Дългото чакане след трансфер – тема 118

• 26 801
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,на 10ти ден от трансфера на 5ти ден ембрионче, пуснах кръвен тест със стойности 60.45,по съвет на акушерката ще пусна и на 14ти ден.Може ли ,да ми кажете ,ако сте били в такава ситуация, да се радвам ли вече 🥺някак малко ми се струва,но знам ли?? (Акушерката настоява за 14ти ден тест,заради Ovitrelle инжекцията,която си поставих на 7ми ден)🙏🩵🩷

Пенка, Овитрел се изчиства между 7-10 дни от поставянето му, така че в момента не може да се каже дали стойността е от него или от бременност. Но да, за 10-ти ден се искат стойности около 90-100 или повече. Със сигурност Овитрел се е отразил. Изчакайте до 14-ти ден.

Благодаря ви🙏

# 496
Здравейте,на 10ти ден от трансфера на 5ти ден ембрионче, пуснах кръвен тест със стойности 60.45,по съвет на акушерката ще пусна и на 14ти ден.Може ли ,да ми кажете ,ако сте били в такава ситуация, да се радвам ли вече 🥺някак малко ми се струва,но знам ли?? (Акушерката настоява за 14ти ден тест,заради Ovitrelle инжекцията,която си поставих на 7ми ден)🙏🩵🩷
Колко дни са минали от Овитрел? Възможно е да е от него този резултат.. За съжаление ако има бременност се очакват по-високи стойности за този етап, но историята помни всякакви случаи. Пожелавам всичко най-добро да Ви се случи! 🙏
Благодаря ви,инжекцията я поставих в петък,а теста в понеделник го направих.Втори инвитро опит ни е,и надеждата ми е голяма...🥺🙏Надявам се на чудо🥺

# 497
Здравейте,

Имах трансфер в петък. Имам леко кафеникаво зацапване.
Веднага пуснах кръвни и прогестеронът е критично нисък: 10 ng, преди да си бия инжекцията в 8.00. Последната инжекция бе снощи в 20.00. Терапията ми е само 2х1 Пролутекс на 12ч. На изкуствен цикъл съм.

Имам прогестерон депо 500 (мускулна) имам и Progestan 50  (мускулни), а имам и вагинални песари от по 200мг. Според вас кое да приложа? Не искам да изгубя поредната евентуална бременност заради нисък прогестерон и търся вариант какво да приложа.Писах на клиниката,но са супер бавни.

# 498
Здравейте,

Имах трансфер в петък. Имам леко кафеникаво зацапване.
Веднага пуснах кръвни и прогестеронът е критично нисък: 10 ng, преди да си бия инжекцията в 8.00. Последната инжекция бе снощи в 20.00. Терапията ми е само 2х1 Пролутекс на 12ч. На изкуствен цикъл съм.

Имам прогестерон депо 500 (мускулна) имам и Progestan 50  (мускулни), а имам и вагинални песари от по 200мг. Според вас кое да приложа? Не искам да изгубя поредната евентуална бременност заради нисък прогестерон и търся вариант какво да приложа.Писах на клиниката,но са супер бавни.
Бих сложила вагинален, докато получа отговор от клиниката.
Стискам палци всичко да е наред 🙏❤️

Едит:
В този ред на мисли, си купих този крем с прогестерон и ако дай Боже някога пак стигна до трансфер мисля да мажа в областта на корема и матката + терапията на лекаря. Естествено ще го съгласувам и с него, но миналия път бях само на Циклогест по 1 вечер + Дуфастон 3х1, което ми се струва малко малко, но така и не го изследвахме, за да видим до къде съм стигнала само с него.
Сега съм решила на своя глава, че ще го изследвам и в деня преди евентуален трансфер и няколко дни след него.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 11:09 от Si_mo_na

# 499
Здравейте, аз бях така миналата година . Не се стъпях и на 9ти ден си пуснах ЧХГ 37, на 11ти ден 100...
Сега имам две близначета на три месеца 🩵🩵
От сърце ,Ви пожелавам успех

# 500
Здравейте, аз бях така миналата година . Не се стъпях и на 9ти ден си пуснах ЧХГ 37, на 11ти ден 100...
Сега имам две близначета на три месеца 🩵🩵
От сърце ,Ви пожелавам успех
[
Олее,не знаете каква радост изпитвам в момента от отговора ви!Искрено се радвам за вас,да са ви живи и здрави☺️Надявам се ,и нашето чудо да се е случило!Дали си спомняте дали и вие на 7ми ден сте си поставили инжекцията?Много ви благодаря,че отговорихте оправихте ми настроението просто...🥰🥰🥰🥰

# 501
Здравейте, третият ми трансфер за съжаление завърши с ЧХГ < 8 на 9-ия ден след трансфер на бластоцист. 😞

Преди няколко дни навърших 40 години. До момента не съм имала успешна имплантация.

Първият опит беше в Надежда – правихме СЕТ на 3-дневен ембрион.
Вторият трансфер беше на бластоцист с висока мозайка.

Правили сме биопсии, кариотип, имунологични изследвания – всичко изглежда наред.

