Битата родилка в Майчин дом София

• 47 916
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 30
Аз не вярвам на родилката. Пак постановки и разчистване на сметки. Мила родна картинка.

# 31
  • София
Милата родна картинка е само преживяванетонв родилния дом, което явно 90% от нас сме преживели също. Та наистина, много е мило и родно, всички се разпознахме в него.

# 32
Аз не вярвам на родилката. Пак постановки и разчистване на сметки. Мила родна картинка.
Какви сметки разчиства? Сигурно и другата родилка свидетелка е съучастница и са се наговорили заедно да раждат и да лъжат, че да очернят АГ -то...В цяла България е така ...на родилките се гледа като на лигави блудници -като си отваряше  краката не рева ....и майка лесно се не става 🤮
Изключение частните и избор на екип.
Раждала съм в чужбина и в Бг -разликата в отношението  е потресаваща.

# 33
Без такива обобщения, моля!

# 34
без тия обобщения също. Ела и ми виж детето и после ми говори за сметки и постановки.

# 35
  • София
Кой е обобщил? Моите 90% разпознали се в историята се виждат с просто око.

# 36
Аз проблеми при раждането не съм имала, но съм попадала на лекари от други направления с отвратително и нагло повдение. Просто на някои лекари им е малко боя. И когато пациентът не е защитен по никакъв начин, хората почват да се саморазправят.

Също съм отвратена от коментарите на вече раждали жени, гнусни и подигравателни. За тях е нормално да ти викат, да те бият, да те разпорят, да те убият. Едно време ееехеееей как са раждали, а сега всички жени били лигли. Не ги е срам да говорят така. А пък разни нераждали да се изказват по въпроса, вече е върха на абсурда..

# 37
Без такива обобщения, моля!
Това е обобщение

# 38
Абе, толкова много жени сме преживели същото, чудя се как може още да я обвиняват в разчистване на сметки и да не се вярва на родилката...
Кой в такъв момент, след раждане ще ходи да разчиства сметки ...и то наговорено с друга родилка. Жените са родили на 25ти юни...

# 39
  • София/Севлиево
Сирос, много съжалявам.Имам братовчеди близнаци,единият увреден по време на раждането (нормално раждане,то 80-те секцио май почти не се е правило).За съжаление имам и приятелка, чието дете ,също увредено по време на раждането, почина миналата година...За да бъде големият ми син що-годе като нормалните деца сме похарчили десетки хиляди,не знам ако ги нямахме детето как щеше да е днес...
Аз не вярвам,че е уреждане на сметки.Какви ли пък сметки за уреждане трябва да има между жена, която вероятно преди бременността си,а може и преди раждането,никога не е виждала тази лекарка и самата лекарка?!

# 40
Като ще изразявате мнение, поне се обосновете защо.
Кое от казаното от родилката е постановка според Вас и какви сметки разчиства?
Какво ще спечели от всичко това?
Иначе така може всеки да си плямпа: "Не вярвам, не вярвам!"
Страшно много потърпевши има и всичките ли са се наговорили?! И всичките разчистват сметки?!

# 41
Не ми се иска да хвърлям обвинения, без преди това да има истинско разследване на случая. Защото съществуването на хиляди подобни случаи, неполучили публичност, не означава, че случаят, получил публичност е точно такъв. Жените наистина имаме различна чувствителност в тези моменти. И аз си спомням, че в родилното се вихрех, че всичките ще ги застрелям, защото са гадни садисти, но сега постфактум си давам сметка, че всичко е било съвсем ок. 
Което не означава, че докторката наистина не е била прекалено груба.
Просто трябва да има разследване на конкретния случай.

# 42
Не ми се иска да хвърлям обвинения, без преди това да има истинско разследване на случая. Защото съществуването на хиляди подобни случаи, неполучили публичност, не означава, че случаят, получил публичност е точно такъв. Жените наистина имаме различна чувствителност в тези моменти. И аз си спомням, че в родилното се вихрех, че всичките ще ги застрелям, защото са гадни садисти, но сега постфактум си давам сметка, че всичко е било съвсем ок. 

Това наистина ли си го казвала на докторите?

# 43
Да, коментарите от други жени не са приятни, но мен най-много ме впечатляват коментарите от други лекари. След последното висене по болници, имам чувството, че лекарите в България са във война с пациентите си и откровено ги ненавиждат. Не само своите пациенти, но и чуждите такива, всеки, който дръзне да изрази минимално недоволство, минимална критика към насилието, на което е бил пдоложен, или евентуална липса на компетентност, да не говорим ако е и бил ограбен, както и в нашия случай. Сакън да не кажеш, че не е редно да те крадат, докато лежиш в безпомощно състояние.  Такова презрение и омраза струи от много от тях, шокиращо е.
Както за политиците си, ние сме кофти народ и след толкова години гаври, пиене на кръв и смъкване на кожи, не можем да им угодим, така сега и за лекарите си сме кофти пациенти - трябва да си траем, плащаме като попове хиледарките и тихичко да мрем и да не им пречим.

Самозабравили сте се, богове в бяло!

# 44

Това наистина ли си го казвала на докторите?
Шефката на отделението ми вика: "Госпожо разбирам, че хормоните ви са разстроени, затова се държите така, ама се кротнете." А аз й отговарям: "Аз си имам оправдание с хормоните, а на вас какво ви е оправданието?"
Абе цирк някакъв...Laughing

Общи условия

Активация на акаунт