Кожата ви ще обикне Geek and Gourgeous! Козметика с ясен състав и клинично доказан ефект

• 8 967
  • 359
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
1. Бръчки
2. Средно напреднал
3. Когато продуктът не се отразява добре на кожата ми, алергизира ме, зачервява, омазнява.

# 121
  • София
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?
Разширени пори, повехналост и липса на свежест

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?
Начинаещ

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?
Ако продуктът не ми понесе на кожата (опъване, зачервяване, раздразнение) или не видя резултат след продължително използване

# 122
1. Кои са двете неща, които най-много ти се иска да подобриш във вида на кожата си?
Имам леки възрастови промени и искам кожата ми да изглежда здрава, сияйна и добре хидратирана. Също така съм с мазна кожа и разширени пори.

2. Как би определил/а знанията си за активни съставки и как се прави рутина за кожата?
Определено съм напреднала.

3. Коя е основната причина да спреш да ползваш даден продукт?
Спирам да използвам даден продукт само ако ми вреди - например ако се търкаля върху кожата при комбинация с други продукти, причинява пъпки или запушва порите. Или ако имам индивидуална непоносимост, но това практически никога не се случва.

# 123
1. Имам нужда от хидратация, премахване на пигментация и трето- комедони.

2. Средно напреднал.

3.  Въпреки нуждата ми от хидратация, много от продуктите, които ползвам с тази цел са непоносими за кожата на лицето ми. Чувствам продуктите през цялото време, лицето ми се поти и се получава кир ефект в комбинация със слънцезащита.  Заради това спирам да ги употребявам.

# 124
1. Фините линии и бръчки
2. Средно напреднала
3. Когато получа някаква реакция

# 125
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си?  -  разширени пори, неравномерна повърхност и комедони.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - начинаещ;

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - ако усетя омазняване, дразнене или зачервяване;

# 126
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?

Най-много бих искала да премахна разширените пори от Т-зоната.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал?

Средно напреднал 😁

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт?

Ако продукта няма никакъв видим ефект влед N-на брой ползвания , ако консистенцията и аромата просто не са моите съм склонна за спра да го използвам.

# 127
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)?
-липса на свежест, фини линии и бръчки

- начинаещ

Ако се появи зачерваване, пъпки или алергична реакция

# 128
1 ) Фини линии и бръчки
2 ) Средно напреднала
3 ) Поява на зачервяване,  пъпки или алергична реакция.

# 129
1) имам леки бръчици,които не харесвам
2) определено съм начинаещ
3)когато продукта зачервява кожата ми и се чувствам дискомфортно

# 130
  • Пловдив
1. Кои две неща най-много искате да подобрите във вида на кожата си? (Бръчки и фини линии, разширени пори, неравномерна повърхност (релеф), комедони, несъвършенства, пигментация, повехналост и липса на свежест, общо отпускане)? - бръчки и фини линии и вече имам леко общо отпускане на кожата.

2. Ако трябва да определите доколко сте запознати с активите и изготвянето на рутина за грижа за кожата, сте начинаещ, средно напреднал или напреднал? - може би начинаещ към средно напреднал Simple Smile

3. Обикновено поради каква причина спирате да използвате / се отказвате от продукт? - ако не влияе добре на кожата ми, запушва ми порите или причинява зачервяване

# 131
1. Най-много искам да променя разширените пори и фините бръчици.
2. Средно напреднал бих казала.
3. Ако виждам, че няма нужния ефект или ако кожата ми не го понася(получи алергична реакция и т.н.).

# 132
1. Най-много искам да променя разширените пори и  бръчици.
2. Средно напреднал,повехналост ,липса на свежест и бръчки.
3. Ако виждам, че няма нужния ефект или ако кожата ми не го понася.

# 133
Когато си на 55+, кожата има от всичко по-много... Грижа се, доколкото мога, но лошото при мен е, че бързо ми омръзва...и зарязвам нещата. Мога да се определя като средно напреднал

# 134
Ще се радвам ако успея да премахна черните точки и да озаря повехвалия вид на кожата си.

Може да се каже начинаещ.

Когото видя, че няма нужния ефект.

Общи условия

Активация на акаунт