Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 496
  • 353
  •   1
Отговори
# 210
Старая се да консумирам достатъчно вода всеки ден, а в топлите месеци дори повече.

# 211
Моите ритуали за хидратация включват започване на деня с чаша топла вода с лимон, за да стимулирам имунната система и да се хидратирам. През деня винаги имам бутилка с вода до себе си. За семейството ми обичам да приготвям домашни напитки като вода с плодове или билкови чайове, които правят пиенето по-приятно .

# 212
какви са твоите ритуали за хидратация, за теб и за семейството ти -
Обожавам летните домашни лимонади с мед и шоколадова мента, оранжади с резени лайм и , билкови води с розмарин, босилек и малини !

# 213
Всеки си има бутилка с вода и си пие, но малкия трябва да го подсеща. Неговата задължително е цветна и така по-лесно се съгласява да пие често.

# 214
Слагам резен лимон и мента във водата.

# 215
  • Стара Загора
Моята рутина относно пиенето на вода започва още след ставането. Зимата започвам деня си с топла вода и резен лимон. А през летните дни продължавам по същият начин, но не я топля.
Тежа 56 кг. и по препоръка относно теглото ми се стремя да пия 1,5л. вода на ден. Имам изграден навик на работа с бутилка за многократна употреба (в унисон с обстановката в офиса )на бюрото - с вместимост 0,500л. пълня я сутрин и я пия до обедната почивка и в 13ч. наливам още веднъж. Nature Sweat Drops
Опитвам се да прилагам това и вкъщи, научила съм детето да пие само вода, още в ранна детска възраст не съм позволявала газирано и т.нар натурални сокчета.
Никой не се оплаква, просто изграждаме навици. Nature Droplet Nature Earth Africa

# 216
Задължително първото нещо, което приемам сутрин е вода, през целия ден се стремя да изпия минимум 2-3 л. вода. Приемам и сашета електролити за добавка към водата. Имам приложение на телефона, което често ме подсеща да пия вода.

# 217
Аз и дъщеря ми, пием не само през лятото, но зимата по-много вода. Аз например минавам 2 литра,  тя е по-малка и изпива по литър, или литър и половина! Но обожаваме вода, още със ставането сме на по чаша вода! Не ни е нужно напомняне.

# 218
Създавам навик за пиене на вода на моите деца още от бебета. Бутилките с вода са неизменна част от багажа ни , било на разходките, игрите навън, както и вкъщи. Аз също гледам да приемам повече количество вода, около 2.5 - 3 литра на ден, най-вече заради процеса на кърмене.

# 219
Обожавам да пия вода, като на ден приемам около 3 литра минимум. Лятото освен вода пия и домашна лимонада, за разкош.

# 220
  • Пловдив
Ежедневно пия по над 2л. вода, обикновено гледам винаги около мен да има шише с вода. Старая се да напомням и на децата да пият много вода, особено сега в жегите.

# 221
Много често не успявам да изпия бутилката вода, която си нося всекидневно на работа.  На следващия ден обаче, правя всичко възможно за да наваксам.

# 222
Пием по - голямо количество вода през целия ден. Сутрин започваме деня с чаша вода и се стремим да изпием не по - малко от 2 - 2,5 литра. Отделно пием разни сокове, студен чай, правим си фрешове и домашни лимонади.

# 223
Нямам никакви ритуали, а е необходимо, понеже не пия достатъчно течности. Трябва бутилката да ми е пред очите, за да се подсещам.

# 224
Пия по 1,5 -2 литра вода на ден. Допълнително хапвам и много плодовеи зеленчуци, които също съдържат много вода в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт