Черната пантера

• 30 698
  • 363
  •   1
Отговори
# 300
Видеото да, но сутринта гледах някакъв специалист ловец, каза, че ако е в района, кучетата и сърните няма д асе държат спокойно, а те били спокойни.

Инстинктът на животните е най-истинската насока според мен и реакцията им дали ги застрашава опасност или не.

# 301
  • Варна
Видеото да, но сутринта гледах някакъв специалист ловец, каза, че ако е в района, кучетата и сърните няма д асе държат спокойно, а те били спокойни.
Инстинктът на животните е най-истинската насока според мен и реакцията им дали ги застрашава опасност или не.
Май не работи така, ако не са се сблъсквали с такава опасност, няма да я разпознаят.

# 302
  • Deutschland
Местната власт даде зелена светлина за отстрел на дивото животно край Силистра. Животното не било от защитен вид в България.
Дано не успеят.

# 303
  • Буркина Фасо

те не знаят това животно представлява ли опасност за тях или не. след като нападне няколко може да осъзнаят опасността.

# 304
Местната власт даде зелена светлина за отстрел на дивото животно край Силистра. Животното не било от защитен вид в България.
Дано не успеят.

Ако има такова животно, почти сигурно ще го отстрелят. Всички пишман-авджии ще тръгнат да го търсят. Един път имаш възможност за такъв лов....уви.

# 305
Собствениците на черни кучета да си ги пазят! Да се надяваме, че няма да има и човешки жертви – не изядени от пантерата, а застреляни от пишман ловджии.

# 306
И собствениците на черни котета да си ги пазят, че знае ли човек. Казват, на страха очите били големи. Joy

# 307
Ама защо, нали щяха специалисти да го хващат.

Изроди.

# 308
Дано не успеят.

Ми да го направим защитен вид Grinning
Трябва. Все пак една пантера имаме, трябва да се защити.
Хора бол.
Оф, сега наистина някакви зевзеци ще тръгнат да се правят на мъже.

# 309
  • Обран бостан ;)
И собствениците на черни котета да си ги пазят, че знае ли човек. Казват, на страха очите били големи. Joy

Големи, големи, колко да са големи. Съмнява ме някой успее да улучи котка от 50-60 метра. Wink

# 310
  • София
Днес казаха по БТВ, че МОСВ не са давали разрешение за отстрел, тъй като животното е в Червената книга.

# 311
И на мен ми изглеждаше странно как така някакъв кмет ще разреши лова на рядко животно, с какво право... Но те и без специално разрешение може да я застрелят, ако ситуацията го изисква - нали така стана в Ловеч, преди години.

# 312
  • Буркина Фасо
кмета не е разрешавал.

https://www.kvorum-silistra.info/news/56767

# 313
Слава богу, нека пантерката си живее.

# 314
Някой като я отстреля пък, ще разберем всички! Слага си кожата пред дивана и вуала!

Общи условия

Активация на акаунт