"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 266 567
  • 7 206
  •   5
Отговори
# 7 200
Скрит текст:
Цитат
Да живееш на място без Кауфланд, също е личен избор. По такива места цените не от този януари са различни.
Това сериозно ли е.

Защо да не е сериозно? Има още гражданство ли? Всеки живее, където е решил и въз основа на личен избор.

Скрит текст:
Стотици страници вече четем за някакви неоправдани имагинерни хора, които нямат никакъв избор, освен да купуват скъпо и прескъпо от единствения възможен магазин, в който заради еврото цените се вдигаха цяло лято и продължават да се вдигат цяла зима. Цитират се цени, които определено не са масови. И понеже някой някъде е намерил да купи най-скъпото, се представя като липса на избор. По-смешно е и от касовите бележка на багетите, които съфорумката по-горе гепи от Фейсбук и представи като свои, преди веригата да излезе с изявление, че са от преди и след промоция.
[/spoiler] Да, все още има гражданство, жителство няма. Да, всеки прави личен избор, но твоя явно се изчерпва с Кауфланд - жизнено важен фактор.

# 7 201
Сега ще ти кажат, че краставиците вече са по 6лв., а лятото са били по 2.50.
което е вярно. Драма няма. Посред януари, колко да струва краставицата? Аз не бих я купила и за без пари.

# 7 202
Нана, жителство, извинявай. Разбрала си ме.

За Кауфланд не си ме разбрала обаче. Вече не знам колко пъти написах, че от вериги почти не пазарувам, защото имат по-евтини и качествени алтернативи.

Е, олио от тях си взимам. Ама ползвам по една бутилка годишно, та се преживява.

Сирос, така де. Ще чакам през февруари и драма за червения пипер/чушка.

# 7 203
Нана, жителство, извинявай. Разбрала си ме.

За Кауфланд не си ме разбрала обаче. Вече не знам колко пъти написах, че от вериги почти не пазарувам, защото имат по-евтини и качествени алтернативи.

Е, олио от тях си взимам. Ама ползвам по една бутилка годишно, та се преживява.

Сирос, така де. Ще чакам през февруари и драма за червения пипер/чушка.

Ако можеш сподели.
Моля .

# 7 204
Solomon,
Скрит текст:
Зарзават и плодове от големите пазари (без зимните месеци), а когато не е горещо и направо от борсата, месо и млечни от месарници и млекарници, перилни препарати и битова козметика  поръчвам накуп от немския Амазон (безплатна доставка до БГ над 50е) или докупувам от Лили.

От веригите купувам дълготрайните продукти - ориз, брашно, паста, олио и само през зимата - зеленчуци и плодове, защото за двата килограма, които консумираме през зимата не си струва да се бие път до пазара.

# 7 205
Скрит текст:
Oффф лелеее
Ето ти от Андора 1 цент

Ето ти щъркел на 1 цент от Словения

Какви финландски с 2 лебеда?! Нали уж за 1 цент говориш? Лебеди има на монета от 1 евро.
Значи е словенски този един евроцент. На гърба надписа е толкова миниатюрен и омешан със звезди,че не може да се прочете.
използвай лупата на телефона си. всичко се вижда.
Телефоните имат лупа ли?! Сега научавам. Къде и как да я включа? Или се майтапиш?

# 7 206
"Да живееш на място без Кауфланд, също е личен избор." е модерното "Ако няма хляб, да ядат пасти".

Общи условия

Активация на акаунт