Този последен опит беше в Белгия, където работят доста по-различно. Бях на естествен цикъл и в деня на трансфера прогестеронът ми беше много нисък.
Започнах с Ameglen (овули) няколко часа след трансфера и сега се чудя дали причината за неуспеха не е именно това, или е нещо друго…

Има ли други момичета тук, които правят опити в Белгия? Ще се радвам да чуя вашия опит и съвети 🙏💛

# 502
Желая ви успех!🙏Вярвайте,ще стане🩷🩵

# 503
Здравейте, третият ми трансфер за съжаление завърши с ЧХГ < 8 на 9-ия ден след трансфер на бластоцист. 😞

Преди няколко дни навърших 40 години. До момента не съм имала успешна имплантация.

Правили сме биопсии, кариотип, имунологични изследвания – всичко изглежда наред.

Този последен опит беше в Белгия, където работят доста по-различно. Бях на естествен цикъл и в деня на трансфера прогестеронът ми беше много нисък.
Започнах с Ameglen (овули) няколко часа след трансфера и сега се чудя дали причината за неуспеха не е именно това, или е нещо друго…

Има ли други момичета тук, които правят опити в Белгия? Ще се радвам да чуя вашия опит и съвети 🙏💛
А хистероскопия правихте ли? Също може и ПИД да се направи на ембрионите, ако не сте правили досега.

# 504

А хистероскопия правихте ли? Също може и ПИД да се направи на ембрионите, ако не сте правили досега.

Да, правих хистероскопия – отстраниха 2 полипа. Правих и ПИД на един от ембрионите в България – висока мозайка. Тъй като имам намален яйчников резерв, (по 3 яйцеклетки на стимулация) лекарите тук казват, че няма смисъл да правя ПИД. Мъжа ми повтаря да спра да мисля за това и да не се стресирам 😅 но ми е малко трудно днес. Ще се опитам да направя план и да не го мисля много.
Дано следващия път да е моят ☘🧡
Успех на всички чакащи положителен резултат ☘💛

# 505
Sis_245, много съжалявам за този неуспешен опит. Аз също имам един неуспешен трансфер на тридневно ембрионче. Хубавото е, че поне не сте минали през трета стимулация, а е било на естествен цикъл.
Може да опитате да подобрите качеството на яйцеклетките - изследвали ли сте нивата на вит. Д?
Аз мога да споделя какво сме пили с мъжа ми, но дали ще има реален резултат, ще кажа съвсем скоро, надявам се!
И пак като черна станция - може да прочетете книгата на Ребека Фет, има доста полезна информация. Успех следващия път и дано е последен 🙏

# 506
Sis_245, много съжалявам за този неуспешен опит. Аз също имам един неуспешен трансфер на тридневно ембрионче. Хубавото е, че поне не сте минали през трета стимулация, а е било на естествен цикъл.
Може да опитате да подобрите качеството на яйцеклетките - изследвали ли сте нивата на вит. Д?
Аз мога да споделя какво сме пили с мъжа ми, но дали ще има реален резултат, ще кажа съвсем скоро, надявам се!
И пак като черна станция - може да прочетете книгата на Ребека Фет, има доста полезна информация. Успех следващия път и дано е последен 🙏

Благодаря Симона ♥🙏🏻
Да, и ние сме така с добавките Simple Smile
Много благодаря за подкрепата, безценна е.
Пожелавам и на вас положителен резултат възможно най-скоро!

# 507
Не е рано, имплантацията започва от деня в който бластоцита попадне в матката. При ЗЕТ обвивката на ембриона е удебелена и затова излюпването може да се забави до 24ч. Според много научни проучвания повечето здрави ембриони започват ранна имплантация от 6 ден т.е. 24ч след трансфер на 5 дневен бластоцит. Нормално е до 3-4 дена след трансфер да има увеличение на чхг. Сега в репродуктивните клиники препоръчват да се избягва ранното тестване, от гледна точка на биохимична бременност или/и неуспешна имплантация. Следете удвояването му  на всеки 48ч чрез кръвен тест.

[/b][/b]
Здравейте! 4 ден след ЗЕТ на едно петдневно ембрионче чхг е 1.79 дали е много рано ?

# 508
Здравейте,днес направих кръвен тест.....Отрицателен е,втори инвитро опит в гр Плевен.Обмисляме да сменим клиниката може ли предложения(правим инвитро,с мъжки фактор-Азооспермия,Хипероспермия)Ако имате повече информация ,ще ви бъда много благодарна да споделите!

# 509
За жалост в България не се справят с мъжкия фактор, аз не бих си губила времето тук-особено с азооспермия. Отидете в Турция, поне за консултация, ще останете много приятно изненадана от всичко което ще Ви предложат, като компетенции и отношение.

[/b]quote author=Penka. link=topic=1782287.msg49982763#msg49982763 date=1752836780]
Здравейте,днес направих кръвен тест.....Отрицателен е,втори инвитро опит в гр Плевен.Обмисляме да сменим клиниката може ли предложения(правим инвитро,с мъжки фактор-Азооспермия,Хипероспермия)Ако имате повече информация ,ще ви бъда много благодарна да споделите!
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт