Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юлска вещерска и спортна

• 70 454
  • 2 062
  •   1
Отговори
# 1 965
Меркурий продължава да се вихри с пълна сила. Днес се заключих отвън - забравих ключовете на вратата и я хлопнах. Както никога бях затворила терасата, иначе можех да мина през съседите. Няма да ви разказвам цялата одисея по влизане и излизане в гаража. А закъснявах за летището, защото трябваше да посрещна нашите.

Добре че една колежка познава ключар, който си беше тук. Човекът дойде и отвори за няма и 15 сек. Срещу само 120е. А си мислех, че за под 400 никой в тая Белгия няма да си мръдне пръста Joy

# 1 966
  • sf
Егати, трябваше да стана ключар 🥴
Попи, много кофти номер. Като бях тийн имахме такава брава. Бях се специализирала в отварянето й с отвертка, държах си я в една саксия с цвете на стълбите 😆🤣

# 1 967
Ключарят и за по-малко от 15 секунди може да ви я отвори, но за авторитет и 120 е се е помъчил Wink Шегувкам се на чужд гръб Simple Smile Такава брава не си причинявам, защото у нас често става течение и както съм разсеяна като нищо ще си стоя пред апартамента.
Днес ще ви се оплача от мързел цял ден. Що не можеше да е на морето...
Утре ще ходим на  гости на приятели-новодомци на по кафе и сладка приказка. Ще ми се да им взема някакъв подарък за дома, но се чудя какво. Върти ми се една идея, но ако ви хрумва нещо - споделете.

# 1 968
Тете, последния път носих китка, вино, ваЛчер и комплект нови чехли за семейството Simple Smile
Оплаквам се от мц 🙁 и гадно кюфте вчера, което ми разбърка стомаха. Знаех си, че не тр да го ям още като го видях...

# 1 969
Попи, Меркурият сериозно те е погнал. Съчувствам за всички перипетии.
Фил, приятна почивка!

Нещо ми е смотано, не знам и аз защо.

# 1 970
  • Пловдив
Бърди, то да е само днес смотаното...😮‍💨

# 1 971
# 1 972
Гледам новините относно пожарите и ми се къса сърцето направо. 😢

Тьорт, как е при вас положениЙто, усеща ли се нещо във въздуха? Че ММ вече за натам се стяга да греЙ за ден- два. 🙄 То и джаз феста започва тези дни май?

# 1 973
Да си носи яке, че хладничко по вилаета на 13.

И аз не съм хич на кеф, но знам защо.
Моля за вълшебни палчета утре 🤗

# 1 974
Артемисе, имаме телепатия. Днес си мислех за теб "къде се загуби".
Поздрав

# 1 975
Да си носи яке, че хладничко по вилаета на 13.

Чудно, чудно!

След Русе с кеф ще изравним топлинния баланс.

# 1 976
Вечер на всички другарки!
У нашия вилает е по- прохладно от онзи ден, до 30 градуса макс. Утре и в петък го дават валящо и гръмотевично, че да видим..
Палци- стиснати!

# 1 977
Бегачът на дълги разстояния, който си отглеждаме, си е изгубил зарядното за часовника, с който си измерва пулс, време и т. н. като затича- да се разбира, че тези данни са му изключително важни. 💪
В Бг въпросният кабел струва двойно повече (без доставка), колкото ако му го поръчам в другото вкъщи, където доставката ще ми е безплатна.

# 1 978
E, ТиЛи, това са важни помощници. Аз пръснах при домашно чистене дисплея на часовника Гармин, с който си замервам показателите в планината, разбирай лаишки преходи, и много страдам още. Иначе крачките и телефонът ми ги брои, ама не е "същото".

# 1 979
Сис, ти кога почваш? Беболина как е?
   Вече съм хоризонтал, нещо мий уморено.
    Едни емоции ни тресат покрай сватбата на която ще ходим е Асеновград. То са снимки с рокли, тази да, другата не, ама бижу,ама чанта....Но най-важна е дружката, дето пием ранните кафета.Женим нейната доведена дъщеря, ма тя си е нейна.

Общи условия

Активация на акаунт