Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 809
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм с тънка кожа - сложи ми две ампули. Никакъв обем няма за сега. Само повдигане. Преди 10-тина дни.

# 631
Еха, ако наистина толкова бързо има ефект и аз ще се навия да сложа. Аз отдавна го планирам и после се отказвам, но наистина ми трябва нещо да оправи контура.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 15:53 от mona11

# 632
Има ефект веднага, може би не е супер голям, но има. Но казват, че се развива след три месеца още. Ще видя при мен как ще е, надявам се на още. Тук някои дами писаха, че на са видели ефект веднага. Но при мен определено има.

# 633
В Дерма не знам да продават на единици.

Аз това не го разбирам, защо продават на зони само?
Където и да съм ходила във Варна все на единици таксуват.
Не разбирам защо да плащам зони, при условие че една ще поеме повече, а друга по-малко.

# 634
Не знам и аз, масово така започнаха навсякъде.То май има някакъв протокол за единиците.А и като е на зона ретушът не се плаща.

# 635
Оо, има обем и то видим, но около 6-тия месец. При мен вече го няма, около 11 месец след поставянето на два броя Хармоника в едно посещение.
По същия начин бях. С тънка кожа и липса на обем.

# 636
Не знам и аз, масово така започнаха навсякъде.То май има някакъв протокол за единиците.А и като е на зона ретушът не се плаща.
И на единици не съм плащала ретуш.

# 637
Хареса ми как се отрази Хармониката на линията на челюстта. Има видимо уплътнение и още стои. Дали от Скулптра ще се получи такъв ефект - стягане и лифтиране. Според Чата, Скулптрата е много по-мощна и действа доста по-дълбоко и силно, Хармониката изобщо не можела да се сравнява с нея за лифтиране и повдигане.
Аз съм споделяла много пъти, че съм със слабо лице и тънка кожа. Не се харесах с разширено лице. Видимо скулите нараснаха и не стана веднага, т.е. не е от ХК в нея, а по-скоро от този колаген, но пък спаднаха слава богу.
Доста интересен продукт е Хармоника, не се колебайте, ако търсите лек обем или опитайте с една ампула за начало.
Д-р Георгиевски ме убеждаваше и се кълнеше, че няма обем от Хармоника, а такъв имало от Скулптра. Та не вярвам много и на лекарите. Убеждавам се за пореден път, че е строго индивидуално.

Д-р Трендафилова не спазва протокола за 64-те единици и за мен това е правилното. Всяко лице има различни особености, различна възраст. Тя ми постави около 50 единици и се получи много по-хубав и естествен резултат от при д-р Георгиевски. Нямаше го ефекта "бито куче" първите две три седмици. След една определена възраст не е ок изцяло да се блокира челото.

# 638
Здравейте,

Скоро ще ставам на 37, непокътната от процедури. Имам биволски дебела и плътна кожа и към момента и помен няма от бръчки, НО  напоследък така съм се вторачила в назолабиалните, които съм имала винаги, но явно вече губя колаген и са по-видими, на мен ми вадят очите. Четох за филърите доста, но и доволни и много недоволни има.
Отзиви, съвети ? Филър, процедури, дерма конци, масажи…

# 639
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Хареса ми как се отрази Хармониката на линията на челюстта. Има видимо уплътнение и още стои. Дали от Скулптра ще се получи такъв ефект - стягане и лифтиране. Според Чата, Скулптрата е много по-мощна и действа доста по-дълбоко и силно, Хармониката изобщо не можела да се сравнява с нея за лифтиране и повдигане.
Аз съм споделяла много пъти, че съм със слабо лице и тънка кожа. Не се харесах с разширено лице. Видимо скулите нараснаха и не стана веднага, т.е. не е от ХК в нея, а по-скоро от този колаген, но пък спаднаха слава богу.
Доста интересен продукт е Хармоника, не се колебайте, ако търсите лек обем или опитайте с една ампула за начало.
Д-р Георгиевски ме убеждаваше и се кълнеше, че няма обем от Хармоника, а такъв имало от Скулптра. Та не вярвам много и на лекарите. Убеждавам се за пореден път, че е строго индивидуално.

Скрит текст:
Д-р Трендафилова не спазва протокола за 64-те единици и за мен това е правилното. Всяко лице има различни особености, различна възраст. Тя ми постави около 50 единици и се получи много по-хубав и естествен резултат от при д-р Георгиевски. Нямаше го ефекта "бито куче" първите две три седмици. След една определена възраст не е ок изцяло да се блокира челото.

Няма логика в казаното от Георгиески, а по-скоро чатът е прав, доколкото мога да се ориентирам от споделеното.

Хармоника е хибриден продукт - съдържа колагенов стимулатор (халциев хидроксиапатит) и хиалуронова киселина. Има лек обем от нея и уплътняване в перспектива от синтеза на колаген.

Скуплтра съдържа само полимлечна киселина и не съдържа ХК. Полимлечната киселина е трето поколение - като съвършени микросфери с порьозна вътрешност. Започва да се резорбира отвътре навън и сферата се свива, както се изпайдушва балон. Това води до лифтиране, свиване и няма как да има и обем.

Кожата колкото и да се уплътни, по-скоро трябва да е плътна и стегната, а не да има обем.

П.П. Аз като напълнея - добивам обем Simple Smile Та, ако междувременно малко се качат килограми, може и от това да е Simple Smile

# 640
Слагала съм и Скулптра, и Хармоника.
За мен двата продукта са доста различни.
От Скулптра имах видим добавен обем, доста изявен. Вероятно заради разреждането.
Днес сложих 2 броя Хармоника - точно както някой каза по-горе - лицето ми се опъна, усети се веднага. Никакъв обем. Преди 2 години пак слагах по този начин - ефектът беше същият.
Не знам дали зависи И от лекаря, но двата продукта се слагат в различни точки и по различен начин повлияват лицето.

# 641
Споделете в кои точки се слагат продуктите?

# 642
При мен Скулптра е слагана в долната част на лицето - около назолабиални, марионетни.
А Хармоника - в горната част ветрилообразно - от точки пред ушите.

# 643
  • гр.София
Може ли едновременно да се сложи хармоника в едната част на лицето и склуптра в другата

# 644
Blue, при кой лекар са слагани Хармоника и Скулптра?

Общи условия

Активация на акаунт