💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 15 062
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
20 до 3 години. На някои към 2-те години им излизат всичките. Други имат паузи по 6/7 месеца без зъб. Та различно при всички. Чувала съм за бебе, на което до годинката са му излезнали всички зъби.

# 766
Аз я викам да пикаем заедно. Аз сядам, тя стои насреща и ме гледа влюбено 😂😂

# 767
Онзи ден ми попадна някаква публикация във фб и нз за какво беше точно, но пишеше нещо от сорта на “ дете на 18м, вс зъби са излязли”… как им завиждам на такива хора😂

Братовчедка ми ми напомни, че боуен терапията става и за зъби. За коликите ни бяха мноого полезни тези масажи. Сега ще звъня и за зъбките да помогне

# 768
Снощи беше много зле положението при нас. Буди се страшен рев, моя вика дай му нещо за зъбите - не иска Нурофена нито от спринцовката, нито от лъжичка, нито мляко иска. Сложихме я на нашето легло и стана хиперактивна - мята се насам натам, смее се. Подозирам, че е в онази регресия на 15 месеца. Тя била ужасна. Днес й се спи, ама не спи, очаквах да заспи рано заради вчерашното будуване, спеше й се, но не. Заспа в 12:10, преди малко пак ревна, сега уж заспа, но божа работа. Абе ужасно я преживява тая работа и пак не си яде кухнята, яде кисело мляко. Направо нервичките ми заминаха.
Вчера срещнах едно момченце на 2г., което много хубаво говореше. На наши познати хлапето пък хич няма кой знае какъв речник. Тая малка нервопилачка бръщолеви само на бебешки и "Тата", "Па-па" и "Кака"(котка).

# 769
Ох, не знам регресия ли е, какво е, обаче сънят при нас също се разби. Едвам отлепваме в 8, а я будих в 07:30 преди. И след час и половина - рев, че ѝ се спи. Спи около час и половина, следобед иска, но не може да заспи, съответно до вечерта не спира да мрънка. Преуморява се и с 300 зора ляга към 22 ч. Буди се нощем, готова за ставане, та и там я натискам да спи. После как аз да стана да я будя. Кошмар е.

# 770
  • София
неее, стига с тези регресии... ще ревна и аз Grinning

# 771
Боуен.много помага и за зъбите, да. 2 ръти сме я водили досега, май пак ще я заведа, че последния път беше преди 6м

# 772
Май ни трябва нова тема.
Всички ли сме във филма..
Емил вдигна температура следобяд.
Няма друг симптом. Смъкна я след Нурофен. Ще следя тази нощ. Как ще му взема урина сутринта незнам 😭 Нали имаше на 6м задържана урина, нефролага каза при температура без симптоми да пускам урина.
Мъжът ми е от 6ч на работа. Сама оправям и водя тримата на у-ще и градина, малкият разбира се с нас. Много ми тежат тези смени на ММ, но пък не се скъсва от работа и му плащат добре.
Дъждовното време много помага за настроениети ми 😔

# 773
Не ми говори за лошо време… направо изкукваме. Дано утре вече спре да вали.
Ние вчера бихме Морбили, та тръпна да няма някакви симптоми.

# 774
И при нас не е спирало да вали вече трети ден, но вчера я изведох около блока - якето, гумените ботуши и айде. Естествено падна в първата локва Joy трябва да и купя гащеризон за такова време

# 775
Това време и мен мн ме депресира. Минимални излизания, никакви контакти … направо да пощурееш. Мин година поне бяха мънички и можеше да не ги извеждаме всеки ден, ама това ходещо торнадо търси забавления и някак трябва да се уморява. Излизаме поне зад блока като спре да вали и скача в локвите.

Сама с 3 деца сутрин…😳ох направо нз как успявате. Аз вече съм тотално неадекватна поради липсата на сън. Обаче 2та горни кучешки вече се белеят. Дано още малко да остава, защото наистина не мога повече без сън. Сега спя на обяд с нея и то не ми остава време за нищо друго. Къщата е кочина

# 776
С 3 деца не искам и да си представям каква в организацията сутрин 😂
И аз понякога спя на обяд с нея, но в повечето случаи гледам да свърша нещо. Като не съм прибрала чиниите в миялната, се чувствам зле, че нищо не съм свършила, но с нея грам не мога да мръдна. Прави крачки сама, но в повечето случаи иска ръката ми да ходим заедно някъде. Рядко се заиграва сама. Може би, ако бяха две деца (3 са ми много 😂) щеше едното да занимава малко другото, та май идеята за второ не е много лоша. Но има време 😂

# 777
И аз по принцип оправям тогава, ама седмици съм на 4-5ч разбит сън и не мога просто повече. Колко време излизат тия кучешки зъби😤

# 778
Как ги учите тези деца да вървят за ръчичка? Моето абсурд да го пусна и да върви с мен, все нанякъде тръгва, дърпа се от ръчичката, днес мъжо вика, че трябва да я "дресирам". Еее как да стане? Даде ми съвет как дресирал кучето(с лакомства), можело да проработи. 😂

# 779
Ами тя сама ми търси ръката. Но с уговорката, че не ходи стабилно сама. Предполагам, че като открие колко може да е независима и да ходи навсякъде, ще приключи това с ръката 😂

Общи условия

Активация на акаунт