Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 837
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Добре де само филър ли е решението? И аз се притеснявам от гореспоменатите негативни ефекти.

# 541
И при мен станаха като леки торбички и подутини, особено под едното око, и то от скинбустър.

# 542
ДХЗ, от кой бустер?

# 543
Рестилейн, ама поставен като филър.Не като грижа за кожата.

# 544
  • в 1001-та нощ
Добре де само филър ли е решението? И аз се притеснявам от гореспоменатите негативни ефекти.

Аз имам и добър и лош опит с филърите под очите. За съжаление е малко на хазарт - какъв жребий ще се падне "този път".

Първия път се доверих на добър лекар. Преди процедурата прецени, че 1 мл ще ми е много и се уговорихме да постави по-малко количество. Да, но в хода на поставяне реши, че все пак ще сложи цялото количество. Дълго време бях с отоци и след това с "торбики". Просто филърът беше много и според мен пречеше на естественото дрениране в зоната.

Минаха години, разградихме филъра с друг лекар. Предложи да поставим нов, но аз "НЕ!" ... като знам какво преживях първия път - от каша парен и айряна духа ... Обаче в някакъв момент се доверих .... и стана великолепно! Мега доволна бях до една злощастна процедура с радиочестота, която ми съсипа лицето, направо го спаружи скоропостижно. И преди съм правила, макар и с други апарати - не е имало проблеми. Замина и филъра.

Поставихе нов - със същия лекар, който ми го сложи, както трябва, но ... не се получи добре. Според него - мускулът се отпуска с времето и не може да задържи филъра така, както би било на по-млади години с по-стегнат мускул.

Сега тествам Lenisna и Juvelook - колагенови стимулатори, базирани на полимлечната киселина, подобно на Скулптра, но продуктите са корейски, а не американски, като Скулптрата.

Ще споделя отзиви, като мине повече време. За момента само имам опит от поставянето, но не и от крайния ефект.

# 545
Коя радиочестота ви спаружи лицето , ако може да кажете , да знаем в бъдеще..

# 546
Аз също имам негативен опит с филър под очи, Volbella. В началото ефектът беше супер, не съм имала възстановителен период, отоци. Но след 2-3 години може би, мигрира към повърхността и започна да стои точно като уплътняване, предимно сутрин и когато задържа вода, особено под едното око. Няколко пъти разграждах по малко, но отоците продължаваха. Краят на миналата година вече и двете очи се подуваха доста и разградих всичко. За съжаление сега ефектът е торби и под тях хлътвания, които имам чувството, че са по-зле и от преди поставяне на филъра. Мисля, че вече единственото решение е операция.

# 547
Извод- никога не знаем къде и кога може да има проблем с всяко  нещо, което си слагаме в лицата…
Лотария…

# 548
Факт. При моя приятелка няма никакъв проблем  с филъра под очите. Явно има значение и мимиката там, защото според лекарката, която ми го слага, от това става разместването.

# 549
  • София
И аз съм слагала филър под очите при д-р Ванеска преди много години, може би 10,  в началото беше чудесно, но след няколко години мигрира и седи като торбички под очите. Правила съм и мезотерапия под очите в Дермаакт и торбичките станаха още по-големи. Това е една от процедурите, коите не препоръчвам или поне при мен имаше кофти ефект. Много съм проучвала, мислила и в умерени количества съм поставяла филъри, но към днешна дата ако не ме беше страх бих разградила филъра в тази зона.

Все се надявам някоя от вас да се е справила с този проблем и да почерпя от вашия опит.
Със слабо лице съм.

# 550
Извод- никога не знаем къде и кога може да има проблем с всяко  нещо, което си слагаме в лицата…
Лотария…
Жаки, при мен се получи едно към едно същото. При мен мисля беше от IPL, а преди това години стоеше супер. Трендафилова ми го разгради, но не беше зле положението. Забелязала съм, че ботокса в пачи крак ( когато е в повече) ми влошава бръчките под очите.
Редактирам: При мен разграждането въобще не боля. Прави преди това тест на ръката и трябваше на следващия ден, което ме затрудни, защото пътувам. Слагат по съвсем малко, буквално капчица, ако се наложи след 2 седмици пак, но не рискуват.

# 551
  • в 1001-та нощ
Аз също имам негативен опит с филър под очи, Volbella. В началото ефектът беше супер, не съм имала възстановителен период, отоци. Но след 2-3 години може би, мигрира към повърхността и започна да стои точно като уплътняване, предимно сутрин и когато задържа вода, особено под едното око. Няколко пъти разграждах по малко, но отоците продължаваха. Краят на миналата година вече и двете очи се подуваха доста и разградих всичко. За съжаление сега ефектът е торби и под тях хлътвания, които имам чувството, че са по-зле и от преди поставяне на филъра. Мисля, че вече единственото решение е операция.

Аз бих опитала първо с неоперативната блефаропластика там - леката процедура с 1 седмично възстановяване. Прави микроизгаряния по кожата - като се редува здраво и "обгоряло" място - като решетка. Така възстановяването е много бързо. Не зная дали знаеш, но раната за да се затвори, по ръбчето където има здрава кожа - започват бързо делене на клетки и раната се затваря - отвън навътре. Колкото по голяма е раната - по-бавно се затваря. Затова се прилага този фракселен подход с много малки ранички - микро рани.

Когато се направят микроизгарянията - част от колагена в кожата на третираното място се разрушава, което веднага вдига аларма в организма - да оправи положението незабавно и да произведе нов колаген. И разбира се е хубаво в този момент да приемаш добавка, която съдържа - колагенови пептиди (хидролизиран колаген) + амнокиселини и вит.С. Разбира се, може и с още хубавини вътре - астаксантин, ХК, други витамини Simple Smile С тази добавка ще вкараш градивен материал - от какво да се изгради наново липсващия колаген.

Като направиш процедурата - кожата се обновява и отвън - тъй като става и като пилинг ефект - хем се обновява отвън, хем отвътре.

После може и колагенов стимулатор за тази зона с канюла.

Ако оперираш директно - ти не променяш качеството на кожата, тя ще си е онази вяла и разтеглена кожа, но просто малко поопъната

# 552
Извод- никога не знаем къде и кога може да има проблем с всяко  нещо, което си слагаме в лицата…
Лотария…

И друг път съм споделяла и знам, че за повечето момичета са пари на вятъра, но след историите с моята Хармоника, предпочитам PRP пред всиочко.Включително и от така хвалените полинуклеотиди за околоочен контур не съм доволна.Dermal PRP filer би могло да помогне за загубата на обем под очите.Чрез специално обработване на плазмата се получава консистенция на гел, който се ползва за дълбоки бръчки, хлътвания и загуба на обеми.Аз лично не съм пробвала този вариант за под очите, защото нямам такъв проблем, но ми се струва по-естествен вариант, вероятно по-нетраен, разбира се.

# 553
PRP е супер,  но действието е много краткотрайно. Аз си правя редовно. На 3-тия месец съм на изходна позиция.

Извод- никога не знаем къде и кога може да има проблем с всяко  нещо, което си слагаме в лицата…
Лотария…

И друг път съм споделяла и знам, че за повечето момичета са пари на вятъра, но след историите с моята Хармоника, предпочитам PRP пред всиочко.Включително и от така хвалените полинуклеотиди за околоочен контур не съм доволна.Dermal PRP filer би могло да помогне за загубата на обем под очите.Чрез специално обработване на плазмата се получава консистенция на гел, който се ползва за дълбоки бръчки, хлътвания и загуба на обеми.Аз лично не съм пробвала този вариант за под очите, защото нямам такъв проблем, но ми се струва по-естествен вариант, вероятно по-нетраен, разбира се.

# 554
  • в 1001-та нощ
О, след като PRP работи за теб, пробвай и PRF и екзозоми, отново в комбинация с колаген Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт