Черната пантера

• 32 041
  • 370
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Телиш/Плевен

# 122
Лъва си е лъв, ама като не е в прайд е коте.
Във видеото със старицата дадоха как кучето заръмжа на лъва к той се дръпна. Иначе като видя непознат се спусна ръмжейки, ама с такава скорост, че ако не беше оградата сигурно щеше и да го ликвидира. Интересни животинки са, грациозни, бързи, силни, мощни.

# 123
Не знам, ама ви съветвам да се оглеждате да не ви мине черно коте път. Joy Но, ако е тръгнало на автостоп проявете своята доброта и го качете.
Всъщност, желанието ми е да го заловят живо.

# 124
# 125
Едва ли е отишло толкоз далеч. Нали живее от 2-3 месеца в района.
От Исперих до Шумен са към 60 км. Ако е едно и също животно, значи е в състояние да мигрира доста километри.

# 126
  • София
Аз се чудя за онова видео някъде от бургаско май беше дето е от преди 2, 3 години май. Дали не е фейк? Гледах внимателно и не ми изглежда да е нормално видео ама и качеството е лошо, та кой знае.
Защото ако е истина то значи из нашите гори си щъкат тук-таме разни пантерки, ей така изтървани от мутри и всякаква сволоч.

# 127
Те мутрите са виновни, ама тия по границите са още по-виновни.

# 128
  • Deutschland
И полицията е виновна, понеже са знаели от месец два за животното, но са мълчали. И собственика е виновен, защото знае, че е избягала пумата пантера и не е уведомил властите. Много виновни и накрая наказани няма да има.

# 129
Почнали да търсят като разбрало обществото Joy
Също като нарязаната Дебора.
Трябваше да се чуе и разбере, че да си размърдат дупенцата.

# 130

Генерирано по мое описание от ChatGpt

# 131
И аз да не остана назад да си поиграя с ИИ. Зададох му - черен леопард отива на море. И се получи това
МЯЯЯЯЯУУУУ ... Мърррр Joy

# 132
# 133
САМО ЗА ДЕН: Черната пантера роди 4 кючека!

"Дискотеките вече дънят хита „Мяу, ве“ на оркестър „Пума“, вдъхновен от репликата към първото видео, в което папарак подмамва по този начин хищника в далечината. Чалга фенки кършат снага до премаляване, поздравявайки се с „Мацко“, а маниаци заучават текста на песента „Черна пантера“. Негов автор е Лъчезар Александров/L`zar, а песента на фолкпевицата Вивиан за кратко време събра хиляди гледания. С песен за пумата се отчете и BG Zvuk, а най-късата чалга е кючекът, миксиран от DJ Лазаров и тиражиран в TikTok."

https://www.youtube.com/watch?v=ULzfGw9lQ0s&ab_channel=%D0%9E%D1 … D1%83%D0%BC%D0%B0
LaughingLaughingLaughing

# 134
И аз Grinning... Моят Copilot не реагира на заданието "черна пума". Значи има Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт