Всичко за дамските чанти – 5

• 40 259
  • 457
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Не се налага. Поръчах за майка ми преди месец (велурена Gather - страхотна е), и пристигна за 10 дни с куриер.

# 451
  • По широкия бял свят
Благодаря!

# 452
  • София
NiaV, страшно красиви тези Ермеси. Понеже не е реалистично в следващия си живот да имам Бъркин, си пожелавам да съм гара разпределителна за Ермеси, да мога да им се любувам и да плакна очи.

Аз докато чакам 2 броя Polene (служителите в къстъмър съпорта им се държат като пили хапчета за забавяне на реакциите) и 2 броя Strathberry, си поръчах ето тази Ботега:

От Бест сикрет е, така че сигурно не е Ботега като Ботега от сайта на Ботега, но цветът е жесток. А и все пак си е Ботега. Цаца, ама риба style.

# 453
Влизам да пиша, че днес е Международен ден на чантите - 10.10. Красиви неща показвате, ще чакам отзиви от Strathberry Mosaic, харесала съм мини размера в шоколадово.

# 454
Такава Ботега имаше миналото лято и в тукашния вариант на Бест Сикрет (Saldi Privati) в бяло и черно и изобщо не бяха лоши, съвсем риба.
В случай, че не сте влизали скоро, Интренд са заредили напълно есен/зима чанти и обувки, има разкошни неща.
Честит празник със закъснение!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:30 от NiaV

# 455
Честит празник, посестрими Simple Smile
Аз имам такава Ботега, черна, вече е на 4-5 години, много ме радваше като я взех - една приятелка я имаше в бордо и се влюбих от пръв поглед, тогава бях пушач и мъкнех моите и на мъжа ми машинки и цигари и ми беше много удобна. Много бързо ми омръзна, стои прибрана в торбата и не съм я вадила отдавна, кожата малко се захаби - особено на отварянето - много е нежна, но все още има много живот в нея. Сега ще я извадя да я понося, че съвсем я бях забравила Simple Smile.

# 456
Аз за празника скромно постъпих, поръчах си една чанта от CHANTA. Тъмно кафяв велур. Като заместител на една от любимите ми чанти, същото моделче, само че кожена, на която механизма се развали. Този модел ми е много удобен.
Мислех да си поръчам една на Макс Мара, но най-големия модел Пастичино ми е много голям, средния ми идва малък…

# 457
Много е хубава, maminka, да ти е честита! Виждала съм този модел на инфлуенсърка и ми допада много, особено и това, че е велур, но май няма дръжка, или? Ако е удобно може ли да споделиш колко струва Simple Smile Аз следвам chanta, но не съм писала за цени, а не са й споделени, както е при Мая...

Общи условия

Активация на акаунт