"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 287 461
  • 7 706
  •   7
Отговори
# 5 280
Какво стана дами и господа! Нали парите и правителството бяха бетон! Grinning
Силата (някоя си!) е невидима. Не я виждаш, но съдиш за нея по ефектите й.
Hell yeah!

# 5 281
Само за инфо, в Куба и до момента взимат подобни  заплати и това е от много години.
Как бе, в Куба вземат $20. Не ги подценявай. Пазачът и докторът все $20.

# 5 282
Цитат
И сега  каквото да стане ,някой няма да усети.
Как може така спокойно да говорите от името на всички?Някои нистина няма да усетят, но повечето ще усетят.Така както усетиха и пищяха навсякъде, където беше прието еврото.Вярвам на такива хора, които лично са изпитали това, а не на куха пропаганда, колкото и да се пънат пропагандаторите.Много ме учуди една позната, докато чакахме проформа заветното ''готови сте'', същата беше много възторжена.Навсякъде тръбеше, че ще приключи присъединяването ни.Много важно!Тя дори няма да има някаква лична изгода.Сега гледам, свила перките.Вече не е възторжена, угрижена.
Цитат
Цялата анти-евро кампания се базира върху страшки на болни мозъци, които фалираха лева още 97' година, а сметките им са изцяло в евро.
Отново категорично изявление.От къде е тази информация?
Няма нужда да се бърза с обмяна на парите.През целият м.януари, търговските банки са длъжни да обменят без такса, в случай, че до сега са имали такава.Моята банка никога не ми е взимала такса за обмяна и сега няма да усетя далаверата от безплатно превалутирането Wink за която полза пишеха някои.Все едно стотици хиляди са обменяли за няколко дневна почивка.

# 5 283
Спирайте го това евро. Едно си баба знае... Тези дето го усетиха  са останали малко ,не са живи, предишните имам предвид.
 Няма да е същото.  Само война да няма.

# 5 284
Пропаганда са точно твърденията, че влизаме за да плащаме дълговете на Франция и Германия. И сме наистина спокойни. Аз поне съм, щото съм преживяла Румен Гечев и тона което не причини.

# 5 285
Добре, пишем в графа неясно.
Научете се да си защитавате тезите. Много ви моля. Пускаме нещо неразбираемо като цяло, но повече от два пъти използваме думата "кражба"...
Какво се опита да кажеш с тези зелени фотоволтаични в крайна сметка?

# 5 286
Не схванах тезата му /Румен Гечев /.  Защо трябва да се обърне процес, който почти е финализиран, как си го представя от позицията на професионалист.
Да, знаем, че не сме готови, не сме дори на средното ниво в ЕЗ, което ще ни създаде трудности, но вместо усилията да бъдат насочени към преодоляването им, се слагат още бариери, да ни е още по трудно. Това е необяснимо и не може да бъде обяснено дори с руска пропаганда, защото освен насаждането на  несигурност, съмнения и страхове у хората, друго не се постига.
Тезата на опонента му, че с валутен борд сме стигнали възможния таван при валутен борд също издиша. Няма в изискванията и условията за приемане на държава в ЕЗ нещо свързано с валутен борд, няма някакво изключение от общото правило.
Всичко това е едно безсмислено приказване, което няма да доведе до положителен резултат за никоя от страните.

# 5 287
Не може да го обърне. Можеше в началото на 2025. ЕЗ не допуска висок дефицит. В същото време трябва да гоним колкото може по-бързо средното заплащане за ЕЗ. А това може да стане само по един начин
Няколко пъти го казвах вече

# 5 288
Новата мантра - да отложим еврото с 1 год защото
нямаме редовно правителство и бюджет
 как ще коментирате..

# 5 289
Какво да коментирам?
Мога да те посъветвам само, да спреш да четеш мястото където се е появило.

# 5 290
  • Обран бостан ;)
 как ще коментирате..

Същото, като мантрата за "големия икономически възход след приемането на еврото".

# 5 291
Какво да коментирам?
Мога да те посъветвам само, да спреш да четеш мястото където се е появило.
Костадинов от Вж/ не го предложи официално при  Радев вчера

# 5 292
Не може да го обърне. Можеше в началото на 2025.
Скрит текст:
ЕЗ не допуска висок дефицит. В същото време трябва да гоним колкото може по-бързо средното заплащане за ЕЗ. А това може да стане само по един начин
Няколко пъти го казвах вече
Добре, съгласна съм, но защо е целия този цирк и ще иска от съда да спре процедурата, докато излезе с решение и т.н.
Честно казано, на мястото на този човек, щеше да ме е срам да излеза пред хората, предвид, че беше  вицепремиер и министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов и би трябвало да носи някаква отговорност за събитията тогава. Днес доказва, че може и повече от тогава!

как ще коментирате..
Напред и аз питах, каква роля има правителството, след като сме стигнали до тук. И отговорът беше никаква, която не може да бъде изпълнена от СП т.е. това, което е трябвало да направи правителството е свършено, върви се напред.

Всички тези хора - РГ, КК и още други, от които всеки си има собствени аргументи, защо не трябва да приемаме еврото мисли, че трупа точки.

# 5 293
  • Обран бостан ;)
Цитат
Честно казано, на мястото на този човек, щеше да ме е срам да излеза пред хората, предвид, че беше  вицепремиер и министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов и би трябвало да носи някаква отговорност за събитията тогава. Днес доказва, че може и повече от тогава!

За да те е срам, трябва да имаш съвест.

# 5 294
Същото, като мантрата за "големия икономически възход след приемането на еврото".
Същият съвет и към теб. Отлагането и големия икономически възход трябва да се третират еднакво Grinning
Костадинов от Вж/ не го предложи официално при  Радев вчера
Ами прави като мен. Костадинов е един от политиците които си пускам само когато ми се прииска Стендъп комедия

Общи условия

Активация на акаунт