Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 491
  • 353
  •   1
Отговори
# 255
Водата е живот и чистота!Моите ритуали са: Сутрин на гладно всеки ден изпивам чаша вода,понякога добавям резенче лимон.Преди всяко хранене също изпивам по една чаша за добър контрол на апетита.На ден винаги се старая да пина поне по два литра и половина вода.Често сменям водата с изворна, минерална или подсладена,понякога с плод,понякога с мед.Използвам през летният сезон домашно приготвен плодов студен чай,за зимата горещ от липов,лайка или мента.Винаги се старая да съм достатъчно хидратирана.Бутилката с вода е винаги с мен навсякъде.

# 256
Започни деня с чаша вода
Веднага след събуждане изпий една чаша вода. Това събужда организма и поставя основата за хидратация през деня.

Вземи бутилка с вода навсякъде с теб
Ако носиш своята бутилка, ще си напомняш постоянно да пиеш. Избери си красива или удобна бутилка, която ти харесва.

Постави си цели и напомняния
Например: „Пия по една чаша вода на всеки час“. Можеш да използваш аларми на телефона или приложения за напомняне.

Пий вода преди всяко хранене
Навик да пиеш чаша вода преди всяко хранене и между храненията.

Добави вкус на водата
Ако не ти харесва да пиеш чиста вода, сложи резен лимон, лайм, краставица или няколко листенца мента.

Пий вода след всяко посещение на тоалетната
Това е лесен начин да се напомняш и да поддържаш хидратацията.

Използвай приложение или дневник
Следи колко вода си изпил, за да си мотивиран и да не пропускаш.

Пий вода, когато усещаш глад
Понякога тялото ни бърка жаждата с глада.

# 257
Опитваме се да пием поне по1.5л вода на ден!

# 258
Старая се да пия поне по 2л.на ден.Но често не ми се получава

# 259
Пия по 2.5 литра вода на ден, когато излизам гледам задължително да взема със себе си бутилка от един литър - подсещам половинката и детето също да пият честичко вода

# 260
Сутринта започвам на гладно вода с лимон. Стремя се да приемам по 1.5л на ден, през лятото усещам по-голяма нужда и пия по 2л.

# 261
Опитвам се да пия по1.5л вода на ден! Получава ми се, особено като съм гладна

# 262
Гледам децата да пият поне 1-1,5 вода през лятото, не броя чайчета, диня и т н. Аз сега кърмя третото си дете и в жегите и заради страха да не направя пак мастит пия повече.. 2-3 л. Понякога и повече, защото съм много жадна след кърмене.

# 263
Старая се да пия по минимум 1,5 л вода на ден.

# 264
  • Пеликания
Много съм нередовна в пиенето на вода затова съм си настроила смарт часовника ми да ми напомня. Определено помага и се старая това да е поне 1.5 литра.

# 265
  • Washington,USA
Пия по 2-3 литра вода, понякога повече.

# 266
Пия по 1,5 - 2 литра вода на ден, консумирам повече храни с високо съдържание на вода (диня, супи, салати от пресни зеленчуци) и студени чайове, понякога добавям към водата лимон

# 267
  • София/Севлиево
Хапваме повече плодове,ядем салати,таратор,сладолед и пием поне по 1,5 литра вода.

# 268
  • София
Здравейте!
В летните горещини пия около 2-2,5 литра вода на ден. Винаги имам бутилка до мен. На това уча съпруга ми и моят син.

# 269
Пия ледена вода в горещините.

Общи условия

Активация на акаунт