Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 415
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Уважавам мнението и чувствата на хората аз. Ако някой иска да се отдръпне от мен, защото нещо не му е както трябва, не започвам да го убеждавам как ми трябва, колко много държа на него и не го търся нон стоп. Имах такива приятели, двама. Ами пуснах ги..
Някои от вас четат по диагонал..
Ако приятелят ви Гошо ви каже, че има чувства към вас, но вече не може да го играе приятел и иска да ограничите отношенията, как ще постъпите?
Чакай чакай малкооооо! Ако имаш да вадиш други неща от ръкава ги вади сега и то всичките. Значи ти му каза, че имаш чувства към него и искаш да се отдръпнеш и той започна да ти обяснява “спри не си отивай, ще ми бъде тъъъжно, ще ми бъде тъжно, без твоите ръце …” Ама мацко, ти защо го работиш по тая линия? Като не ти ‘уйдисва просто се отдръпваш. Не му обясняваш как ще се отдръпнеш па да чакаш да те моли. Ми аз например ако Гошо ми каже, че има чувства към мен и иска да се отдръпне ще му кажа, че ми е приятели и е важен за мен, а дали ще си го държи в гащите или ще сме си приятели може сам да решава. Не може да вменяваме на друг вина за наши решения/действия.

# 16
Блоооооок!

# 17
Слънце, не съм драматизирала. Говорих с него като зрял човек и му обясних, няколко пъти. След тях драматизъм имаше от негова страна, обяснения, които не съм търсила, по-голямо търсене на контакт с мен, като време прекарано заедно и като чат. За това и се заблудих, че под всичко може и да има някакви чувства. Даже не знам време за секс кога е имал в интерес на истината.. Опитах се нагоре няколко пъти да обясня. Не го бях блокирала, толкова крайна съм когато ме извадят извън кожата ми. Вече е блокиран.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 09:40 от LittleWolf

# 18
На колко години сте? От една страна може да се приеме като честност неговото, евала че като е разбрал за чувствата ти, не се е възползвал. Тоест ако ти нямаше чувства можеше да спи с теб, но щом имаш, а той не тогава е почтено, че не се е възползвал, щеше да те нарани, ако очакваш връзка, а той явно не търси това с никоя.

# 19
Приятел казваш?Ползвал те е за копче 24/7 и когато ти поискаш да спре всичко това -не той не го устройва😂защо ли? Ами да иде да си пише с жените с които спи -защо занимава теб с тия чатове? Аз си мисля че както той не ти дължи обяснения за това което прави-така и ти не трябва да се чудиш какво толкоз става в главата му. Използва те за внимание изслушваш го по цели дни и нощи това иска той и не го интересува как се чувстваш ти . Разкарай го с неговите чатове да си намери друг слушател….

# 20
Слънце, не съм драматизирала. Говорих с него като зрял човек и му обясних, няколко пъти. След тях драматизъм имаше от негова страна, обяснения, които не съм търсила, по-голямо търсене на контакт с мен, като време прекарано заедно и като чат. За това и се заблудих, че под всичко може и да има някакви чувства. Даже не знам време за секс кога е имал в интерес на истината.. Опитах се нагоре няколко пъти да обясня. Не го бях блокирала, толкова крайна съм когато ме извадят извън кожата ми, в случая сега когато каза се секс контакта му. Вече е блокиран.
Може би аз не съм разбрала.

За мен женкар е човек, който търси внимание и контакт с много жени, чешейки егото си.
Говорили сме по темата за моите чувства, упорито не ме пусна. А аз тъпо останах, явно самозаблудила се от неговата упоритост.

Да сега като те чета наистина разбирам, че много упорито не те пускал и всъщност е женкар.
Да, точно така, женкар е и не те е пускал.

# 21
  • София
Напълно те разбирам, че те е подвел по някакъв начин, защото цялото това общуване, с такъв интезитет не е чисто приятелски.
Значи, аз имам приятели мъже, супер близки и пак се чуваме/ виждаме веднъж седмично.
Емоционално жените им ги обслужват, не аз.
Ние имаме други общи интереси, които споделяме.

Моята си приятелка така загуби нам колко време с един, същата работа. Накрая ѝ обясняваше, че тя се е объркала. То бяха барове, дискотеки, рбнбита (живее в чужбина), морета, видео чатове нон стоп…

# 22
Кое е женкар?
Контактите и общуването му с другите жени са закачки, флирт,поканите на една от тях за излизане, които отклонява, но въпреки това продължава закачката.
Контакта му за секс. И емоционалния му контакт - аз. Почти всеки ден, почти по цял ден. Вие по колко такива мъже приятели имате?

Аз мъже приятели нямам, защото моят опит сочи, че такова приятелство не може да съществува.

От описаната от теб ситуация става ясно, че мъжът не те харесва физически и не иска да спи с теб. Много грозно го категоризираш като курвар и женкар, защото не искаш да си признаеш липсата му на сексуален интерес към теб. Какво си пише с други жени и кого кани изобщо не е твоя работа да коментираш.

Прекрати тези отношения щом не те устройват.

# 23
Подвел я е, защото тя се е оставила да бъде подведена.
Две-три срещи и няма ли желание за кекс, блок.

# 24
Абе класика в жанра отвсякъде.
Прелъстена и изоставена. Но само етично и морално.
А на нея ѝ се искало като ще е прелъстяване, да е прелъстяване, с екстрите.
Освен това след изоставянето епитетите щяха да са много по-обосновани и бгмамата щеше да ѝ влезе в положението. А сега какво? Критики.
Някакси половинчата цялата работа. Започната, но недовършена. Та от тая гледна точка я разбирам девойката. А онзи не е женкар, а мухльо. Не му стиска да довърши започнатото. Няма капацитет на женкар. Кой-знае, може и да няма организаторски способности. Щото, знае се, нищо не развива организаторските способности на един мъж така както 3 любовници.

# 25
Е, мъжете като едни прасета ли трябва да си лягат с всяка, която им е навита за да не ги определят като мухльовци?
Нищо половинчато не виждам тук. На него му е допадало да си говори с нея, не я е приемал като сексуален обект. Тя се е надявала, че като му е на разположение 24/7 ще го влюби в себе си и ще има хепиенд, но естествено този подход не е проработил.
И сега мъжът е виновен и е курвар и женкар, защот НЕ иска да спи с нея Laughing

# 26
Невероятно, изглежда наблюдаваме момент на разбиране на трудната мъжка съдба от жена!!!
Чук@ш, не чук@ш, все си виновен.
=================
Без да съм сигурен, предполагам, че живота на свинята не е толкова лош, колкото се натяква тук.
Нали хубавите ябълки свинете ги ядат?

# 27
Нормално е тя да се е надявала на развитие, защото аз с никого не съм 24/7 даже с мъжа ми, какво остава с приятели! И да, аз също не вярвам много много в приятелството между мъж и жена, въпреки че съм имала много приятели мъже все някой се е влюбвал, и естествено като някой от нас има връзка или вече е женен/омъжен, приятелството се разсъхва в голяма степен.
Но развитие трябва, тук няма такова, ако е само приятелство, а то не е, може да продължи, и със сигурност такова обсебване не е здравословно. И какви са ттия чатовееее, дори с приятели, ами излезте в реалния свят, стига писане, времето е страхотно.

Имала съм приятел, с когото се виждах всяка седмица (нещо изключително често и не е нужно според мен да се виждаш с човек извън семейство и работа толкова често), та в момента, в който започнах връзка този човек се изпари, спря да ме търси, аз ако го потърсих си намираше работа, и повече даже не го видях... човек, с когото години наред съм се виждала най-много от всеки друг човек. Не е признавал за чувства, нито сме имали друго, макар че други наши познати са казвали, че според тях той изпитва нещо към мен. И това е логичното, иначе защо да се мъкнеш с някого непрекъснато... нормално е да си очаквала нещо, секс или връзка. Но по-добре не се занимавай с него, че може да те изтощи емоционално и нищо няма да получиш.

# 28
  • Out of the Mix
...общуване, с такъв интезитет не е чисто приятелски.
Значи, аз имам приятели мъже, супер близки и пак се чуваме/ виждаме веднъж седмично.
Емоционално жените им ги обслужват, не аз.
Ние имаме други общи интереси, които споделяме.

Моята си приятелка така загуби нам колко време с един, същата работа. Накрая ѝ обясняваше, че тя се е объркала. То бяха барове, дискотеки, рбнбита (живее в чужбина), морета, видео чатове нон стоп…

И преди съм казвал, че за да има познанство/приятелство между мъж и жена, трябва да ги свързва нещо общо, колегиалност, професии, хобита, в същото време да си знаят границите, ако единият е обвързан, или и двамата.

Ако не са, всичко е позволено.

Аз такива приятелки нямам, и не съм имал.
Излизам с жени, както и в компании, и като се харесаме с някоя, опознаваме се, след което или влизаме във връзка, или не. Може да останем добри познати, с повечето оставаме, или просто спираме да се търсим от само себе си.

Приятелката ти яко е била заблудена, или отчаяна, или оня добър играч, който върти няколко.

И аз съм като Бабри и Таня, не вярвам в такива приятелства.
Има ли сексуално привличане, зарежи да ми е само приятелка, а от "кошче за отпадъци" нямам нужда.
Нишаните, нишаните. Smile

# 29
  • София
Вече не сме ли приятели 🥹

Общи условия

Активация на акаунт