Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 064
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Скрит текст:
Кажете, моля, къде да видя в документ.
До коя дата трябва да е оформен успехът? Класната казва 30-ти юни...
Искам да го водя на изпит в частно, но не искам да присъства на оформянето.
Наредба за оценяване на резултатите от обучението на учениците:
Чл. 22. 8. (Предишна ал. 7 - ДВ, бр. 78 от 2017 г., в сила от 29.09.2017 г.) Срочната оценка се формира не по-рано от една учебна седмица и не по-късно от два учебни дни преди приключване на съответния учебен срок.
Много благодаря, Санака!
Т.е. на 26-ти следва да са приключили с оформянето? И на 27-ми и 30-ти може спокойно да го влача на изпити?
Да, трябва да е приключено оформянето и да са внесени оценките в дневника.
Чл. 25. (1) Учителят лично вписва поставените от него оценки в съответната задължителна училищна документация.
(2) Сроковете за вписване на оценките в документацията по ал. 1 са:
1. в деня на изпитването - за текущите оценки от устните и от практическите изпитвания;
2. до две седмици след провеждане на изпитването - за текущите оценки от писмените изпитвания;
3. в деня на оформянето им - за срочните и за годишните оценки.

# 1 021
На училище ли са днес децата ви?
Моето ще преговаря вкъщи. Гледам в школо заваляха отсъствията. Не знам как и кой го е решил днес да е учебен ден. Пълна безсмислица!
Нали, аз не съм на училище от 1ви юни, само ходих за мат и бел..

# 1 022
  • Бургас
Спряла съм я тази седмица от училище.
Мислим и ние за тежката артилерия утре.
Госпожата по мат и каза да се упражнява,но дъщеря ми вече изпушва.Не че много се преработи,но стресът я поваля.Не спи,гади и се.Днес ще я оставя да почива.

Имаше едно меме във ФБ с две врати.На едната пише "Ужас",а на другата "Още по-голям ужас"
Ей това са за мен двете НВО-та.

# 1 023
Скрит текст:
Чл. 22. 8. (Предишна ал. 7 - ДВ, бр. 78 от 2017 г., в сила от 29.09.2017 г.) Срочната оценка се формира не по-рано от една учебна седмица и не по-късно от два учебни дни преди приключване на съответния учебен срок.
Много благодаря, Санака!
Т.е. на 26-ти следва да са приключили с оформянето? И на 27-ми и 30-ти може спокойно да го влача на изпити?
Да, трябва да е приключено оформянето и да са внесени оценките в дневника.

На мен ми трябва една шестица по бел за шест за годината и госпожата ни каза, че ще изпитва до края на учебния срок.

# 1 024
Момичета...изтрещяхме и ние:) След драмата с 16 въпрос ( и при нас сгрешен, тъй като според синковец Законите не са документи:) и е изрил текста да намери и издири други документи, но безуспешно🤣) се притеснява за Запетайката в текста за редактиране. Мамо, казва ми, то някак естествено би трябвало да ми дойде да я напиша, защото зная че изразът е обособен, ама грам спомен нямам:)

Докъде се докарахме, не е истина.

Някой каза Гардаленд...хайде заедно😃Тумба седмокласници, с опърпани от терзания майки, във влак от Милано за Гарда...

ПП: Сигурна съм, че в "по-обикновените" училище ще се заформят страхотни класове...със свежи и будни, макар и неперфектни деца. Моят, вчера след изпита, видял бездомник и му дал 2 лв - това е важното за мен:) продължил е доброто дело на Серафим😆

# 1 025
  • София
Спряла съм я тази седмица от училище.
Мислим и ние за тежката артилерия утре.
Госпожата по мат и каза да се упражнява,но дъщеря ми вече изпушва.Не че много се преработи,но стресът я поваля.Не спи,гади и се.Днес ще я оставя да почива.

Имаше едно меме във ФБ с две врати.На едната пише "Ужас",а на другата "Още по-голям ужас"
Ей това са за мен двете НВО-та.
Моят син също изпуши онзи ден, мислех да порешава задачи по мат, но  се виждаше, че му идва прекалено вече. Започна да прави елементарни грешки и спряхме. Оставих го да почива.

# 1 026
Абе страхотни са ни децата!

# 1 027
Гушнете си децата и им повтаряйте, че ги обичате и това не се променя от едно НВО. Ще си обичате ли по-малко децата ако са в кварталното училище или повече ако е в СМГ?
Моята щерка си е на училище днес, довечера планирам разходка и сладолед за разпускане. И утре каквото сабя покаже.
Все някъде ще ти приемат, понякога даже това може да е по-доброто решение.

# 1 028
Ще ходи ли въобще някой на матурата по английски? В моето училище никой не смята да ходи.

# 1 029
  • София
Транспортирите не са ли забранени ?
Къде са забранени?

# 1 030
Къде са забранени?
Доколкото ми е известно не могат да носят, изрично са изброени позволените пособия.
Децата даже изрично ги предупредиха да не носят триъгълници с транспортир.

# 1 031
Къде са забранени?

В инструкциите.

# 1 032
Много благодаря, Санака!

Кои частни училища разглеждате?

# 1 033
Увекинд, Дружба.. Тия намерих, че има шанс да учи математика. Освен ПЧМГ.

# 1 034
Къде са забранени?

В инструкциите.

Е защо!?! Как ще чертаем ъглополовяща точно?!

Общи условия

Активация на акаунт