Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 384
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 225
Klemy، поздравления на децата! Браво!
Ал, чудесни рокли, бежовата ми разтуптя сърцето!
Прекрасна Анджи видях също! Много хубава с роклята!

Днес бяхме  на полуостров Hel 🇵🇱, на 2 часа с фери от Гданск, и изгоряхме на плажа. 🔥😂 А той празен, тих, минаваш през чудна гора за 10мин докато стигнеш до него, пясъкът беше разкошен.

Взех си нова плажна торба като сувенир. Иначе нищо ново.
Скрит текст:

И Шарлотка със сладолед. ❤️

# 226
О супер Агент! Направо завождам за размерите! Си ли точно каза днес, че Марица пак била отровена и рибата след Пловдив е обърнала корема!
И нашият риболов е такъв - хвани -пусни.
От Япо Ив се върнах с една торба примамки Simple Smile
...

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 23:19 от Не се сърди, човече

# 227
Какво хубово момче! Браво! 💙

# 228
  • София
Да, широка и уголемена е роклята на Zara от деним, трябва да се мине поне 1-2 размера надолу. Аз затова поръчах XS и пак е голяма. Има и едни дълбоки джобове отстрани, които прибавят обем в ханша. Не съм много възхитена, ама за 60 лв не мога да очаквам чудеса.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 00:12 от Lizzy_Crow

# 229
Вчера се затова в сайта на COS , има хубаво работи, за който харесва стила им, разбира се. За любителите на стила им и четния цвят - има много.
Аз харесах няколко рокли и обмислям

# 230
Cos поръчвам за първи път, минималистични са, харесва ми стила им. Не зная как е качеството, ако не е ок ще върна поръчката.
Една чанта си бях харесала, но голяма идваше за мен.

Харесах си тази пола, принта е като плисе

че и ще отива на чорапите ми 😃
Скрит текст:

Полуострова, рибите, ферито ❤️

Хубава седмица!

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 21:05 от Al Georgieva

# 231
На Cos само с панталоните не мога да се разбера, не ми пасват. Иначе имам 2 сака, овърсайз, черен и тютюнев цвят. Не бих платила пълна цена, но на намаление са ок. Добро качество. Кройките не са стандартни, така че трябва да се пробва. Ако стои широко, то тогава идеята е такава, да стои широко.

Ваканционно. Ризата е Frame. Открих марката наскоро и ми харесва,  интересни кройки. Сдобих се с няколко, ще покажа и другите по- късно. Материята на панталонките е летния ми любимец- памук- поплин, идеално за горещини.

# 232
  • София
Много харесвам COS, за мен качеството е много добро, цените без намаление не са. Но нали все пак има намаления. Но много ме объркват номерациите, от тях имам и L,  и XS.
Откъде пазарувате, от официалния сайт ли?

# 233
  • Виена
COS са премиум марка на ХМ, качеството е отлично, аз съм им клиент вече 15 години. Не са евтини, но не бих казала и че са скъпи. Сега съм метнала око на едно гащеризонче, 119 евро -на фона на роклите от 300 лв в Дафне си мисля,че си струва много повече!

# 234
  • София
COS са премиум марка на ХМ, качеството е отлично, аз съм им клиент вече 15 години. Не са евтини, но не бих казала и че са скъпи. Сега съм метнала око на едно гащеризонче, 119 евро -на фона на роклите от 300 лв в Дафне си мисля,че си струва много повече!
За изкуствените материи на Дафне не бих дала никога 300лв. Но все още си има марки, на които можеш да си вземеш прекрасна рокля, памук, за под 300лв. Даже и за под 150.

# 235
  • София
Точно от Дафне взех памучна, сатениран памук, за около 250 лв, без намаление. Те не правят сериозни намаления, 20% макс.

# 236
Изненадана съм от цените на БГ марките, които показвате тук. Определено вървят средноевропейско ниво, не знам какво е качеството, кройките за мен нямат някакво особено развитие или промяна последните 20ина години. Купувала съм преди години. Харесвах Капаска и имаше една русенска фирма Евита, мисля. Мисля, че го няма вече, пък и си промених няколко пъти стила оттогава, в момента купувам много ограничено- качество за сметка на количество.

# 237
Точно от Дафне взех памучна, сатениран памук, за около 250 лв, без намаление. Те не правят сериозни намаления, 20% макс.
Скъпите им рокли са повечето памук, вискоза и сатенирана вискоза, ааа имат и лен.... От там изкуствени материи нямам, макар, че имат и такива на съответната цена. Кройките са повечето класически, та модерност от тях не търся и не само от тях ...Joy

# 238
От офиц.сайт поръчах Cos.

Полата с принт плисе е малко иновативна, да видим как ще ми застане, а иновативни рокли имам на HM, Conscious Exclusive серията и Спортмакс, но те определено искат тяло със стандартни мерки - малко по-развити рамена или бюст и роклята не пасва.

А Дафне и сие шият класика, но същото шият и М.Мара и Л.Спаньоли, но с качествени платове и по-добро изпълнение.

Роклята на Дафне с обърнатите дървета я видяхме тук, а като на Мими зелената имаше една серия с цветята обърнати надолу.

# 239
Добре, че моята не е дефектна 🤣🤣🤣
Но...макс мара и спаньоли в някой друг живот, сега не ми по джоба! 😅

Общи условия

Активация на акаунт