Искам да се самоубия

• 4 529
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък имам друг съвет - спри да учиш за няколко дни. Нека мозъка ти си почине малко и да се успокоиш, докато си в паника нищо няма да запомниш.
И отиваш на изпита, щом знаеш 15 теми може някоя от тях да се падне. Ако не, има поправителен. Само се събери първо и тогава продължавай с ученето.

# 31
Не бързай. Изчакай да направиш години. 50, като за начало. Иначе ще  се прекараш. Ще изпуснеш хубави моменти от живота.
А настоящите причини са тъпи.
Изчакай.

# 32
Как си пропиляла 4 години от техния живот?

Изпи ли поне 1 валериан, за да се успокоиш малко?
Докато пишеш в тази тема, да си прочела 1 въпрос.
Пробвай - четеш 2 страници, после пускаш пост.

# 33
Няма да завърша специалността. Даже ме прати да стана про$итутка. Sad

# 34
  • София
Какво очакваш от темата и форума?

# 35
държиш се като малко дете.
Майка ти е било важно къде те праща докато си била малка. Сега СИ ГОЛЯМА! Няма да става все каквото казва тя.
Казах ти пий си хапчетата да се успокоиш и стига въртиш едно и също тук. И нас ли се опитваш да ни убедиш, че си глупава!?

# 36
държиш се като малко дете.
Майка ти е било важно къде те праща докато си била малка. Сега СИ ГОЛЯМА! Няма да става все каквото казва тя.
Казах ти пий си хапчетата да се успокоиш и стига въртиш едно и също тук. И нас ли се опитваш да ни убедиш, че си глупава!?

Страх ме е. От университета казаха, че имам права 5 години, но трябва да прлатя. За редовната сесия не съм готова. Какво да направя. Имам два държавни изпита. Sad имам чувството, че това което знам даже забравих.

# 37
  • София
Пак да попитам – какво очакваш от темата и форума?

# 38
Пак да попитам – какво очакваш от темата и форума?

Какво да правя.

# 39
20 човека тук ти казаха какво да правиш и 120 човека там ти казаха какво да правиш. Ти си знаеш да повтаряш едно изречение. Внимание ли ти липсва или какво? Все едно си на 3...

# 40
  • София
Ми мързи те, в Редит каза, че имаш 35 теми, от които си научила 15 и имаш още месец до изпита. Вместо да седнеш да учиш ти от седмица нон-стоп мрънкаш, че си се провалила, а изпитът още не е минал даже.
Дай си два дни почивка и продължи с ученето на останалите теми.

Ако това не ти харесва, получи конкретни предожения, избери си някое от тях и действай.

# 41
Сега, два дни не отваряш форума. Излез, разхождай се, спи.
После четеш колкото можеш.
Явяваш се на изпит и ще стане каквото стане. Спрямо това ще действаш после.
За целта спри да плачеш, спри да се вайкаш и спри да се тюхкаш! Наспи се, почини си и почети още. Може на късмет и да се справиш.
Не помисляй за самоубийство, защото като се преродиш ще дойдат още по-тежки изпитания за теб.

# 42
Авторке, както по-горе са писали, държиш се доста инфантилно, а ако това, което пишеш е вярно и родителите ти не са по-различни. Не си представям как примерно майка ми, която е почти на 50, ще ми каже, че я депресирам..
Дали не пресоляваш малко историята и да интерпретираш грешно нещата, които ти казва?
И аз пак да кажа - единствения ти изход е да си намериш работа и да станеш самостоятелна. Щом имаш права 5 години, дори и сега да се провалиш, след година или две ако разполагаш със собствени доходи ще си платиш и ще продължиш. Дори и да се откажеш не е края на света. А и ако майка ти все още държи да ѝ върнеш парите ще имаш възможност да го направиш.

# 43
Сега ме заля с вода.. Sad  не мога вече

# 44
  • София
Изсуши се и престани с мелодрамата.
Темата е "леко" нелогична, освен това.
Само чакаш някой да ти подаде подходяща реплика.
Уж си учила 4 години, почти половината конспект и изведнъж тази мелодрама...

Общи условия

Активация на акаунт