С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 440
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
И какво като има две? Аз бих се зарадвала на нещо, което харесвам. А и калъфките се сменят често, така че е плюс.

# 316
Вие накрая ще ме убедите да я подаря. Бяла е, то си е бельо, не съм гледала в спалнята им какви шалтета слагат, но със сигурност имат декоративни възглавници, а у тях е сиво-бежово.
Ето, от този сайт поръчах :
https://silkish.bg/products/koprinena-kalufka-za-vuzglavnica-bqla

И при менведнага влезе в употреба. Съжалявам, че чак сега се сдобих с такава калъфка, изключително комфортна е и като усещане, и особено в жегите. Може нейните да не са чак толкова хубави, знам ли.
Ще подпитам, още не съм я виждала, откакто си дойдоха от Гърция. Молех се пратката да пристигне преди заминаването, търчах в 15 часа в жегата до куриерите, за да мога да комплектовам, и предам.
И ми се изпари ентусиазмът, то нормално млади хора да имат информация и да си осигуряват удобствата.

# 317
Таис, наистина не те разбирам. Мислила си за нея, измислила си такъв подарък, опаковаш ш подаряваш. Без да се обясняваш на този и онзи, без да се притесняваш има ли същото и как ще го приеме. Искала си да я зарадваш и си го взела. Опаковаш и подаряваш смело.

# 318
Ами все си представям как някоя снаха влиза в темата и се оплаква от свекървата, че и подарила калъфка, без да се поинтересува има ли нужда- затова се въздържах, иначе си стои опакована и си е за нея. Ще и я дам лично, прави сте.

# 319
И аз това идвах да питам. Много държиш да е лично, правиш усилие, накрая ще предаваш по сина. Който , като възпитан човек да каже, "благодаря, майко, много мило от твоя страна", ти обяснява глупости.  Ти изобщо контактуваш ли със снахата? Вижте се по на кафе, поднеси си подаръка . И изобщо , какво ти дреме дали ще те развява по форуми? Не си нахълтала в спалнята, просот си подарила подарък.
   Поняога си изсмукваме драмите от пръстите.

# 320
Ами все си представям как някоя снаха влиза в темата и се оплаква от свекървата, че и подарила калъфка, без да се поинтересува има ли нужда- затова се въздържах, иначе си стои опакована и си е за нея. Ще и я дам лично, прави сте.
Ехе хахаха ти пък! Що за човек би постъпил така, та това е подарък! И то личен, не тенджера.

# 321
Имали сме и по-нелепи оплаквания, та нищо чудно.

Но калъфката е екстра, подари и я.

# 322
Щом ползва - няма да се оплаче. Grinning

# 323
Минавам да кажа, че нямам копринена калъфка за възглавница, ама ако някой ми подари, хич няма да се оплаквам и да гледам дали ми съвпада с интериора. Wink

Тайс, прави са останалите - подари калъфката на снахата. Мислила си, избрала си хубав подарък, дай го. Още повече щом и снахата ползва такива калъфки - със сигурност ще влезе в употреба.

# 324
Аз май ще сипя масло в огъня, ама защо калъфката е само една, при положение, че спят на спалня...

# 325
Аз май ще сипя масло в огъня, ама защо калъфката е само една, при положение, че спят на спалня...
Защото на мъжете не им правят впечатление такива неща. С моя спим с отделни завивки, така че всеки си има неговата калъфка и горен чаршаф/плик и всеки комплект е в различен цвят.

# 326
Eeee, бяло, ами то си ходи с всичко.
Освен това как наистина две калъфки да са достатъчни? За цял живот ли?
Дори и две да и стигат сега, ако ги пере често, скоро ще имат нужда от подмяна.

Много хубав соментар на Марулета. Hands Plus1

Tetka the best,  аз разбрах че две е купила.
Редактирам: върнах се и прочетох, калъфка пише, моя е грешката. Е, той синът се е изказал вече по въпроса - не му трябва. А и РД е на снахата все пак.

# 327
Аз бих дала да я гравират, нещо малко , пожелание или само име.
Само да не пише и "от свеки" под надписа.Grinning

# 328
Аз бих дала да я гравират, нещо малко , пожелание или само име.
Само да не пише и "от свеки" под надписа.Grinning
И пожелание от рода на "за да можеш да се грижиш добре за детето ми". JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 329
Яяяя, това за посланието е идея, давайте Stuck Out Tongue Winking Eye

Две бяха, ама едната за мен, другата за нея. Моята идея беше, че ако и хареса, да поръчам още две, за дъщеря и и за синкото златен Blush
Но той не прекипя от възторг, та се развали първоначаният план съвсем.

Марулета, контактувам с нея, по-скоро тя ми се обажда и доста бъбрим. Но сега и честитих на рд, те бяха на почивка и не споменах за подаръка. Като се видим тези дни, ще и я подаря, а тогава синът ми дойде да остави кучето, затова исках да изпратя подаръка, за да го получи преди рд.
Бе никаква драма няма, но в темата не пишете, пък ми е любима. И малко да създадем движение.
Много малко снахи се оплакват и не знам защо, свекървите ли поумняха, или има друга причина.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 11:56 от tays

Общи условия

Активация на акаунт