Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 920
  • 359
  •   1
Отговори
# 105
Имам някои финни линии, които искам да коригирам, бих казала, че съм начинаещ в рутинната грижа за лицето си. Отказвам, се от продукт, когато не виждам ползи от използването му.

# 106
  • Бургас
1. Бръчки и пигментация.
2. По скоро начинаещ.
3. Когато не ми хареса консистенцията, или имам неприятно усещане след ползване.

# 107
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бих искала да подобря състоянието на разширените пори и несъвършенствата.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Определям се като начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Давам шанс само на определени продукти, които са доказани на пазара. Все пак се случва да се откажа от нещо, най-вече когато ми се появат пъпки.

# 108
1. Най- много искам да подобря признаците на стареене, фини бръчки, както и малко пигментация.
2. От много години се интересувам от рутини за поддръжка на кожата в домашни условия и определям себе си за средно напреднала по темата.
3. Причините са на-различни - раздразнение, поява на подкожни пъпки, нежелани други реакции, кир ефект, не върши почти нищо за кожата ми, драстично увеличение на цената на продукта.

# 109
  • in Wonderland
1. Бръчки и пигментация.
2. Средно напреднал.
3. Когато не ми хареса консистенцията, имам неприятно усещане след ползване и най- вече като се получава кир ефект или пъпки.

# 110
  • София
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
Бих искала да подобря общото отпускане, разширените пори, общото отпускане.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
По-скоро съм начинаещ към средно напреднал.
3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
При нежелани реакции, ако спре желания ефект, появят се зачервявания или пъпки.

# 111
искам да премахне фините линии около очите и да освежа кожата си

начинаеща съм, имам елементарна рутина

спирам да ползвам всичко, от което кожата се омазнява/ има "кир" ефект

# 112
  • София/Севлиево
1) Несъвършенства и пигментация
2) Абсолютно начинаеща съм,нямам почти никаква рутина
3) В случай,че направя алергична реакция

# 113
Разширените пори и несъвършенствата искам да премахна.

По-скоро начинаещ.

Ако получа алергична реакция или нямам никакъв положителен ефект.

# 114
  • При децата ми
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)? - Бръчици и фини линии.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - Определям се, като средно напреднал.

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате/се отказвате от продукт? - Ако има алергична реакция или някакъв дискомфорт, или някакъв нежелан ефект.

# 115
Отговорете в коментар на три въпроса, свързани с нуждите на кожата ви и вашата грижа:

Комедони и общо отпускане.

Средно напреднал.

Промяна на качеството на продукта, обикновено му сменят опаковката, съответно пипат и състава и вече не е толкова подходящ...

# 116
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)? - най-много искам да взема мерки против цялостното повяхване и отпускане, и бръчките, ако трябва да избера само 2 неща

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - може би средно напреднали, запозната съм с различни стъпки, постоянно излизат някакви нови моди и продукти, с някои от които се запознавам от любопитство, но не ги следвам и използвам, а с други изобщо не съм запозната

Промяна на състава, трудно достъпен - не се предлага в реални магазини, преценявам, че ми идва скъпо за редовна употреба или искам да пробвам нещо ново със сходни действие

# 117
    - пигментация, общо отпускане
    - по скоро начинаещ
    - спирам заради зачервяване, сърбеж, сезон.

# 118
  • Карлово
Пигментация и липса на свежест.

към средно напреднал.

Поради отрицателна реакция на кожата ми или неефктивно действие на продукта.

# 119
  • София
1. Пигментация и бръчки
2. Начинаеща
3. При липса на желан ефект

Общи условия

Активация на акаунт