Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 434
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 395
Ако гледаме природните паралелки как бихте подредили 22ро, 32ро, 127мо и 134то, че сме в голяма чуденка Благодаря предварително на споделилите!

Точно в този ред Wink

# 1 396
Има ли някой с качени оценки от свидетелството за 7ми клас? На моето дете все още не са заредени

# 1 397
Останах с впечатлението, че оценките от свидетелствата може да ги качат и след подаване на заявленията с желанията.
Май засега само от състезания и/или олимпиади са споделяли, че има качени оценки.

# 1 398
  • София
Малко тъп въпрос но да питам.
В рамките на тези две дни от 8.07 до 10.07 можем да си разместваме желанията , нали ? 🫣
Че дилемата е голяма и се мени всеки ден кое да е по-напред, така ще е до последния момент:)

# 1 399
Ако гледаме природните паралелки как бихте подредили 22ро, 32ро, 127мо и 134то, че сме в голяма чуденка Благодаря предварително на споделилите!
32ро, 22ро, 127мо, 134то.

# 1 400
  • София
Въпрос за Декларацията,която се попълва, име на родител телефон имейл, този имейл ползва ли се някъде, изпращат ли нещо на него?

# 1 401
Да, за съжаление оценките от свидетелството още ги няма и може да не се появят преди класирането Sad
Аз също се надявах, че ще можем да виждаме настоящите балове по време на подаването на базата на останалите подадени до момента, но уви. Не сме чак толкова напреднали да го дава в реално време.

Относно какво става между 1 и 2 класиране си има информация в самата система

# 1 402
Как ще виждате балове преди да се завърти класирането? Или си представяте системата непрекъснато да "джурка" при всяко подадено заявление или промяна? Вярно трябва да се учат повече практически задачи.....

# 1 403
Малко тъп въпрос но да питам.
В рамките на тези две дни от 8.07 до 10.07 можем да си разместваме желанията , нали ? 🫣
Че дилемата е голяма и се мени всеки ден кое да е по-напред, така ще е до последния момент:)
Да, можете. Запазва се винаги последното подадено заявление.

# 1 404
Класирането не може да почне преди да са нанесени оценките от свидетелството. Без тях системата не може да сметне бала. Аз ги очаквам най-късно на десети

# 1 405
От миналогодишен опит споделям, при изявен интерес конкретно към профила ПП. 134то не ни фигурираше изобщо в списъка и по-скоро съжалявам. Едва след класирането получих много добри отзиви за профил ПП в 134, с добри учители, които свеждат на младежите на достъпно ниво материала от профила по-късно в 11 и 12 клас. Добре го обмислете и потърсете мнение конкретно от хора завършили там. Аз тогава не го писах заради иврита и пак казвам - съжалявам.

# 1 406
За 134 някой нагоре в темата беше казал, че имат много добро ниво на природните науки, като преподаване, но не съм напълно сигурна дали точно за профила Природни науки или не ставаше въпрос за Физика. От толкова много информация, вече в.нищо не съм сигурна.  🤭
32ро, 22ро, 127мо, 134то.

# 1 407
  • София
При нас оценките от свидетелствата са нанесени.
Все още съм в чудесен за още някое училище с програмиране, за всеки случай. Гледам това 134...ама този иврит като втори език,  ще съсипе девойката ми се струва.

# 1 408
  • София
Според мен точно ивритът е причината за по-ниския бал на това училище. Иначе училището е добро и са силни в природните науки. Но ивритът може и да не е профил и тогава ще се учи по два часа, което може да се преглътне.

# 1 409
Преди няколко дни писах на няколко майки от форума, чиито деца са приети в 134то последните 3-4 години, общото мнение е много добро, добра дисциплина, униформи (за празниците пълна, за ежедневието може и само 1 елемент), май може да се излиза от училището само през голямото междучасие. От трите паралелки най-много се учи в тази по природни науки, смесена е (момчета и момичета). В езиковата са повече момичета, в СХН са повече момчета. За иврита има 2 нива - напреднали за деца, които са от 1 клас в училището, и начинаещи за деца, които идват от 8 клас. Така че ако ви е удобно като локация, имайте го предвид.

Общи условия

Активация на акаунт