Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 114 490
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 140
Magn, много си красива с роклята и обувките.Тези обувки бях харесала преди време, но са ми високи Sad

# 1 141
  • София
Ето тези дънки на H&M ме впечатлиха наскоро, а по принцип не търсех дънки. Усещат се като лиосел: Wide High Jeans - Син деним - ЖЕНИ | H&M BG https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1293300003.html
Роклята на Зара и аз успях да я поръчам най-сетне, и то в XS (пише, че е уголемена).

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 23:51 от Lizzy_Crow

# 1 142
G&B, каква Севиля, ние те чакаме! Hug
Севиля е за ноември. Дотогава има много вода да изтече.

# 1 143
G&B, каква Севиля, ние те чакаме! Hug
Севиля е за ноември. Дотогава има много вода да изтече.
Ясно! Живот и здраве наближава Бургаската среща.. 🙃

# 1 144
И билети за Даяна Крол за Октомври Прага - купени!

# 1 145
Платих хотела в Гданск, самолетните билети ги взех в началото нa месеца. Летим в четвъртък с тийновете на семеен "тийм (тийн Joy) билдинг. Там е хладно- около 20-22  дори е облачно, и го дават дъждовно.
Да се чудя еспадрили ли да нося, или гумени ботуши! Ще избягам от жегата поне за малко.
Надявам се и да идем до Hel, ако остане време.

# 1 146
  • тук-там
Магни, великолепна си! От къде е роклята?

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 01:10 от mtz

# 1 147
Ал, благодаря! Много ме изкушава това жълто - на мен този нюанс ми отива, може да се разходя до магазинчето утре.
Магни, красавица си! Много е добре така с коланчето, наслади се на Маламатината.

# 1 148
Мтз, роклята е на Манго, фин памук и красива шарка, но мммм мисля че иска по-сериозен бюст, за да стои добре

И специално за Майолка, малко репортаж
Скрит текст:
...
времето е само за концерти, духа вятър, прохладно е, живее се

и чакаме .....

и те излезнаха и взривиха публиката

Утре сме първа писта за Али

Mimy8809, аз съм малко нещастна, че толкова  чаках роклите, а ни една не е подходяща цветово за мен. Червената е страхотен модел, на аз не нося червено от двайсет години....

Лека мацки!

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 14:40 от Al Georgieva

# 1 149
Магни  Отговарят ли си нометСта на ТХ сандалите?

Да, категорично. Аз ги купих от физически магазин и имах възможност да ги пробвам. Не само този модел. Моят номер е между 39 и 40, притеснявах се да не се отпуснат прекалено. Но имат опция да се обере каишката без да стяга и прави пришка над петата.

# 1 150
  • Ямбол
Ал, благодаря много за снимките 🩷 от снощи. Много харесвам Молчать Дома и съжалявам (мъничко), че не съм на феста. А днес са Масив Атак 🫠 🥺

Минаха при нас юбилеите на двете баби, няма да се показвам, че на снимките изглеждам така като се чувствам напоследък - смотано.

# 1 151
Ал, благодаря много за снимките 🩷 от снощи. Много харесвам Молчать Дома и съжалявам (мъничко), че не съм на феста. А днес са Масив Атак 🫠 🥺

Минаха при нас юбилеите на двете баби, няма да се показвам, че на снимките изглеждам така като се чувствам напоследък - смотано.

Ти никога не изглеждаш смотано!

# 1 152
Точно така ravi - усмихнато Майолче, винаги е слънчева!!!! Стягай се! 🥰

# 1 153
Прекрасна абитуриентка на Весана видях и не по малко прекрасната и майка! Наслука във всичко и пожелавам, както и на всички деца минаващи през матурите и търсещи си пътеката в живота!

# 1 154
  • София
Показвам ново обмре на ръцете в млечно бяло с невидим почти ефект, но видим на слънцето

С бял педикюр и прясно боядисана коса (от фризьорката в провинцията Simple Smile ), с купища багаж и чехли - съм вече на летният ни хоум офис на Слънчака.
С двата крака съм вече тука (изкуших се да снимам чехлите, защото се сляха с пясъка буквално)

Вечерен тур с колела до Старият град набързо направихме. С 3 колела сме тука.  С детето сме (синковеца ни на 25г) Laughing. В съседната стая и той хоум офис.
Мелницата е все още там

Ама на Слънчака в 5 следобед беше така Weary
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 11:47 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт