Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 999
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
JACKLIN, при мен подобно нещо се оправя с една опаковка Bofy Fit на Clarins. Сутрин и вечер с доста масажни движения. Сега има нова формула, не знам тя ефективна ли е, старата все още се намира онлайн, поне при нас:
https://celulitida-a-strie.heureka.cz/clarins-body-fit-anti-cell … QAvD_BwE#prehled/
Имам подобно на единия крак отвътре, с една опаковка от този крем, всичко изчезва.

# 121
От комбинираните аминокиселини - те са всичките, приемам 2 х 4, отделно имам лизин и аргинин, добавям си и тях.
В началото започнах само с лизин, хареса ми как ми повлия на мускулите, после включих аргинин, но в грипаво време го спирам, накрая за най лесно взех комбинираните. Но бих пробвала и прахообразните, защото са най изгодни.

Ти кои комбинирани пиеш? Сутрин и вечер по 4 таблетки така ли?

# 122
Момичета,
Част от аминокиселините са с 15% намаление в сайта, ако някой реши да поръчва, да го има предвид.

# 123
Това 15% може ли да се комбинира с 15% за нов клиент или не става така?

# 124
20% е за нов клиент, но не се натрупват, за съжаление.  Само по 1 код на поръчка може да се използва.

# 125
Това 15% може ли да се комбинира с 15% за нов клиент или не става така?

Не става. По принцип, повечето кодове за отстъпки не важат и за вече намалени продукти.

# 126
Ето ви кодове за отстъпки
https://www.beeherb.ru/iherb-promocodes#promo

# 127
От комбинираните аминокиселини - те са всичките, приемам 2 х 4, отделно имам лизин и аргинин, добавям си и тях.
В началото започнах само с лизин, хареса ми как ми повлия на мускулите, после включих аргинин, но в грипаво време го спирам, накрая за най лесно взех комбинираните. Но бих пробвала и прахообразните, защото са най изгодни.

Ти кои комбинирани пиеш? Сутрин и вечер по 4 таблетки така ли?
От комбинираните - тези, на нау фудс, които показах.
Скрит текст:
Приемам ги долу-горе и как доде, но винаги единият прием е преди тренировка или йога, защото дават енергия (но това е за друга тема).
И тъй като оспамих вече, да вметна, че съм си запазила информация отнякъде, че прекалено големи количества аминокиселини натоварват черния дроб и бъбреците и причиняват качване на амоняка в тялото. За което пък се приема цитрулин.

# 128
Значи напоръчвах вси-чко! Прегрях карата на ММ, казах ако има забележки към Анелия да се обърне😂🫣 вика кво е туй нЯщо, казах ще грейна като 30 годишна, каза дОооообре😂😂🤪

Пак да питам- значи аз ще пия колагена сутрин на гладно 30-40 мин след него пия всички 6 аминокиселини нали? И след още час два витамин Ц? Ок ли ще е така?

Благодаря за кода, ползвах🙏

# 129
След него, но не веднага. Колаген, аминокиселини и протеин – далече едни от други. Тъй знам аз.

# 130
Аз пък съвсем се обърках-в протеина, който пия, пише, че има аминокиселини и BCAA, тоест какво допълнително трябва да приемам?

# 131
Ако Колагена е сутрин на гладно, след 2 часа са аминокиселините, че хем да са бустер на колагена,  хем да не пречат. Колаген и протеин се приемат задължително с отстояние един от друг поне 6-8 часа - пак да не си пречат. Витамин С е водоразтворим витамин и той е добре(за да не дразни стомаха) да се приема след хранене, аз моя си го пия еднократна доза от 500 мг(ама органичен) след обедното ми хранене.
И хайде чакам всички да грейнете ❤️

# 132
  • Sofia
Много благодаря за препоръките за добавки, момичета! 🤗
Може ли и линк към протеина, който пиете? Да поръчвам всичко наведнъж:)

# 133
Аз ще изчакам да споделите отзиви след няколко месеца и ако наистина има ефект при всички, ще поръчвам и аз

# 134
Bitter_Sweet при кой слага скулптура,имаше ли синони.Дали ще е по добре в комбинация със филър.Препоръчайте при кой лекар да запиша в Дерма акт,който няма да ме претупа а ще ми препоръча кое е подходящо за мен.Поставяла съм 2 пъти ботокс и скинбустер.

Клаклова.

Общи условия

Активация на акаунт