашат. Зетките да му мислят.

Ама първо да не забравят да отскочат до Румъния за подстригване! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт