Черната пантера

• 30 682
  • 363
  •   1
Отговори
# 345
Щом тази си стои в шуменското плато, значи си имаме 3 пантери. Евентуално.

# 346
  • Варна
Еее, ся! Обикаля котето, то колко територия имаме...Wink

# 347
  • Варна
Еее, ся! Обикаля котето, то колко територия имаме...Wink
Мда.. ако тръгне човек на палатка, вече освен за комарите, трябва и за пантерата да мисли.. Sad

# 348
Що? Да не се свършиха мечките?

# 349
  • Варна
Що? Да не се свършиха мечките?
По шуменския край няма. Пък и да има някоя ще е вегетарианка.

# 350
Съчинения без картинка. Няма ли да захлажда вече, че очевидно ги е напекло у Шумен. Ловец, ама се извърнал и си тръгнал, даже и през рамо погледнал човека.

# 351
  • Варна
Съчинения без картинка. Няма ли да захлажда вече, че очевидно ги е напекло у Шумен. Ловец, ама се извърнал и си тръгнал, даже и през рамо погледнал човека.
Човекът е бил на разходка, не е бил с пушката на лов.
Журналята преекспонират, сякаш в качеството си на ловец я е срещнал. Мен ме впечатли, че районът и е в близост до военно поделение.

# 352
А това не те ли впечатли?
Цитат
Когато ме извикаха в полицията, за да разговаряме по този въпрос, разбрах, че преди е виждана пак на същото място.

# 353
  • Варна
Не толкова, нали се знае това вече. На фотокапаните я бяха снимали.

# 354
  • Далечният изток
Фотокапаните я бяха снимали на съвсем различно място. На около 35-40 км от платото.

# 355
  • Пловдив
Добре де, реално пантерите имат ловна територия от около 500-700 квадратни километра, според Гугъл, следователно за тях изминаването на стотина километра не е кой знае какво.

# 356
Интересна среща е имал.
Аз сигурно ще се н*сера, нищо че ги обичам тия животни.
То и мечки обожавам, ама като видях на Витоша търтих да бягам.

# 357
  • Варна
Май не трябва да се бяга, а да се отдалечиш бавно. Ако бягаш им задействаш инстинкта за преследване.

# 358
Интересна среща е имал.
Аз сигурно ще се н*сера, нищо че ги обичам тия животни.
То и мечки обожавам, ама като видях на Витоша търтих да бягам.
Страшно си е. Аз щях да направя същото при срещата си с една дива свиня/глиган и малките и в Странджа.
Не знам как стигнах до колата без да получа инфаркт. Хем да не показваш страх, хем да не обръщаш гръб. На заден ход и бавно, бавно,  докато чувах предупредителните звуци, че се готви за нападение.

# 359
Аз пък не знам как бих реагирала, защото имам една съседка, която води две огромни овчарки, които води на верига - тя е дребна жена и категорично не би могла да ги удържи, ако ми скочат. Стоя мирно и чакам да се махнат - определено е гадно, но и не мога да направя нищо. Мисълта ми е, че с пантерата би било същото - ако реши да ми скочи, това е, ако ме подмине - ок.

Общи условия

Активация на акаунт