А таксуваха ли ви? Вариант за второ мнение …? Наистина 2 седмици да стоиш в неведение е леко притеснително. Аз щях да се побъркам
А таксуваха ли ви? Вариант за второ мнение …? Наистина 2 седмици да стоиш в неведение е леко притеснително. Аз щях да се побъркам
Пожелавам на всички до края да имаме една по-лека и спокойна бременност и да се радваме на сладки бебчета в месеца на любовта. 

много притеснения и нерви отиват така...
Слава богу, с малки размери е - 2.8мм. Доктора не беше особено разговорлив и по време на прегледа не ми обясни какво означава и че крие рискове. Вкъщи като седнах да чета какво е това чудо, се притесних. Пише, че има риск от спонтанен аборт и преждевременно раждане. Освен това било вродено, нямало как да бъде придобито, което най-много ме изненада. При първата бременност през 2013г никой не е видял такова нещо, при следващите две също (едната приключи в 11 г.с., другата в 6 г.с.) и при проследяването на сегашната дотук не е имало коментар, че я има тази преграда. Освен това, през годините назад, при профилактични прегледи също никой никога не е констатирал наличието на септум...
вкъщи май само аз се радвам
каката искаше сестричка и чак се разплака като й казах, че ще е момче. Таткото по принцип се беше обзаложил, че ще е момче, но последните дни все говори за момиче
Препоръчани теми