Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 18

• 24 755
  • 451
  •   1
Отговори
# 15
Аз не разбирам. В търсените Горна баня и Княжево не са ли високи цените на хубавите имоти? Това са бивши вилни зони, с хубав въздух и зеленина. Друг е въпросът, че на места в ГБ няма канализация и за мен и двата квартала са от селски тип и бих живяла там след определена възраст.

# 16
Здравейте!

Във вилните зони се строят основно къщи, ние не търсим къща, поради липса на средства (основно).
Във вилните зони е нормално да няма канализация.
Търсим апартамент, апартамените се строят в многофамилни сгради, а повечето от тях в тези два квартала са вързани към ВИК, а не само към ВИ...
Наистина не разбирам какво толкова странно има ако си търсиш апартамент в Горна баня, близо до метро, който е вързан с канал и газифициран.

# 17
  • София
Тогава отпиши и Княжево

# 18
Здравейте!

Във вилните зони се строят основно къщи, ние не търсим къща, поради липса на средства (основно).
Търсим апартамент, апартамените се строят в многофамилни сгради, а повечето от тях в тези два квартала са вързани към ВИК, а не само към ВИ...
Наистина не разбирам какво толкова странно има ако си търсиш апартамент в Горна баня, близо до метро, който е вързан с канал и газифициран.
С риск да Ви разочаровам. Но
има доста апартаменти в Горна баня без канализация..Така, че много внимателно проучвайте сградите, които гледате и не се предоверявайте на брокери.
И да вметна - има много кучета, аз например сама не се разхождам, особено вечер.

# 19
Тогава отпиши и Княжево

За какво да го отписвам?

Основните улици са газифицирани.

Когато ходихме да разгледаме Княжево, ни направи впечатление, че от повечето блокове излизат комини на газови котлета.

# 20
  • София
Ами тогава не го отписвай. Взимай там, и така.
Няма угодия. Това било, пък онова било...

# 21
Явно доставчика им не знае, че им е пуснал тръби. Или на Карпузица казвате Княжево

# 22
Внимавайте с тези апартаменти. Обикновено са близо до околовръстното и като разширят околовръстното ще има огромен шум и замърсяване. Та чист въздух друг път.

# 23
Явно доставчика им не знае, че им е пуснал тръби. Или на Карпузица казвате Княжево

Площад Сред село, е в Карпузица.
Не знаех.

# 24
  • София
Тук няма някой, който да може да обори тезата ви. Вече сте си харесали място, близо до планината, метрото, гарата, аерогарата, магистралата и минералната вода. Това е вашето място, какво по-хубаво от него? Не слушайте никой повече, освен приятеля си, а действайте!
Бон шанс Blush

# 25
  • София
Аз не разбрах, вие под наем или ще купувате?

# 26
Надали някой разбра:-) но май за купуване според последните неща.
Така или иначе аз бих препоръчала да пробват да поживеят малко там на квартира, че сега е леко идеалистично.

# 27
Аз не разбрах, вие под наем или ще купувате?
Покупка.

# 28
Очевидно е че дамата не пита сериозно, а само проявява сарказъм.

Нищо очевидно не виждам тука. Въпросът можеше до скоро да е и напълно сериозен. Очевидно си е за вас

# 29
Здравейте!

С риск да Ви разочаровам. Но
има доста апартаменти в Горна баня без канализация..Така, че много внимателно проучвайте сградите, които гледате и не се предоверявайте на брокери.
И да вметна - има много кучета, аз например сама не се разхождам, особено вечер.

Това с кучетата ми е някакъв ад.. Редно е вечер, в тъмното да се притесняваш, че някой ще те нападне, ограби и тн.. А аз се оглеждам като луда и съм в паника да не ме нападне куче..

Общи условия

Активация на акаунт