Звездни Компромати- Юни'25

• 276 168
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 205
Нека е пижамено партито, но Кимката така е същинския образ на разбирането ми за "блудница".

# 2 206
българката, сменила си името , се обръща към мнозинството на пролетарии.

Но се обръща само тук, в българския форум, а иначе доста внимава какво говори.
Коя е тази българка? За какво говорите?
2 стр. назад за поста на някаква псевдоиталианка.

# 2 207
На Жени Калканджиева цялата и харизма се изпарява от алкохолните пари и се замества от абсолютна простащина.

Точно така!

Златка Райкова на снимката от преди няколко страници се е докарала на кака Ванче!

# 2 208
След необяснимото за мен влечение на Ваня Червенкова да замяза на руса Златка, сега съвсем странно русата Златка се уеднаквява с Ваня Ч.

# 2 209
  • Пловдив
След необяснимото за мен влечение на Ваня Червенкова да замяза на руса Златка, сега съвсем странно русата Златка се уеднаквява с Ваня Ч.
За мен и двете са се стремили към една и съща цел. И изглежда ще я постигнат.

# 2 210
Лорън Санчес с бившият си съпруг Патрик Уайтсел, който притежава 450 милиона долара
Скрит текст:
бившият и мъж е женен от 2020 г за 41 годишната Пиа, една от най-красивите австралийки бивш модел и понастоящем актриса
Скрит текст:
Безос с бившата си съпруга
Скрит текст:
Ето тази Пия и мацката на Чичо Дядко са топ. Лорън ми харесва като булка. И се чудя какви са тези критики към сем. Безос. Имат пари, угаждат си, никого не са убили. Нито е наша работа дали сватбата е по нашия вкус, нито дали и колко дават за благотворителност.

# 2 211
  • Пловдив
Поне роклите можем ли да коментираме, слад като целенасочено са се изпляскали навсякъде? А?

# 2 212
  • Glasgow
Николай Михайлов е имал РД вчера, снимки от Николета
Скрит текст:

Много обсъждат напоследък Зохран Мамдани, първият мюсюлманин, който може да е кмет на Ню Йорк (не разбрах стана ли всъщност, техните избори не ги разбирам), на мен жена му ми е интересна, художничка със сирийски корени

# 2 213
  • София
Лорън Санчес с бившият си съпруг Патрик Уайтсел, който притежава 450 милиона долара
Скрит текст:
бившият и мъж е женен от 2020 г за 41 годишната Пиа, една от най-красивите австралийки бивш модел и понастоящем актриса
Скрит текст:
Безос с бившата си съпруга
Скрит текст:
Ето тази Пия и мацката на Чичо Дядко са топ. Лорън ми харесва като булка. И се чудя какви са тези критики към сем. Безос. Имат пари, угаждат си, никого не са убили. Нито е наша работа дали сватбата е по нашия вкус, нито дали и колко дават за благотворителност.

Напротив, точно за това е темата. Не виждам, защо трябва да въздищам по пошлост и кич, просто защото е скъп.

# 2 214
Първата рокля на новата г-жа ми харесва.
Чак се изненадах колко е облечена Joy

Днес приключва партито май?

# 2 215
Мамдани спечели номинацията за кандидат за кмет на демократите. Според Тръмп е “луд комунист”.

# 2 216
Charlize Theron
Скрит текст:

# 2 217
То само тук да го коментираха Безос и Безовица - https://vm.tiktok.com/ZNdyEw7T4/

Пародиите не са спирали. Ама така е, пролетариатът не прощава Joy

# 2 218
Поне роклите можем ли да коментираме, слад като целенасочено са се изпляскали навсякъде? А?
А? Роклите може.😅

# 2 219
Като фен на Игра на тронове чакам играта с Червената сватба🙂

Общи условия

Активация на акаунт