Удари ме на шега

• 8 951
  • 165
  •   1
Отговори
# 120
  • Далечният изток
Напротив, точно като такива се представят в началото.
Научаваш се с времето.

# 121
Между двете мнения съм.
Елора е права за едно – да, изказваш чувствата си, изкарваш ги навън, изразяваш ги. Така ги вадиш от себе си и не ги натрупваш, изтласкваш. Не си товариш психиката/съзнанието. Независимо кой и какво е насреща – чистиш себе си от емоциите. Така правя и аз.
//
Относно битките – избираме ги, така е – не всеки заслужава дори емоционална буря, пък била тя и от наша чисто егоистична подбуда.
Игнорирането и безразличието са по-жестоки от показването на емоция и отношение, пък било то и негативно.

# 122
Форумът е сила! Пак решихме нечий проблем набързо. Винаги ме впечатлява как някой успява да се изнесе за няколко часа, явно има къде да иде и си събира нещата в две торби от Билла. (Изключвам случаите с насилие тип бягство.)

# 123
Тя послъга според мен, защото се усети, че и тя пресоли манджата.
Спинкат си след нощните кафета щастливо гушнати най-вероятно.

# 124
А може и да коментира през основния си профил, и да си дава съвети Smiley

# 125
Сега като се замисля едно време беше забранено да имаш повече от един акаунт и даже теми, които започваха с "имам си прякор тук, с който животът ми е супер, обаче сега трябва да разкрия, че не е супер и затова си направих втори акаунт за дискретен въпрос", направо ги заключваха. Затова въведоха и опция Анонимен, но не и опция Анонимно да пускаш теми, което е абсурден пропуск и би спестило доста еквилибристики.

Между другото не е лошо сам да си даваш съвет, някак с разстоянието получаваш умствено прояснение и играта "какво би посъветвала приятелката си" дава добри плодове понякога.

# 126
Напротив, точно като такива се представят в началото.
Научаваш се с времето.

Няма как. Винаги си личи.
Просто в началото много жени имат капаци на очите и не виждат очевидни флагове.
Никой не може да си прикрива дълго истинската същност.

С отровни хора съм си имала работа. Научаваш се да работиш с такива и да им стъпиш на врата.
Или се научаваш или те ти стъпват на врата.
На работа неведнъж съм срещала такива.

# 127
  • Далечният изток
Да, знам, че пишещите тук всичко са видели, всичко знаят, никой не може да ги излъже, стъпват на вратове, гонят и са най-най, но приеми, че има млади жени, които никога не са се сблъсквали с подобен тип хора и сега разбират, че има и такива, и се учат как да реагират.

# 128
Да, знам, че пишещите тук всичко са видели, всичко знаят, никой не може да ги излъже, стъпват на вратове, гонят и са най-най, но приеми, че има млади жени, които никога не са се сблъсквали с подобен тип хора и сега разбират, че има и такива, и се учат как да реагират.

Ти не си ли даваш сметка, че може би съм била в положението на авторката.
Още като дете ми се е налагало с нарциси и психопати да се оправям.
И по-трудния начин съм се научила да стъпвам на вратове.
Да не мълча, да се отстоявам.
Та сега ми е лесно, преди не беше.
Иначе съм приела, че има всякакви хора.
Дали авторката до живот ще търпи такива си е нейна работа.
Има хора се учат, има хора си седят на едно ниво и търпят простотии. Личен избор.

# 129
  • Далечният изток
Ами хубаво, и аз съм била в това положение. И какво от това, да обвинявам жените, че не успяват да разпознаят червените флагове?!

# 130
  • София
Според мен, а и според някои специалисти токсичните хора се хранят точно от обясненията по време и след конфликт. Аз повече храна не давам!

# 131
Елора, разбирам, че си била в това положение, но наистина - не си ли помисляш, че и ти в крайна сметка е трябвало да се научиш как да се държиш с тези хора? Да, ужасно е, че е станало, докато си била дете, но все пак и на теб ти е трябвало да пораснеш и да развиеш някакви защитни сили, за да можеш да се противопоставиш. Обаче хайде сега си представи, че авторката никога досега не е имала вземане-даване с такъв типаж. Как мислиш, не ѝ ли е необходимо време, за да проумее с какъв човек си има работа и че трябва да стои далече от него?

# 132
Ами хубаво, и аз съм била в това положение. И какво от това, да обвинявам жените, че не успяват да разпознаят червените флагове?!

Как така обвинение? Joy
Съдя ли я, бия ли я, какво?

Rockstar, и това е вярно. И съм се усещала, спирала, теглила една и онова още повече газ пикае, ама вече не ме касае Grinning

Acid_Burn, ами естествено, че трябва време. Къде съм писала нещо друго?
Даже и на лс и казах някои неща.
Писа ми почти в началото.
Лошо е, че излъга тук. Тя да каже дали съм права или греша за раздялата.
Да се лъже не е хубаво. Всъщност така лъже само себе си. И вреди на себе си.

# 133
Тя послъга според мен, защото се усети, че и тя пресоли манджата.
Спинкат си след нощните кафета щастливо гушнати най-вероятно.
И аз мисля, че така е станало, че и шамарчета си разменят, ама вече по слабо, че при нея настава драма

# 134
Елора, с цялото ми уважение към теб, а аз наистина много те уважавам, но ти понякога си много рязка и откровена и затова изглеждаш груба. Не че и аз не съм такава в реала. Пиша ти го с най-добри чувства, за да знаеш защо понякога отсрещната страна не те разбира. Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт