Каквото и да напишете, 50 години са си 50 години. Аз самата също няма да ставам по-млада, дано ми даде Господ дълъг живот, за да си отгледам детето, не казвам, че понеже съм по-млада съм много по от някой друг. Но не ме забаламосайте. Възрастта си върви и колкото и да не Ви изнася е така. И не е редно законът да позволява такава разлика между родител и осиновено дете, защото докато при естествено раждане няма как да се ограничи, тук може. И тъпи примери за някой, решил да роди на 52 г какво идва да покаже?? Хората са егоисти. Много често подбудите им за подобни действия са единствено егоистични. Ако един човек в душата си е родител, той ще е родител за всички деца и ще иска (не казвам, че винаги ще има възможност, но ще иска) да се справи с всичко в името на детето си. А тука говорим за хора, които видиш ли са много притеснени, че на детето ще му се подиграват. И решението е: ми да не го осиновим, нека вместо дом, семейство, обич и да го научим да се справя с различността, му гарантираме престой в институции и доживотно скапана съдба.