Приятелката ми няма плосък корем - и съм влюбен в този факт

• 4 765
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
Аз не разбирам какво толкова нападате човека. Всеки си има негови си проблеми. Явно на тази жена това и е проблема в живота. В този форум всички си пишат за болешките, що пък и този човек да не сподели. Сега да не завиждате, че жената има само един проблем, а пък мъжът я обича. Вече от всички постове разбрахме, че на доста жени, мъжете им не струват.

Относно темата. Повечето жени и мъже си имат някакъв корем като седнат и се свият. 170 см и 55 кг. Няма как да има голям корем. Аз също си мисля цял живот, че имам голям корем и ми е комплекс, но знам, че само аз си го забелязвам... Това е проблем на жена ти и тя трябва да си го лекува, а не ти. Може да прави коремни за плочки, като държи да е поосък.

# 31
То и аз се кефя на малко коремче и си е в реда на нещата, ама коремище с увиснали мраъвки от всички страни или фигура тип толуп/ глиган,  аре не мерси

# 32
  • София
Продължавай да я обичаш все така, след раждането психолог ще трябва, но ще се оправите.

# 33
  • Бургас
Не схванах за какво е тая тема?! ."Влюбен" си в коремчето на приятелката си, хипотетичната...толкова и ли нямаше в какво друго да се влюбиш?! Ама, мислете ги тия пързалки по-правдоподобни, с кеф да се върже човек, дет ` се казва...Laughing

# 34
  • София
Е, защо да не се влюби? Жените в един … се влюбваме, та той няма.

# 35
Моята жена няма нищо плоско.
Факти, факти... чудя в кой да се влюбя.

# 36
  • Бургас
Е, защо да не се влюби? Жените в един … се влюбваме, та той няма.
Ама, не пускаме тема за единия.... Laughing

# 37
Добре бе, един да пусне тема да се похвали вместо оплаквания, и пак го награбихте. Няма угодия

# 38
  • София
Ама, вярно!
Това е тема за възхвала, не за оплаквания Laughing

# 39
  • Out of the Mix
Моята жена няма нищо плоско.
Факти, факти... чудя в кой да се влюбя.

Не се чуди, глей колко "моми" има тука. Mr. Green Laughing

И аз съм в отбора на "не искам твърдини", а да е мекичко, нежно и секси, плочки и фитнес маниачки няма нужда.

Твърдината е от мен. Mr. Green Grinning

Както и rf каза, без крайности.

# 40
София Вергара беше казала в едно интервю - "Не може да нарисуваш жена, ако използваш само прави линии".
Колкото по удъртявам, толкова повече се увеличава диапазона на хубавите жени.
Тея с плоските кореми да не би да си запълват пъпа с гипс за да го загладят.

# 41
О, коремче! О, кеф!
Като еврото без лев!
Козуначе на тепсия!
А на бг-маммите им е все тая!

# 42
Авторът е дебел и ще му е тъпо, ако приятелката му се втали.

# 43
  • Somewhere far away
И за протокола - плочки не се правят само с  коремни преси, а с много тичане, крънчове /което е пак вид коремни преси, но не като ония дето ни караха да правим за норматив в гимназията/и други упражнения, и като  цяло много строга диета и лишения.

# 44
Авторът е дебел и ще му е тъпо, ако приятелката му се втали.

Общи условия

Активация на акаунт