Прееклампсията, веднъж отключена, може да рецидивира, за съжаление. Трябва стриктно следене, както за симптоми, така и при АГ. Консултирай се с колкото може повече АГ с опит рискова бременност.
За София от личен опит мога да препоръчам Вецев и Чучумишев - аз се следях успоредно и при двамата, редувах ги така, че да имам преглед на всеки две седмици. В 29гс шийката рязко се скъси и ме хоспитализираха по спешност (Вецев е завеждащ отделенение в Шейново). За АГ в Токуда има също добри отзиви. Добре е следящият АГ да те поеме максимално отрано, за да ти знае историята и да реагира моментално при необходимост.
Стискам палци

Emiliq08990, след като можеш, слагай в корема. Важното е да е на място, в което да има поне малко мазничко, че да можеш да хванеш гънка. Слага се отстрани и под пъпа, ама всяка жена е различна все пак, можеш да местиш настрани, докато ти е комфортно.
Antoniq Anastasova 640243,
Натаспинът, макар и хранителна добавка, може да действа на АПТТ. Както и много други фактори. Може и лабораторна грешка да е. Ако продължава да се вдига, консултирай се с хематолог.