Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 494
  • 353
  •   1
Отговори
# 225
Пием много вода цялото семейство.Ядем зеленчуци и плодове ,които съдържат голямо количество вода,особено когато е много горещо навън.

# 226
Слагам лимон или краставички във водата. Следя изпитото количество с приложение.

# 227
Вода пия много, по почти 3 л за 24 часа, особено сега в жегите.
Научила съм и детето, пие много вода и си търси

# 228
  • Варна
Пия доста вода, ям таратор в жегите.

# 229
Преди почти не пиех вода, но постепенно започнах с шише с минерална вода от 500мл да го нося постоянно с мен. Сега вече успявам да изпия по 1л и половина на ден, с тенденция 2л. Просто на 15тина минути пия вода. Вече заобичах водата

# 230
Пия по 1,5 л. вода на ден, задължително с много лед.

# 231
Старая се да изпивам поне 2 литра вода на ден и с моето семейство предпочитаме именно Банкя и Роса.

# 232
Стараем се да пием достатъчно вода. Добавяме лимон или друг плод, лед, за да се освежим.

# 233
Винаги пия поне по 2,5 литра вода на ден, през лятото дори повече, а зимата и по няколко чаши чай.

# 234
  • на дъното
Когато си сложа за аромот плод или билка тогава ми е още по-вкусна водата 😉
Водата има памет 😉 понякога си я зареждам на пълнолуние на терасата и си я заричам било то за здраве или нещо др.и през деня си я изпивам😉

# 235
През лятото пия около 3 литра вода. Понякога си правя и лимонади.

# 236
С дъщеря ми обичаме да се хидратираме като си правим лимонада с много лимони и вода Simple Smile така сякаш пием повече в жегите Simple Smile

# 237
  • Смолян
Пия по литър вода на ден, дори в горещините. Също така хапвам много диня и пъпеш, тъй като съдържат голямо количество вода. Така си набавям необходимото количество вода за хидратация.

# 238
Всички пием много вода и се чувстваме добре като сме хидратирани, вкл и малкото ни дете , което е почти на годинка пие доста вода .

# 239
Пием повече вода , консумираме повече плодове и зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт